Keittiö auki

1h+keittiö / ett rum och kök

kahvila, ravintola
Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pliisua ruokaa pliisussa ravintolassa. Minun makuun liian Pentik. Ruokalista jollain tavalla mitäänsanomaton ja mielenkiinnoton... viinit hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Tätä suosittelen Vaasassa. Kolme kertaa itse täällä ja aina yllättynyt kokonaiskokemuksesta. Ja jokainen jolle olen suositellut on palannut asiaan kiitellen. Menu vaihtuu aika usein ja ainakin hakee sesongin ajankohtaisuutta. Paikallisuuttakin lienee raaka-aineissa. Kyökin puoli on selkeästi ammattitaitoinen ja kekseliäs. Ravintolatila on rento ja miellyttävä, aivan sama onko vähän vai paljon porukkaa. Hinta on kohdallaan siihen verrattuna mitä saa. Jos jotain kehitettävää hakemalla hakee niin tarjoilijat ovat ajoittain liian ahkeria (lautanen saattaa poistua samalla hetkellä kun haarukan laskee ;) ). Toisaalta tarjoilun rentous on suuri plussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 0

Erinomainen leipävalikoima. Salaattipöytäkin ihan riittävä. Kokeilimme kaikkia kolmea eri lounasvaihtoehtoa ja olivat erinomaisia. Viihtyisä paikka kaikkiaan, menen taatusti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Kannattaa nähdä se pieni vaiva, että löytää tämän paikan Pentikin yläkerrasta torin varrelta. Ehdottomasti yksi Vaasan parhaista! Melkein piti antaa 5 pistettä, mutta alkuruuan kampasimpukoista puuttui melkein kokonaan rapea suolainen paistettu pinta. Hyvä kypsyysaste muuten, oli ollut kovin varovainen paisto vain.Muuten kampasimpukka-alkuruoka oli fantastinen: mm tuoretta omena- ja fenkoliraastetta. Hyvin tasapainoinen eikä liian kikkaileva makuyhdistelmä. Yksi yksi parhaista koskaan karitsan niskoista seurasi pääruokana ja mukana tuli tuoreita kauden kasviksia täydellisesti kypsennettyinä. Itse tehdyt raparperi- ja sulkaajälkiruoat olivat hyvin linjassa aikaisempien tarjoomusten kanssa. Tarjoilu toimi mukavasti molemmilla kotimaisilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Erittäin pätevää ja mukavaa henkilökuntaa. Lounasleipä (Ruis-kana) taatusti parhaimpia kahvilaleipiä mitä olen ikinä syönyt. Myös kahvi oli erityisen hyvää. Vaasan paras kahvila, helposti. Miinuksena hieman huonosti kadulle itseään myyvä putiikki.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.11.2013
Arvosana: 0

Ett säkert kort i Vasa. Något höga priser. Stort plus för det goda matbrödet

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2013
Arvosana: 0

Lista on hyvä. Henkilökunta ystävällistä:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.08.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ensinnäkin: ulkopaikkakuntalaisen oli todella vaikea löytää ravintolaa! Tosin meillä oli jo aika nälkä, eivätkä hoksottimet olleet parhaimmillaan. Joka tapauksessa, tarkkana sai olla.

Menimme iltapäivällä täysin tyhjään ravintolaan. Meitä ei mitenkään tervehditty, vaan saimme ihmetellä, että onko paikka edes auki tähän aikaan. Tiskin takaa poika sitten kertoi kysyttäessä, että tuossa on vaihtoehdot (tiskillä lista). Ei kehottanut istumaan eikä myöskään tekemään tilausta tiskiltä. Menimme siis istumaan vähän hämmentyneinä, että mites täällä toimitaan. Listat nappasimme mukaan. Hetken päästä tarjoilija huuteli, että löytyykö mitään. Siis hetkinen, hän ei viitsi kävellä muutamaa metriä ottamaan tilausta. Voi herran jestas! No, saimme tilattua ja juomat myös, mutta kyllä siinä vielä jotain itsepalveluakin oli, aterimet pitii hakea.

Ei se mitään, jos on itsepalveluakin, mutta olisi se ystävällistä ohjeistaa asiakasta. Tämä kyllä loi ikävän ensivaikutelman.

Tilasimme molemmat karitsahampurilaisen, jonka kokki toi pöytään asti mukisematta. Hampurilainen lisukkeineen oli oikein makoisa. Todella maukas!

Jostain syystä tunnelma oli vähän outo, hiljaista toki oli, ja suurin osa asiakkaista näytti menevän terassille,kun oli kaunis päivä. En pidä oikein siitä, että maksavat asiakkaat ja henkilökunnan kaverit hengailee samoissa tiloissa. Minusta asiakkaan pitää antaa nauttia rauhassa omasta seurueestaan luottaen palvelun pelaavan, eikä niin, että tarjoilijalla näyttää olevan parempaa tekemistä rupatellessaan kaverinsa kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.07.2013
Arvosana: 0

Palvelu oli hieman vaisua. Kävin ravintolassa ensimmäistä kertaa, eikä ohjattu ottamaan alkusalaattia ja leipää. Hetken ihmettelyn jälkeen toista asiakasta ohjattiin, josta vasta sain vihiä että salaatti tosiaan kuuluu hintaan.

Pöydässä oli edellisen asiakkaan astiat. Niitä ei viety pois vielä siinäkään vaiheessa, kun ruuat tuotiin pöytään. Huomauttamisen jälkeen asia hoitui ripeästi.

Leipäpöydän limppu oli erinomaista. Salaatti ajoi asiansa, muttei mitenkään erikoista.

Pääruuaksi oli härkää, perunaa ja kermakastiketta. Härän kypsyysastetta ei kysytty, mutta pöytään tuli medium jollaisena aina syön härkäni. Viereisessä pöydässä taisi rouvasnainen kuitenkin närkästyä kypsyysasteesta.

Ruuan koostumus oli hyvä, ei liian kypsää / raakaa / sitkeää / kuivaa. Mutta makua ei ollut mitenkään erityisesti. Lähinnä maistui suola ja hieman kerma.

Annos oli myös aika pieni, en tullut siitä kylläiseksi. Sanoisin annosta hieman ylihinnoitelluksi.

Jälkiruuaksi on kahvia / teetä ja keksiä. Kahvi oli kuulemma erinomaista, mutta en itse juonut.

Ravintolan sisustus on siisti ja trendikäs.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Ainoa kunnollinen kuppi kahvia Vaasassa! Hyviä leivonnaisia. Ystävällinen palvelu! Miellyttävä musiikki. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hovioikeudenpuistikko 13a, 65100 Vaasa - Reitti
0505668338
http://www.1hk.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita