makunystyra

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bella Ciao cucina italialaisvaikutteinen

Kotiruokalounas vaihtelee vaatimattomasta erinomaiseen. Kannattaa tarkistaa netistä mitä päivän lounaslistalla on. Joskus tarjolla voi olla kaksikin herkullista ruokalajia -- esimerkiksi paahtopaistia punaviinikastikkeella ja pestouunilohta kuten tässä taannoin -- ja toisinaan se parempikin vaihtoehto on makaronilaatikko. Paikka on melko viihtyisä, ainakin suhteutettuna Ison Omenan ravintolatarjontaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Chico's Forum amerikkalaista

Palvelun hitaus suurin puute. Ruoka on ihan mukiinmenevää täällä, kuten muissakin Chico's -ravintoloissa. Hinta-laatu-suhde alkaa tosin olemaan heikonpuoleinen. Paikan isoin ongelma on kuitenkin se, että joka välissä joutuu vartomaan palvelua kohtuuttoman pitkään. Viimeisimmällä käynnillä odotin tarjoilijaa tulemaan ottamaan tilausta parikymmentä minuuttia jonka jälkeen poistuin paikalta. Aikaisemmin tilauksen sai tehdä tiskillä. Se toimi hieman paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.05.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Maharaja intialaista

Maukas ja monipuolinen intialainen lounasbuffet. Kasvisruokia on yleensä tarjolla neljää eri lajia, liharuokia pari. Alkusalaatti, mangolassi ja naanleipä kuuluvat hintaan. Kampin food court ei ole miljöönä kaikista mieltäylentävin, mutta ravintolan herkullinen ja sopivasti maustettu ruoka (ja se että paikan ohi kävelee lähes päivittäin) saa palamaan tänne aina uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat