jsa2

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Maruseki on jo pitkään ollut suosikkipaikkojani ja nyt uusittu lista osoittaa, että vanhaan ei ole jämähdetty. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää, paikka on mukava ja viihtyisiä. Hinta oli jossain vaiheessa vähän korkea, mutta tuntuu, että nyt ollaan tultu taas vähän alas? Keep up the good work!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Skål - Kök Bar tapas bar

Huonointa asiakaspalvelua, mitä olen ikinä saanut ravintolassa. Olimme tehneet netin kautta pöytävarauksen ravintolaan useita päiviä etukäteen. Paikalla saavuttuamme selvisi, että pöytävarausta ei oltu yli kolmeen päivään edes vilkaistu ja että päälle oli buukattu yksityistilaisuus. Tarjoilija ei edes pahoitellut tilannetta, keskustelusta jäi lähinnä mieleen, että asiakasta pidettiin tyhmänä, kun oli olettanut, että sen kolmen päivän aikana ravintola olisi kerennyt tarkistamaan varauspyynnön.

Päällimmäinen fiilis oli - suomeksi sanoen - paskanmaku suussa siitä, miten huonosti meitä asiakkaina oli kohdeltu. Heräsi myös pieni epäily siitä, oliko ylipäätänsä vahinko, että tilausta ei oltu vahvistettu - oliko nyt näin, että yksityistilaisuus oli nyt vaan ollut rahakkaampi hoitaa alta?

Illan pelasti soitto Marusekiin, josta sai 10 minuutin varoitusajalla pöydän, loistavaa asiakaspalvelua sekä varsin mainiot sushi-annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit