tved

11 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bar Teos tapas-baari

Menimme Bar Teokseen hieman varautuneena muutamien aiempien kommenttien myötä. Varasimme pöydän etukäteen, ja se näytti olevan myös ihan aiheellista, ainakin la iltana. Paikkahan ei ole mikään valkoisten pöytäliinojen paikka, mutta ei tapaspaikalta sitä odotakaan. Rentoa fiilistä ja espanjalaista tunnelmaa riittää. Naapuripöydissä oli isompia seurueita joilla tuntui olevan erittäin hauskaa. Puheensorinaa ja naurua riitti. Tämähän on tällaiselle paikalle vain hyvä juttu.

Tarjoilijat eivät juuri suomea puhuneet, mutta englaniksi tultiin hyvin toimeen. Palvelu oli erittäin ystävällisitä ja huumorintajua löytyy, turha jäykistely jäi heti alkuun pois. Kotoisa ja rento tunnelma.

Ruokapuoli ei ole mitenkään erityisen loisteliasta, mutta hintaansa nähden erinomaista. n.30e / henkilö viineineen oli ehdottomasti kohdallaan, ja tilatuista annoksista mikään ei pettänyt. Erityisesti jäi kuitenkin mieleen pikkukalat, yrtti-bruschetta sekä kalamari. Hyviä! Talon punkku ihan hyvää peruskauraa, hinta myös halpa.

Helsingissä on tullut käytyä kolme eri hintatason tapaspaikkaa ennen Bar Teosta, mutta tästä paikasta jäi kyllä ehdottomasti paras fiilis.
Hinta - laatu ehdottomasti kohdallaan, ja kokonaisuutena kokemus erittäin hyvä. Ehdottomasti menemme uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kuurna suomalaista

Kuurna on erittäin tunnelmallinen ja mukava paikka. Tarjoilijat ystävällisiä ja osaavia. Ruoka oli ihan hyvää, mutta aiheutti pienen pettymyksen odotuksiin nähden. Pääruuan uunisiika oli kyllä kalan osalta kohdallaan, mutta annos olisi kyllä kaivannut jotain lisää esim. liemeen. Kokonaisuus tuntui vähän mauttomalta, ja oli ehkä jopa liian pelkistettyä. Ei aiheuttanut wau-efektiä. Alkuruuaksi tarjotut gnocchit olivat hyvin maukkaita, mutta jotain pientä nekin olisivat kaivanneet. Ehkä esim. rapsakoiksi paistamisen pannulla. Seurueestamme yksi tilasi pääruoaksi ylikypsää nautaa ja kehui kyllä sitä erinomaiseksi. Jälkiruoat oli kohdallaan ja suositellut viinit sopivat ruokien kanssa mainiosti. Pienellä petrauksella tässä olisi loistava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 29.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Namaskaar Entresse kauppakeskus intialaista

Oikein hyvä intialainen ravintola. Chicken tikka oli erittäin mehevää ja maukasta ja Mix thali oli myös oikein mainio. Annokset oli hyvän näköiset ja reilun kokoiset (ehkä hieman liikaakin). Palvelukin oli ystävällistä, mutta ehkä hieman hidasta vaikka ravintolassa ei ruuhkaa ollutkaan. Toivottavasti menestyy. Käymme taatusti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Lehtovaara suomalaista/kansainvälistä

Perinteikäs ravintola ja tavallaan "vanhanaikainen". Cour de filé annoksen liha erittäin täydellistä kypsyydeltään ja muutenkin oikein suussa sulavaa. Erinomaista.
Valkosipulia perunoissa oli ehkä hieman liikaa, ja muutenkin perunoita oli turhan runsaasti. Viini oli kuitenkin erinomaista, joskaan listan vuosiluku ei täsmännyt pullon vuosilukuun. Palvelu oli ystävällistä, ehkä nuorempaan makuun hieman jäykähköä, mutta toistaalta paikan ympäristöön jotenkin sopivaa. Alku- ja jälkiruoka ei olleet mitenkään erityisiä, mutta maut oli kyllä hyvin kohdallaan (kalalautanen ja sorbetti).
Intoudumme käymään täällä kimppadiililahjakortilla ja "puoleen hintaan" kahdelle kolmen ruokalaijin menu maksoi viineineen n.80e. Ilman lahjakorttia hinta olisi ehkä hieman liian korkea kokonaisuuteen nähden. Mutta se liha... NAM.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.08.2011
Arvosana: 5

Ravintola: Manhattan Steak House Espa pihviravintola, grilli

Pihvit tässä paikassa olivat ihan ok kamaa, mutta lohkoperunat ja lisukkeet aivan hirveitä, lisäksi pihvin "sienikastike" oli aivan kuin ylipaksua pussikeittoa. Lisäksi koko annos ui tässä soosissa. Esteettisesti annos myös aika huono. Annoskoko kyllä valtava, mutta makuelämys ei todellakaan. Annoksesta tuli mieleen ABC-huoltsikan peruspöperö. Palvelu paikassa oli kyllä ihan ystävällistä ja ripeää vaikkakin tilaukset tehdään kassalle, paikka muutoinkin ihan viihtyisä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.06.2009
Arvosana: 5

Ravintola: Ravintola Savu suomalaista, tervasaari

Ruoka erinomaisen maukasta mutta hinnoissa hieman näkyy, että paikassa käy aika paljon turisteja. Lohi oli täydellisen kypsää ja sopivasti katajaista ja savustettua. Ympäristöltään paikka on persoonallinen ja viihtyisä. Palvelu myös mukavan rentoa ja ripeää. Paljon kehutut letut jäivät syömättä, mutta nämä pitää ehdottomasti käydä maistamassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Thairavintola Jasmin thaimaalaista ruokaa

Paikka ohi ajettaessa epämääräisen näköinen, ja sisustukseltaan myös hieman karu.
Ruoka kuitenkin maultaan erinomaista ja aitoa thairuokaa. Palvelu on myös aina ollut erittäin iloista ja ystävällistä. Annoskoko ainakin mukaan otettaessa iso, ja muutaman kerran tullut otettua yksi annos josta kuitenkin kaksi on syönyt ihan kiitettävästi. Paikan päällä ei ole tullut ruokailtua, ehkä johtuen kolkosta ympäristöstä. Take-away on tullut haettua muutaman kerran. Annokset on sai mukaan myös nopeasti, vaikka tilausta ei tehty etukäteen. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: -4

Ravintola: Raffaello välimerellistä

Hyvä ruokapaikka, joskaan en miellä tätä "oikeaksi" italialaiseksi ravintolaksi. Palvelu hieman hidasta, mutta paikka oli molemmilla käyntikerroilla myös erittäin täysi. Palvelu silti ystävällistä ja rentoa.
Ruoka ei kuitenkaan koskaan ole pettänyt ja sisäfilepihvi aina paistettu hyvin mediumiksi. Lisukkeet myös maistuvat ja asialliset. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Prezzo italialaista

Palvelu oli erittäin ystävällistä, ja hauska vivahde oli kun miestarjoilija puhui italiaa. Ravintolassa oli päiväsaikaan suhteellisen hiljaista, joten palvelu oli myös sopivan ripeää. Alkuruokana antipasto oli kahdelle sopivan kokoinen ja myös maultaan aivan ykkösluokkaa. Pääruokana Lasagne oli hyvää, mutta rakenne oli ehkä hieman liian pehmeää. Seuralaisen pollo alla siciliana-ateria oli erittäin maukas ja sai kovasti kehuja. Lisukkeet olivat peruskamaa, mutta annoksen hintaan nähden kohdallaan. Ehdottomasti tulemme tänne uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Lime Leaf malesialainen/thai/aasia

Erinomainen lounaspaikka. Ympäristö ja sisustus myös antaa vaikutelman lounaspaikasta, ja paikka ehkä myös hieman kärsii tästä. Ruoka kuitenkin ollut joka kerralla erinomaista ja hyvin valmistettua. Lounasbuffet myös mukavan monipuolinen. Lounasaikaan paikka on myös usein aika täysi. Palvelu asiallisen ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit