styr

10 arvostelua

Etsin edelleen mielyttävässä ympäristöä, hinta/laatu suhteeltaan loistavaa ruokaa ryyditettynä nopealla ja ystävällisellä palvelulla

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Yeti-Nepal nepalilaista

Peruslaatuista nepalilaista hieman yläkanttiin hinnoiteltuna. Miinusta ahtaasta ja rauhattomasta salista sekä hätiköivästä palvelutyylistä, jossa henkilökunta ilmeisesti koettaa saada poistumaan ravintolasta mahdollisimman pian.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Sumo japanilaista, sushia

Alkupaloina valkosipulisinisimpukoita, pääruokana teriyakihärkää. En ole simpukoiden asiantuntija, mutta olivat maistuvia. Valkosipulia ei todellakaan oltu säästelty. Pääruuan osalta jäi kaipuu hieman isompaan annokseen, maultaan se oli kuitenkin täysosuma.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tunnelmaan pienenä miinuksena tuli turhan kovalla soinut, taustamusiikkina toiminut japanilainen tusinapoppi.

Palaan varmasti kokeilemaan sushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola 91.1 Kumpulantie lounasravintola

Lounasravintola vähän isommallekin nälälle. Söin herkkuleikkeen perunamuusilla, joka osoittautui possuksi, johon kastikkeena sinappimajoneesia suolakurkulla ryyditettynä. rinnalla hieman al dente kasviksia.

Leivitetty leike oli hieman ylipaistettu ja majoneesin mausteisuutta olisi voinut lisätä. Nälkä lähti, ja rennosta ilmapiiristä jäi kaikesta huolimatta positiivinen vaikutelma.

Plussaa mahdollisuus saada annos kahdella pihvillä, jolloin hinnoittelu menee seuraavasti 11.9e -> 17.9e

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante Dei Piselli italialaista, lounasta

Toimiva lounaslista, jossa ravintolan Italialainen keittiö ei näy kuin siinä, että voi tilata pitsaa. Annoskoko hyvä, palvelu asiallinen ja nopea.

Puitteet ovat siistit, mutta vaatimattomat. Kovin intiimiin kokemukseen "lavastuksen" puolesta paikalla ei ole mahdollisuuksia.

Senverran kiinnostus heräsi, että paikan muuta listaa pitää joskus käydä koettamassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Van Gogh

Tätänykyä martina ketjun alla ketjupöperöin. Syöty Possun ulkofile perjantain kunniaksi oli persutasoa. Erikoismaininnan ansaitsee bernaice -kastike

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 01.10.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Grande Grill pihviravintola

Nopeaa palvelua ja toimiva iso annos. Kokemuksen keskivertotasolle laskee minun kokoiselleni miehelle liian pieni tila syömiseen. Penkin ja tuolin väli oli vain juuri ja juuri riittävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.02.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Salve finnish

Peruspuitteet, tunnelma yms. kohdallaan. Isommat moitteet hinta/laatu suhteesta. Pippuripossu oli juuri sitä mitä oletti, salaattipöytä tyypillistä kebab/pitsa ravintolan tasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Kahvila Suomi lounasravintola

Mahtava lounas! tälläkertaa tilaa oli runsaasti, mutta yleinen loma-aika varmaankin vaikuttaa tähän. Mukavan suomalaista ruokaa kaiken maailman etnosysteemien vastapainoksi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Cantina Viva Zapata texmex

Söin legendaariseksi muodostuneen kanaburriton. Annoskoko riittää sammuttamaan ison nälän, laatu niin annoksen rakenteen kuin maunkin puolesta on loistava. Ympäristö on hieman nuhjuinen, jolla tavoitellaan kohtuullisesti meksikolaisen baarin tunnelmaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 1

Ravintola: China Wok

Kiinalaista perushuttua. Tuntuu että samoja säilykepurkkeja on käytetty kuin muissakin kiinalaisissa. Uudistuneet tilat siistit ja nyt mahtuu jo joskus sisälle syömäänkin. Rasvassa uinut kung po kanasta oli karsittu pähkinöiden määrää, mutta annoskoko oli sitäkin suurempi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit