Avautuu 13:00

Kaisla

tapahtumasatama
Arvosana 1.9 / 5

Mustalahden tapahtumasatamassa toimivat Satamaravintola Kaisla, Satamakahvila Korte, Tanssipaviljonki Reuhari, sekä vakituisille ja vieraileville aluksille tarkoitettu 40-paikkainen vierasvenesatama, jonka palveluja ovat mm. wc-, suihku- ja saunatilat sekä venehuolto.

Sataman palvelut ovat toiminnassa 30.4. - 15.9. välisenä aikana

Tervetuloa sataman ainutlaatuiseen tunnelmaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En ymmärrä aiempia kommentteja. Hampurilainen yksi parhaista Tampereella, palvelu loistavaa, erityismaininta n. 30 vuotiaalle pätevälle ja hauskalle vaalealle miestarjoilijalle.
Puitteet kohdillaan. En voi kuin lämpimästi suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.08.2016
Arvosana: -1

25€ toastista missä piti olla turskaa, jota ei kyllä kahden ihmisen annoksesta ikinä löytynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Voi surkeuden surkeus. Täällä oli kiva käydä aiemmin, nyt voi unohtaa paikan. Käsittämättömän surkea nuori poju tarjoilemassa.. tokaisu viiniä kannattaa ottaa heti riittävästi, ettei tarvi juosta koko ajan.. jälkiruokalista/juomalista oli jo liikaa pyytää, sanoin että antaa olla..
Kesken ruokailun tullaan kyselemään lippujen ostoa, kun illan artisti esiintyy.. olisi varmaan ollut parempi myydä ne jälkiruuat ja pitää hieman väkeä paikalla..
voi voi ja voi..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 1

Häränliha-annoksessa kaksi pientä, kuivaa lihanpalaa ja jättikatkaravussa AINOASTAAN5kpl katkarapuja, tarjoilia vain kuittasi, että ovathan nemelko isoja!!!
Ei houkuttele menemään uudestaan.):

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: -1

Tarjoilija ylimielinen, kaikki tietävä? Ruoka mautonta, eineksiä myös ala cartessa.
Terassi lähes tyhjä vaikka aurinkoinen ilta,
En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Mekin olemme usean vuoden ajan käyneet ja pitäneet ruoasta, ihmettelimme muutosta ja saimme tietää omistajan vaihtuuneen. Ei enää yllä ruoka entiselle tasolle ja parin kerran kokeilun jälkeen etsimme toisen paikan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 2

Kaislan lounaalta löytyy nykyään eineksiä joihin en ole aikaisemmin tässä suosikkiravintolassani törmännyt ? Onko keittiöporukka vaihtunut vai mistä lienee kyse ?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 2

Kaislan lounas on edellisistä vuosista mennyt alaspäin. Liekö syynä omistajanvaihdos Restamaxille, joka on valitettavasti tarkoittanut useassa ruokapaikassa laadun alenemista. Enpä tiedä mistä se johtuu, mutta mikäli tässä paikassa laatu alenee vielä aina niin hitaan palvelun lisäksi, ei varmastikaan kävijöitä riitä kuin yhdeksi kerraksi...

Nyt kannattaisi sitten oikeasti miettiä laatua sen hinnan lisäksi. Jos hinnat nousevat ja laatu laskee + palvelu huonoa koska työntekijöitä ei kouluteta ja koska ovat satunnaisia tekijöitä vuokrafirmoista, ei kukaan tule toista kertaa. Jo viime kesänä ruokaa ja palvelua sai odottaa välillä jopa tunnin (hiljaisena iltana).. RUoan taso ei missään nimessä saa laskea!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 3

Mitä Kaislan lounaile on tapahtunut, taso laskenut huimasti viime kesästä ?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.06.2015
Arvosana: 2

Iso terassi, jossa mukavasti kaikenkokoisia pöytäryhmiä varjossa tai auringon paahteessa. Lounasaikaan paljon moitittu palvelun hitaus/puute ei haittaa ollenkaan, koska rahastus sentään toimii sujuvasti ja buffetpöytä pidetään koko ajan täynnä.

Lounasbuffetin tarjonta ei ollut ylenpalttinen, mutta riittävän monipuolinen. Salaatit näyttivät houkuttelevilta, koska asetteluun oli panostettu, vaikka raaka-aineet olivatkin tavanomaisia. Kana oli valitettavasti hirvittävän kuivaa. Keittolautaset olivat kaikki tiskissä, joten sitä emme saaneet ollenkaan, vaikka keittoakin tarjolla oli. Jauhelihakastike oli kovin arkista paikan maineeseen nähden, mutta toki aivan maistuvaa.

Paikalla oli paljon lapsiperheitä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.08.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Paasikiventie 2, 33230 Tampere - Reitti
044 2015 265
http://www.mustalahti.info

Vaihtoehtoisia ravintoloita