madgardener

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bus Burger Hampurilaisravintola

Ensimmäisen kerran kun käytiin oli pettymys. Silloin ihan ok mutta paljon kehuja kuulleena odotin enemmän. Nyt käytiin uudestaa ja taso oli aivan eri luokkaa. Molemmissa burgereissa selkeä teema ja annokset reiluja. Burgerit ilmavia ja näyttäviä. Toivottavasti edellinen käynti oli vain huono sattuma, joka ei toistu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Royal Gurkha nepalilainen, intialainen

Syötiiin vaimon kanssa "Menu For Two"-kokonaisuus. Mikä siis sisälsi paistettuja kasvispiirakoita, Kana tikkaa (kaksi chiliä) ja jälkkäriksi paistettua banaania ja jäätelöä. Jos ei ole tottunut tuliseen ruokaan niin kannattaa pitäytyä max. yhden chili merkinnän saaneissa ruuissa ;) Itselle sopivaa puolisolle liian tujua. Maut kuitenkin kohdallaan ja annokset riittäviä. Kokki oli muotoillut riisin sydämenmuotoiseksi kakuksi joten pisteet siitä =)

Käyn silloin tällöin Lounaalla ja voittaa mielestäni Lahden kolme muuta Nepalilaista. Ainoa paikka jossa ruokaa uskalletaan maustaa lounas aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Burger Heaven pizzaa, hampurilaisia

Söin Lammasburger aterian ja vaimo testasi Kyyttöburgerin. Molemmat olivat herkullisia ja myös piristävän erilaisia perus burger mestoihin verrattuna. Mennään varmasti uudelleen taas kun Savitaipaleelle päin eksytään =) Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Heliopolis Lounas Buffa Lounasravintola

Kävin ensimmäistä kertaa kun oli niin kovin kehuttu. Oli kehujensa arvoinen. Lämpöiset käsin leivotut sämpylät yber bonusta. Todellakin suosittelen. Ainoana miinuksena on itse tilat, jotka ovat aika pienet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 0

Ylikypsää härkää. tilattu medium. Ylikypsää punakampelaa. Pakastevihanneksia. En suosittele. En mene uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Torero espanjalaista

Kävin työporukassa muutama vuosi takaperin. Nyt uudestaan vaimon kanssa, kun olimme saaneet S-ryhmän lahjakortin lahjaksi. Alkuruuat ok, ei mitään ihmeellistä. Itselläni juustoa ja puolisolla jättikatkarapua. Pienet annokset, mutta hintakin vain 4 € per hlö. Pääruoaksi matadorin lihamiekka kahdelle 50€. Riittävästi lihaa, mutta aika niukasti muuta. Vaikka täyteen tulinkin ja annos oli maistuva niin suosittelen ottamaan oman annoksen. Muihin pöytiin kannettavat annokset näyttivät kohtuullisen kookkailta verrattuna omaamme. Lihapullat kannattaa testata. Jälkiruuaksi paahtovanukas ja churrokset, jotka olivat molemmat todella herkullisia. Varsinkin paahtovanukasta kannattaa kokeilla.

Palvelu oli ystävällistä ja paikka siisti vessoja myöten. Alkupalat kestivät tulla jonkin aikaa. Muut annokset tulivat nopeasti. Tämä varmaankin johtui siitä, että ennen meitä oli tilannut n. 20 hengen seurue pääruuat.

Suosittelen ja saatan jopa mennå itsekkin uudestaan. Mielestäni hinta/laatu suhde on hyvä. Jos hämyinen kellariravintola fiilis ei iske niin jättäkää väliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit