Avautuu 11:00

Amarillo

Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (25)

Vaihtelevan laatuisia ruokia. Samalla hinnalla saa Vaasasta laadukkaampaakin ruokaa.
Ravintola on kumminkin tilava

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2018
Arvosana: 0

Palvelu oli ylimielistä ja hidasta. Odotimme yli 20min ennenkuin saimme palvelua. Eikä ravintola siis ollut mitenkään täynnä. Annoksia saimme odottaa melkein tunnin ja nekin olivat saadessamme jäähtyneet. No onneksi löytyy hyviäkin ravintoloita Vaasasta joissa palvelu pelaa ja ruoka on maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kuinka tämä paikka voi olla suosittu,ruoka pääosin eineksistä ja puolivalmisteista kyhättyä . ylihintaista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola ei näyttänyt erityisen kiireiseltä, mutta kuitenkin saapumisestamme kesti melkein 1,5h ruokien saamiseen. Palvelu oli tökeröä ja välinpitämättömän tuntuista. Saatuani annokseni oli puolet sen lihoista jo kylmiä. Tarjoilijoita ei näkynyt lähistöllä joten päätin yrittää syödä sen. Syötyäni 1/4 annoksesta riitti minulle. Lautasen pohjalle oli valunut n. 2 sentin kerros rasvaa pulled porkista.

Ruuan laadun pois huonoimmasta luokasta nostaa vain paikan kelvolliset hampurilaiset. Toisaalta ainut syy mennä Amarilloon syömään 16€ kelvollinen hampurilainen on varmasti se jos viereinen Fondis on kiinni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Loistavaa palvelua. Tulimme iloisella isolla teatteriporukalla kiireiseen aikaan ilman varausta. Silti meille järjestettiin tilaa, ruoat tuotiin pikavauhdilla ja palvelu oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Erikoistilaukseni tuli juuri niin kuin pitikin, ja kaikki oli lämmintä ja hyvää. Vaikka en ole ennen ollutkaan iso tämän ketjun fani, tämä oli kyllä paras Amarillo-kokemukseni luultavasti ikinä. Hyvä Vaasa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Pihviannos pienikokoinen ja perunapaistoksen tilalle vaihtamammiamme ranskalaisia oli niukasti. Jäimme kaipaamaan kasviksia. Pihvi ja savupunaviinikastike mautonta. Taisi olla viimeinen kerta (Vaasan) Amarillossa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Miksi ihmeessä käyttää ketjua kun hinta on ihan sama kuin söisi jossain yksityisen ravintolassa ? Kallista. Ja tylsää. Tietää jo etukäteen mitä tomaattisalsa mössä eteen tulee joka Amarillossa. Ei ihme että ketjut ei enää kannata kauaa, kun ihmiset näkee muutakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Tavallisen hyvää ketjuravintolan tasoista ruokaa, mutta palvelu etenkin viikonloppuisin todella hidasta. Alkupalaksi tarjotut nachot hyviä, mutta kymmenen hengen seurueelle kaksi nacho-koria on hieman vähäinen määrä, etenkin jos ruokien saaminen kestää tunnin ja juomiakin joutuu odottelemaan huomattavan kauan. Lisäksi pöytiinohjaus takkuaa ja ohjausta saa odottaa ajoittain kauankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.10.2014
Arvosana: 0

Viime aikoina chevre juusto ollut aivan hirveän makuista. Olen tilannut useamman kerran chevreä sisältävän annoksen ja sama juttu joka kerta. Juusto on ollut mössönä annoksessa ja kylmänä. Pienet asiat kruunaa ruoan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: 0

Palvelu on jok'ikinen kerta aivan liian hidasta. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rewell Center, 65100 Vaasa - Reitti
06 212 4122
http://www.amarillo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita