ritsa

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Korea House korealaista

Katkarapuja riisillä ja kasviksilla ei säväyttänyt. Samoin seuralaisen tofua kasviksilla oli jotakuinkin mauton. Alkukeitto (miso) oli lounaan parasta antia, mutta 9,50 kasasta mautonta riisiä ja pieniä pakastekatkarapuja oli liikaa. Annoksesta jäi osa syömättä, kun en viitsinyt itseäni pelkällä riisillä täyttää.
Kiinnostaisi antaa à la carte listalle mahdollisuus, mutta mennee hetki ennen kuin pettymykseltäni jaksan kokeilla uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.06.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Vanha Kalasatama lounasravintola,juhlatila

Ei mitenkään erikoinen lounasbuffa. Tullut käytyä täällä useasti lähinnä läheisen sijainnin vuoksi. Muuten ei varmaan olisi tullut vierailtua ihan näin usein.
Salaattipöytä suhteellisen runsas, mutta sisällöltään hieman erikoinen. Vihersalaatti vaikuttaa enemmän kiinankaalilta, kuin oikealta salaatilta. Lisäksi on aina ollut jotain majoneesisössöjä salaattipöydässä, jotka eivät oikein lämmitä allekirjoittanutta. Maitoa saa ruokajuomaksi, jos ymmärtää kysyä tiskiltä ja palvelu on muutenkin erittäin mukavaa.

Paikasta itsestään tulee näkymää lukuunottamatta mieleen hieman duunareille suunnattu lounaspaikka. Viihtyvyyteen ei ole panostettu erityisemmin ja suuri tila tuntuu kolkolta. Konstailematonta kotiruokaa tarjolla. Harvemmin kuitenkaan on säväyttänyt mitenkään. Bonukset siitä, että tarjottimet sai jättää pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Lämpö

Maistuvaa kassleria ja lisäkkeeksi kävi hyvin kasvisvaihtoehtona toiminut kesäkurpitsa-sipulipaistos. Salaattipöydän sisältökin istui pääruokaan mainiosti, joskaan ei nyt mikään ilmiömäinen suoritus ollut.
Tällä hetkellä Kalasataman ympäristön lounaspaikoista suosikkini. Hyvä ruoka, mukava palvelu ja miellyttävä ympäristö.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Flying Dutch / Pikku Dami terassiruokaa

Pienehkö annos peruskalakeittoa kovaan hintaan. Paikka on miellyttävä, mutta en ehkä toiste menisi lounaalle. Ei edes nälkä kunnolla lähtenyt. Henkilökunta hieman innotonta ja kujalla ruokalistan sisällöstä. Pöytäseurueessa yksi otti rapusalaatin, joka vaikutti enemmän hintaansa sopivalta ja oli kuulemma maukas.

Sopii mielestäni paremmin aurinkoisen kesäillan kaljotteluun, kuin lounastamiseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 08.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Mainio ilmapiiri ja maistuva ruoka. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja annosten esillepano kaunista.
Alkulankku oli mielenkiintoinen kokonaisuus erilaisia makuja. Mieleen jäi erityisesti parsakeitto, jota olisi voinut syödä enemmänkin.
Pääruokana porsaankare oli todella hyvin maustettu ja mehukas. Seuralaiseni valitsema grillattu viiriäinen erittäin maistuva eikä lainkaan kuiva.

Ylipäänsä annoksista jäi tunne, että liikaa suolaa ei niihin oltu ahdettu ja maut pidetty yksinkertaisina yhdistelemättä liian montaa eri makua. Jälkiruokana créme brûlée greippi sorbetilla oli hauska yhdistelmä.

Menisin toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 22.05.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Curry thaimaalaista

Mukava palvelu ja annokset reiluja. Massaman curry ehkä hieman ponneton, pad thai puolestaan yksi parhaista maistamistani. Hieman kalliit hinnat eikä esim. take away alennusta, mutta laatu kohdallaan.

Mainio lisä Käpylän lähes olemattomaan ravintolatarjontaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.05.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit