fx8120

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Ilves luomu lähiruokaa

Ilves on nyt pitkään ollut loistava, leppoisa evästyspaikka. Lounaat on hyviä ja iltaisin sinne on mukava tulla syömään bistrohenkiset sapuskat ja huoletta jäädä vielä muutamat bisset tiputtelemaan. Listalla välillä ehkä vähän uskeliasta kikkailua (haukiburgeri) mutta löytyy siitä aina jotain konservatiivisempaakin. Burgereissa konsistentisti pihvi ollut aina täydellisesti paistettu - meikäläisen stadin lempiburgeri!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pompier kansainvälinen

Etenkin Esplanadin Pomierissa on aivan huikeat eväät. Varmaan Helsingin paras lounas. Albertinkadulla myös oiva ja tunnelmallinen buffet, vanhassa VPKn tilassa. Esplanadilla erityisesti huikeat ruuat - hieman ehkä normilounasta kalliimpi, mutta helposti hintansa arvoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0

Halusin kovasti pitää paikan ruu'ista, mutta ei vaan taitu. Leivät, jotka olen testannut ovat olleet hyvin keskinkertaisia paksua taikinaa, täytteet kädenlämpöistä valmista mössöä. Salaatin härkä oli kylmää, rasvaista ja limaista - annos meni roskiin parin haarukallisen jälkeen. En valitettavasti voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit