foodguy

35 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (34)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Storyville jazzclub ravintola

Surkea palvelu ja keskinkertainen ruoka verraten mukavassa ympäristössä.

Olimme seurueeni kanssa storyvillessä arki-iltana kahdeksanaikoihin ja paikka oli alle puolillaan. Ryhmässämme oli yksi kasvisruokalijia, ja kysyimme tarjoilijalta, olisiko mahdollista saada jokin kasvismenu listaa mukaillen, jos kaikki muut seurueessa ottavat normaalin listan mukaisen menun. Tarjoilijan vastaus paikan hintatasoon nähden oli käsittämätön - "ei ole, siinä on lista". Tiedustelimme vielä, olisiko mahdollista kysyä kokilta onnistuisiko kasvismenu ja kerroimme että esimerkiksi risotto mukaellen voisi olla mahdollinen. Tähän vastattiin, että "vihreä salaatti löytyy listalta. voitte miettiä vielä". Ymmärtäisin asenteen ruuhkaisena iltana täysillä pöydillä, mutta nyt tarjoilijaa näytti kiinnostavan lähinnä kynsien pureskelu ja oven pieleen nojailu.

Ravintola menetti täyden illallisen liikevaihdon ruoista viineineen ja poistuimme paremman palvelun kohteeseen otettuamme pettymykseksi osoittautuneet alkuruoat.

Atmosfääri on viehättävä ja ehkä paikkaan voi eksyä, jos siellä on joku kiinnostava keikka - muussa tapauksessa ainakaan ruoan tai kokemuksen perässä en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.08.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Tanskalainen Voileipä Oy tanskalaisia leipiä

Paikka ratsastaa idyllisyydellään, kukapa ei haluaisi ajatella että "ompa ihana paikka ihan siinä töölössä ja sitä pitää soma mummo", ja unohtaa samalla että leipä oli kuivaa, pieni ja täytteet vähän mitä sattuu.

Idea on ihan hauska, mutta toteutus jää kauas siitä mitä sen pitäisi tänä päivänä olla.

Paikalla on luultavasti kantiksensa ja onhan se söpöä kun on tämmöinen paikka alakerrassa, mutta objektiivisessa tarkastelussa kilpailusta jäädään kauas taakse (myös ihan voikkari skabassa)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.11.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Amica Itämeri lounasravintola

Masentava mesta. Ruoka huonoa "kotiruokaa", en suosittele kenellekkään

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.09.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Kolo bistro

Aivan loistava paikka! Ruoka oli yksinkertaista ja samalla sopivan monimutkaista. Suoraviivaisia annoksia, joissa kuitenkin oli miellyttävä ja värkäs makumaailma. Sopivan Suomalainen kokonaisuus, jossa oli ranskalaisia tyylivivahteita.

Palvelu oli kertakaikkiaan erinomaista. Itse pidin paljon tuttavallisesta ja keskustelevasta tyylistä ja vaihdoin ajatuksia viineistä tarjoilijan kanssa enemmänkin. Paikan viinit olivat erinomaisesti sovitettu annoksiin ja tarjoilijan tietotaito erittäin hyvällä tasolla. Ruokien suhteen olimme seuralaiseni kanssa haastavammasta päästä ja kaikkiin toiveisiin suhtauduttiin parhaalla mahdollisella can-do asenteella ilman mitään ilmeilyä.

Paikan akustiikassa on parannettavaa ja huomautinkin tästä. Kuulemma asialle ollaan lähiaikoina tekemässä jotain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 09.11.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Dylan Milk Lounas

Alkuun paikka ilmeisesti jaksoi yrittää, sitten tapahtui jotain. Kalan määrä kalasalaatissa väheni vähenemistään, salaatti alkoi olla vanhentunutta ja lounaan ala carten sämpylät ja pihvit paistettiin ihan miten sattuu...

Eipä taida oikein vakuuttaa varsinkaan peruslounasta kalliimmalla hinnalla.

Salaattilounas on paras vaihtoehto, lämminpöytä on alusta asti ollut järkyttävää bulkkia :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Farang modernia aasialaista

Kikkailua joka missaa ruoan peruspointin: Ihan hyviä ja jänniä juttuja, mutta erikoisuuden hakemisessa on menty monessa kohtaa niin pitkälle, että annoksien kokonaisuus ja ruokailun kokemus menee täysin metsään. Tämä mesta on vaan kikkailua erilaisilla aasialaisilla vaikutteilla.

Paikka on hälyisä siinä määrin, ettei oman seurueen puhetta kuule. Tarjoilijat, luultavasti tämän takia, sähläsivät useampaan otteeseen juomatilausten kanssa.

Paikka on saanut telkkarista kohtuuttoman maineboostin joka ei vastaa todellisuutta.Varmaan ihan hieno kokemus jos käy ekaa kertaa muualla kuin chicosissa, mutta paikka ei kuulu parhaaseen A luokkaan brändäyksestä huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 80€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 6

Ravintola: Singapore-Malaysian restaurant malesialaista

Saa olla todella fanaattinen aasialaisen ystävä että tämän saa alas, ruoka on siis ihan aitoa aasialaista, sitä mitä paikalliset ja varattomat vetää.

Halpaa rasvaa, halvimpia eläimen osia ja nuudeleita. Jos annoksen hinta olisi 3 euroa tämä vastaisi odotuksiani, mutta nyt ruoassa toteutuu kaikki se, mikä aasialaisessa ruoassa on huonoa. Jos haluat kokea mitä saat Aasian suurkaupunkien sivukatujen ravinteleissa, niin ainakin saat aidon kokemuksen (vrt suomalainen huonon päivän kouluruoka... @ 9e/annos).

On olemassa hyvää ja kiinnostavaa aasialaista, tämä ei ole sitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.11.2011
Arvosana: -5

Ravintola: Elite ruokaravintola

Paikka tuntuu ratsastavan maineellaan. Todella hintava mutta ei loista ruoallaan mitenkään erityisesti muista "perinteisistä suomalaisista". Menussa paljon mainostetut "klassikot" osoittautuivat suunnilleen rasvassauitetuiksi lounasschnitzeleiksi. Palvelu töykeän puoleista jakokonaisuus jää kauas eliitin tuotelupauksestaan... valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Fratello Torrefazione kahvila, lounas

Kahvin työstämisen pieteetti torressa on oikealla tasoalla, ruoka hyvää ja kahvi erinomaista. Teknisessä toteutuksessa pientä viilaamista, jonottamaan joutuu iäisyyksiä, mutta ruoka tulee kuitenkin nopeasti tilauksen jälkeen...

Annos oli kekseliäs ja erittäin maukas. Kooltaan ei hirmuinen, mutta ei sen kuulukkaan olla, jos haetaan hyvää makuelämystä.

Keskustan parhaita kahviloita ja mukava ympäristö istuskella. Moni ketjupaikka tarjoaa automaatti lattea samaan hintaan, joka on sinänsä ihan vitsi. Ei tänne kannata lapiotöiden jälkeen tulla, mutta siisti pikkulounas erittäin paikallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 11.11.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Chez Dominique michelin-gourmet

Suomen paras ravintola. Ruoka on valmistettu mielettömällä pieteetillä täsmälleen oikein. Viinimenu on mätsätty ruokiin loistavasti ja kokonaisuus hyvällä palvelulla höystettynä natsaa täydellisesti.

Kallis verrattuna muihin, mutta laadusta joutuu maksamaan. Suomi on hankala paikka pitää kahden tähden mestaa, mutta onneksi tämä täällä on.

Kannattaa ottaa pitkä menukokonaisuus, jolloin makuseikkailusta saa suurimman ilon. Ruokalajista toiseen siirtyminen keittiöntervehdyksien höystämänä on erinomaisesti mietitty ja jännittävä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 120€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit