Avautuu 09:00

Bus Burger

Hampurilaisravintola
Arvosana 1.8 / 5

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen diner, jonka kantavat voimat ovat rento ilmapiiri sekä herkullinen ruoka. Meillä voit herkutella sekä sisällä että ulkona ja ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

Ravintolassamme valmistetaan pihvit ja kastikkeet itse alusta saakka. Tuoreet raaka-aineet ja reippaat annoskoot ovat peruspilareitamme. Valmistamme itse myös omat jenkki-jäätelömme, joita pääsee maistelemaan jätskibussista sekä jälkiruokalistalta.

Bus Burger on tuttu stoppi mm. motoristeille ja jenkkiautojen harrastelijoille. Kesäisin tarjoamme live-musiikin täyttämiä iltoja, jolloin tunnelma on taatusti katossa.

Ravintolassamme on A-oikeudet. Tervetuloa herkuttelemaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Paikan tunnelma ok. Viereisen tien liikenne vei osan, tästä. Hauska idea kuitenkin käyttää vanhoja koulubusseja mallia jenkkilandia. Tosin kesälämmöillä aika karmivat paikat istua.

Ruokalista ei heti avautunut +annoksineen. Otin vegeburgerin ranskalaisineen. Annokseen sai pyydettässä coleslawn, mikä oli ruokalusikallinen räiskäsy korin laidalla. Burgerin sämpylä oli hyvä, mikään muu annoksessa ei toiminut. Pihvin tilalla oli "raaka" vuohenjuustoköntti ja grillipaprikaa, mistä valui paperin läpi mehut pitkin paitaa. Ranskalaiset oli valjuja, mauttomia ja raakoja.

Otimme jälkkäriksi jäätelöt. Hyviä uusia makuja. Mutta...jäätelöt pitikin maksaa toiselle tiskille. Eli loppuruokailun jonotimme päästäksemme maksamaan. Kertakokeiluksi jäi.

Jotta on motivaatio lähteä ruokailemaan vähän syrjemmäs, täytyy saada vastinetta rahoilleen. Nyt niin ei käynyt.

Hinta oli norm. ateriasta, burgeri, ranskikset ja pieni juoma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.06.2019
Arvosana: 0

Ravintolan sisustus on hieno mutta itse konsepti ja ruoka takkuaa. Ovelle tai pöytiin tulisi ehdottomasti laittaa merkintä, että ei pöytiin tarjoilua, vaan tilaukset tulee tehdä kassalla. Ensikertalaisena en ymmärtänyt, että ei ole pöytiin tarjoilua mutta aikani siinä istuskeltua aloin tajuamaan, että miten paikassa tulee toimia. Tilasin classic burgeri aterian valkosipuli ja chilidipillä. Itse ranskalaiset olivat maukkaat ja rapeat, chilimajoneesi oli erinomaista mutta valkosipulimajoneesi oli mautonta. Itse päätähti classic burgeri oli todella mauton, pihvi oli suolaton ja burgerin majoneesi ei maistunut millekkään. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin pettynyt hampurilaiseen. Jälkiruokana söin valkosuklaa-vadelmajäden joka oli oikein hyvää. Ihmettelin miksi ravintolassa ei ollut esim ketsuppia, suolaa yms pöydissä. Limuvalikoima ei ollut tarpeeksi laaja, ehdottomasti amerikkalaisessa ravintolassa tulisi olla cherry colaa yms tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huippumesta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Ehdottomasti yksi parhaista hampurilaisista, joka on vastaan tullut. Paikka jenkkityyliin mukavasti sisustettu ja homma toimii!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Tilatut (2 kpl hampurilaista) annokset ok ja keskitasoa. Mutta se odotusaika on kohtuuton (25 min) pelkälle hampurilaiselle.
Paikan siisteydessä toivomisenvaraa, kaunis aurinkoinen sää mutta ulkona olevat kalusteet vahvan pölyn peitossa. Ei olisi iso vaiva puhdistaa/huuhdella kalusteet aamuisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ensimmäisen kerran kun käytiin oli pettymys. Silloin ihan ok mutta paljon kehuja kuulleena odotin enemmän. Nyt käytiin uudestaa ja taso oli aivan eri luokkaa. Molemmissa burgereissa selkeä teema ja annokset reiluja. Burgerit ilmavia ja näyttäviä. Toivottavasti edellinen käynti oli vain huono sattuma, joka ei toistu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0

Pettymys taas kerran, jokohan uskoisi ei ikinä enään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2016
Arvosana: 0

Akseli Herlevin sanoja lainaten kiva idea valitettavasti ruoka on ABC tasoa pakaste tavaraa ilman laatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Ruoka on hyvää, paikka on kiva ja hienosti laitettu. Kiva ilma piiri , ainoa miinus on henkilökunnan väkinäinen hymy( kaikilla on tietenkin huonot päivänsä.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 875€ Lisätty: 30.08.2015
Arvosana: 0

Aivan mahtava rokki soi ruoka hyvää. hyvin huumattu paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Savontie 409, 15230 Lahti - Reitti
+358447641999
http://www.busburger.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita