Lissa

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Skål - Kök Bar tapas bar

Söimme seurueemme kanssa sushia, joka oli oikein hyvää. Muuta positiivista ravintolasta en voi sanoa. Aluksi kerroin, että yritin varata puhelimitse pöytää, mutta tiskin takana ollut henkilö (kokki) vain nyökytteli päätään sanomatta mitään. Kun kuulimme tarjoilijalta että roséviiniä ei ole, kysyimme millaisia valkoviinejä löytyy. Tähän ei osattu vastata muuten kun että kahta erilaista löytyy. Tiskillä edelleen ollessamme kysyimme että maksammeko nyt vai lopuksi, johon tarjoilija kohautti olkiaan eikä osannut sanoa mitään, kunnes yksi seurueestamme ehdotti, että jospa maksamme sitten lopuksi. Ruoka tosiaan oli hyvää, vaikkakin pöydästä tultiin uudestaan kysymään mitä tilauksemme sisälsikään. Kokemuksesta teki tragikoomisen seinillä roikkuvista johdoista, niiden viereen kootuista laatikoista ja käsipyyhkeiden puutteesta huolimatta ravintolan sivuilla oleva lause: "Kaikki, mikä ravintolassa näkyy ja kuuluu on ensiluokkaista."

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 4

Ravintola: Kaisla tapahtumasatama

Menimme ystäväni kanssa ravintolaan ilman että aikeenamme olisi ollut syödä mitään. Päätin kuitenkin ottaa kantarelli-poropastan, koska se sisältää suosikkiraaka-aineitani. Odotin ruualta siis paljon, enkä joutunut pettymään. Siitä huolimatta annos ei kuitenkaan ollut maukkain mahdollinen ja pyötään saapuessa annos oli hieman jäähtynyt. Kokemus oli kuitenkin asiallisen palvelun ja järven läheisyyden ansiosta oikein positiivinen. Lisäksi listalla oli paljon muita herkulliselta kuulostavia annoksia, joten niidenkin takia haluaisin tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Hella & Huone scandinaavista

Food is Art -menu oli yllätys, joskin FIA:n facebook-sivuilta olin jo nähnyt annoksista kuvia. Alku- ja pääruuassa oli hienoja makuyhdistelmiä ja pääruokaan suositeltu punaviini oli hyvää ja sopi ruokaan. Pääruuan lihanhan kuuluikin olla ylikypsää ja vaikka en ravintolassa possun ylikypsää kylkeä valitsisi, yllätyksenä annoksen muiden komponenttien kanssa pääruoka oli toimiva. Jälkiruoka olisi kaivannut jonkun verran lisää vivahteita, mutta annoksessa oli kuitenkin rakennetta. Palvelu oli riittävän asiallista. Food is art -kampanjaan liittyen H&H:n valitsema taiteilija oli aika helppo valinta eikä ehkä kaikkein tyylikkäin sellainen, mutta hyvä maku jäi kaiken kaikkiaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 25.02.2012
Arvosana: 1

Ravintola: 2H+K Baari & Keittiö delibaari

Mietin pitkään kahden annoksen välillä ja päädyin kantarellirisottoon suurena kantarellien ystävänä. Pettymys oli suuri kun annoksessa maistui pelkkä parmesan-juusto. Hyvältä näyttäneet kantarellit eivät maistuneet muulta kun säilykeliemeltä. Ensimmäisellä kerralla ravintolassa käydessäni annos oli parempi (taisi olla jotakin pastaa), mutta nyt toisella kertaa jouduin pettymään. Palvelu oli ihan hyvää ja normaalitempoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.02.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Intro baari/grilli

Otin pitkän mietinnän jälkeen riistapullat, joka osoittautui herkulliseksi valinnaksi. Meilläkin oli palvelu tuttavallista, mutta se ei haitannut ja johtui osittain siitä että eräs seurueestamme tunsi tarjoilijan. Ruokalistan (siis sen käteen saatavan listan) voisi päivittää vastaamaan ravintolan tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.02.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Sticky Wingers wings, amerikkalaista

Tilaamani Philly's Steak oli ylihinnoiteltu ja erittäin hankalasti syötävissä. Makukin oli yltiöpäisen rasvaisuuden takia kehno.

Tarjoilija toimi välinpitämättömästi.

Ravintolan sisustus oli hyvä ja teemaan sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Watami Sushi japanilaista
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit