Ei tietoa

Skål - Kök Bar

tapas bar
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiakaspalvelu on aivan hämmästyttävän epäkohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.03.2013
Arvosana: -1

Sushi on Tampereen parasta, aivan loistavaa. henkilökohtaisesti toivoisin, että paikka muuttuisi kokonaan tunnelmalliseksi sushibaariksi, en kyllä tulisi tähän kolkkoon näyteikkunaan baareilemaan, mutta arki-iltanakin olisi kiva tulla sushille. Nykykonsepti on hämmentävä, joskus saa sushia, joskus ei. Mutta toivon että tulevaisuudessakin saa sushia edes joskus. :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 0

Sushi annokseni oli taideteos ,ajoi ohi monen ulkomaan paikan joita on vuosien varrella testattu useita

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 01.11.2012
Arvosana: 0

Huonointa asiakaspalvelua, mitä olen ikinä saanut ravintolassa. Olimme tehneet netin kautta pöytävarauksen ravintolaan useita päiviä etukäteen. Paikalla saavuttuamme selvisi, että pöytävarausta ei oltu yli kolmeen päivään edes vilkaistu ja että päälle oli buukattu yksityistilaisuus. Tarjoilija ei edes pahoitellut tilannetta, keskustelusta jäi lähinnä mieleen, että asiakasta pidettiin tyhmänä, kun oli olettanut, että sen kolmen päivän aikana ravintola olisi kerennyt tarkistamaan varauspyynnön.

Päällimmäinen fiilis oli - suomeksi sanoen - paskanmaku suussa siitä, miten huonosti meitä asiakkaina oli kohdeltu. Heräsi myös pieni epäily siitä, oliko ylipäätänsä vahinko, että tilausta ei oltu vahvistettu - oliko nyt näin, että yksityistilaisuus oli nyt vaan ollut rahakkaampi hoitaa alta?

Illan pelasti soitto Marusekiin, josta sai 10 minuutin varoitusajalla pöydän, loistavaa asiakaspalvelua sekä varsin mainiot sushi-annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 1

Söimme seurueemme kanssa sushia, joka oli oikein hyvää. Muuta positiivista ravintolasta en voi sanoa. Aluksi kerroin, että yritin varata puhelimitse pöytää, mutta tiskin takana ollut henkilö (kokki) vain nyökytteli päätään sanomatta mitään. Kun kuulimme tarjoilijalta että roséviiniä ei ole, kysyimme millaisia valkoviinejä löytyy. Tähän ei osattu vastata muuten kun että kahta erilaista löytyy. Tiskillä edelleen ollessamme kysyimme että maksammeko nyt vai lopuksi, johon tarjoilija kohautti olkiaan eikä osannut sanoa mitään, kunnes yksi seurueestamme ehdotti, että jospa maksamme sitten lopuksi. Ruoka tosiaan oli hyvää, vaikkakin pöydästä tultiin uudestaan kysymään mitä tilauksemme sisälsikään. Kokemuksesta teki tragikoomisen seinillä roikkuvista johdoista, niiden viereen kootuista laatikoista ja käsipyyhkeiden puutteesta huolimatta ravintolan sivuilla oleva lause: "Kaikki, mikä ravintolassa näkyy ja kuuluu on ensiluokkaista."

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 4

Lounassalaatti on maukas, erityisesti kun itse voi täytteet valita. Täyte valikoima toki voisi olla parempikin. Drinkkibaarin maine kärsi pahasti kun tilasin martinin ja sain jotain ihan muuta. Kerran aikaisemmin samassa paikassa martini oli martini. Tällä kertaa tarjoilija laittoi martini-merkkistä vermuttia ja jotain sokerilitkua sekaisin ja oli tyytyväinen. Harmillista ettei drinkkibaarista saa edes perus drinkkejä oikein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2012
Arvosana: 0

Tälläistä tyylikästä kahvilaa joka illalla pystyy muuntautumaan helposti cocktailabaariksi on kaivattu Tampereella jo pitkään. Valkoisesta väristä ja tyylikkäistä valoista suuri plussa. Pientä viilausta vielä henkilökunnan koulutuksessa on havaittavissa, mutta niinhän se on aina uuden ravintolan aukaisemisessa. Minua palvellut tarjoilija kyllä kertoi asiasta, että ei ole vielä kaikki raakaaineet ja esille panoastiat saapuneet joten vitriininkin ulkonäkö varmasti paranee jatkossa :) Tsemppiä teille ja nähdään uudestaan aivan varmasti :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 28.04.2011
Arvosana: 4

Kovasti on komean näköinen ja "trendikäs" baari. Ihmetyttää vaan kovasti, että mihin tässä tarvittiin tv:n julkkukokkia suunnittelemaan lista, jossa on kovin tavanomaisia salaatteja, nuhjaantuneita leipiä muovirasioissa ja muutama macarons vitriinissä? Ruokalistaa ei ole missään näytillä, ei liioin hintoja. Kysymällä ei selviä mitään, henkilökunta kun ei tiedä mitään. Oluenkin tarjoilu oli niin vaikeaa, että päätimme jättää drinkin tilaamisen aikaan, jolloin ovat tarpeeksi harjoitelleet uutta työtään. Idea kohtuullinen, toteutus todella ontuva. Se salaatti toki oli ihan maukas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Reitti
0409697330
http://www.skalbar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita