Suljettu nyt

Ravintola Kaisaniemi

gastronomisia herkkuja
Arvosana 4.8 / 5

Suomen vanhin ravintola, perustettu 1839.
Tarjoilemme arkisin tasokkaan lounaan edullisesti. Ravintolan voi varata juhlaan kuin juhlaan. Kaksi kokouskabinettia käytössä kaikilla herkuilla. Kesällä puistomainen terassi, jossa voi ruokailla, seurustella, juhlia, bilettää, treffata....Ravintolamme palvelee talviaikaan iltaisin ja viikonloppuisin tilauksesta!!
Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (25)

Erittäin monipuolinen ja hyvä alkuruokabuffet, kaupungin paras? Pääruokavaihtoehtoja kolme, hyviä nekin. Jälkiruoka kruunasi aterian. Henkilökunta hyvin ystävällistä, luontevalla tavalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olin eilen FinFamin järjestämässä tilaisuudessa
ja lähetän kiitokset erinomaisesta ruoasta,
erikoisesti savulohi oli "taivaallisen" hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Asiakkaan kanssa lounaalla, Kiitos

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: -2

Ravintola oli erittäin positiivinen yllätys! Alkuruokabuffet monipuolinen ja runsas, löytyi niin viinilehtikääryleitä kuin silakkkapihvejä, ja ehdoton huippu oli pöytiin tarjoiltu pääruoka joka oli viedä kielen mennessään! Myös jälkiruokapannari ja juustovaunu erinomaisia, sekä palvelu ja henkilökunta ystävällistä. Ei siis voi kuin suositella!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 26.03.2015
Arvosana: 0

Upea vanha miljöö, josta me kaksi eri sukupolveakin nautimme. Lounas ylitti odotuksemme. 'Alkupalat' todella kauniisti esillä ja aivan mahtava valikoima. Maittava pääruoka tuotiin juuri haluamaamme aikaan kauniisti aseteltuna ja saimme nauttia sen kaikessa rauhassa, vaikka viivyimmekin pitempään kuin lounaan ajan. Lämmin kiitos myös ystävälliselle tarjoilijallemme! :) Paikka lyö mennen tullen keskustan lounaspaikat rauhallisella sijainnillaan sekä tyylikkyydellään.


     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

POSITIIVINEN ILMAPIIRI. RUOKA TALVISEKSI HILJAISEKSI PÄIVÄKSI MENETTELI.PÄÄRUOKA OLI MAUKAS VAIKKA OLISIN KAIVANNUT SUOLAA EDES PÖYDÄSSÄ-TULEN VARMASTI UUDESTAAN JA SUOSITTELEN YSTÄVILLENI,KOSKA HINTA LAATUSUHDE ON HYVÄ JA KESÄN ALKAESSA MILJÖÖ ON MUKAVA JA ETELÄ EUROOPPALAINEN LAPSIYSTÄVÄLLISINE TILOINEEN.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 15.03.2013
Arvosana: -2

Käynti, joka kannatti. Lounasaikaan oli hyvin tarjolla mm. salaattia, viininlehtikääryleitä, Prosciuttoa-kinkkua sekä keittoa. Pääruoaksi kananpoikapastaa, oli todella maistuvaa. Palvelu oli loistavaa ja miljöö ihanan historiallinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Kannattaa piipahtaa lounaalla! Lounas buffet on kattava ja miljöö viihtyisä. Aurinkoisella kelillä voi lounaan nauttia myös ulkoterassilla. Jäi hyvä fiilis ja työkiireet katosivat!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 01.07.2012
Arvosana: 1

Ennakkoluulot romukoppaan - loistava lounasbuffa! Ajattelin, että Kaisaniemi olisi jotenkin rähjääntynyt ja jäänyt ysäriaikaan, mutta suureksi ilokseni olin väärässä.

Lounasbuffa oli suorastaan yltäkylläinen alkupalojen suhteen, testipäivänä ainakin hieman venäläistyyppinen useine kalavaihtoehtoineen, mutta myös kreikkalaisia viinilehtikääryleitä ja paljon paljon muuta oli tarjolla. Kasvisruokailija olisi tästä ja päivän kasviskeitosta saanut itsensä killilleen.

Lämpimiä ruokia ei siis olisi edes välttämättä tarvinut ja nehän muutenkin tuppaavat buffahöyrylaatikoissaan kuivumaan, mutta pienet palat ("loimu")lohta ja kukkoa viinissä maistoin, eikä ollut yhtään hassumpaa.

Tarjoilijasetä otti meidät ystävällisesti vastaan - lopun aikaa hän joutuikin juoksemaan isojen turistiryhmien pillin mukaan. Sali ja etenkin kiva ulkoterassi ovat kuitenkin niin suuria, että omankin ruokarauhan löytää helposti.

Tänne kiireettömälle kesälounaalle ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.07.2011
Arvosana: 2

Ravintola Kaisaniemi yllätti todella positiivisesti. Meillä oli juhlatilaisuus järjestettynä lounasaikaan, mihin kuului buffet ja alkudrinkit. Saimme oman viihtyisän pöydän rauhallisesta nurkkauksesta. Buffettiin kuului monipuolinen alkuruokapöytä: mm. kalaa, lihaa ja salaatteja. Pääruokana oli haudutettua lohta ja lihapullia kermakastikkeessa. Mukava yllätys oli, että meille tarjoiltiin jälkiruoaksi oma juhlakakku ja kahvit pöytään, kun muuten jälkiruokana olisi ollut pannukakkuja. Palvelu oli muutenkin erinomaista.

Suosittelen kaikille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 22.04.2011
Arvosana: 2


Sijainti

Kaisaniementie 6, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 632 223
http://www.sinunjuhlasi.fi/ravintolat-2/ravintola-kaisaniemi/#go_page_now

Vaihtoehtoisia ravintoloita