Suljettu nyt

Cesar's Food Court

lounas
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (7)

Sain todella huonoa asiakaspalvelua. Vaikka kerroin että asiakaskokemus oli mielestäni huono, ei henkilökunta ottanut sitä kuuleviin korviinsa vaan käyttäytyi hyvin ylimielisesti. Ruoka ihan ok eikä odotusaika ollut kovin pitkä. Aika lounasruokala-fiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Moni kentällä töissä oleva käy täällä syömässä, se itsessään puhuu ruoan maistuvuudesta. Hintataso lounaaksi vähän kalliimman puoleinen, mutta olemmehan kuitenkin lentokentällä... Vaihteleva ruoka, hyvät (ja todella täyttävät) pizzat. Uudehkona lisänä kebabit. Kentän työntekijöille -15% ainakin pizzoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2012
Arvosana: 0

Airport!
Olen syönyt lentokentän kellarikerroksessa ennenkin, tämä taitaa olla uudistunut versio silloisesta. Liukuportaat alas kakkosterminaalin saapuvien ovien välistä, hotelli GLO:n vieressä.

Suurehko lounasruokala, kaksi tiskiä. Toinen myy näemmä pizza-kebab-osastoa, toisella perinteisempää lounasannosta. Lounasta myydään myöhempään asti, josta syystä hattu pois päästä.

Salaatti-, leipä- ja juomabuffet. Salaatti perustavaraa, plussana yksi vähän duunatumpi asia. Plussaa melko tarkoista selventämisistä sisältöjen suhteen. Myös maissilastuja ja ehkäpä jopa oma salsa. Kastikkeet Felixiltä, kätevissä pumpuissa. Leivät hyvää tavaraa. Levitteet napeissa. Hintaan kuuluvat juomat automaateissa. Maitotuotteita, kotikaljaa ja mehua. Niissäkin inforuudut.

Itse pääruoka annetaan henkilökunnan toimesta. Lisäkkeitä (ainakin) saa pyytää runsaasti, kenties pääaineksiakin. Tilaan falafeliä ja riisiä. Oheen tomaatti- ja valkosipuli-jugurttikastikkeet. Maksu suoritetaan lopuksi. (Itse taisin erehtyä noukkimaan salaatin sekaan vähän väärästäkin linjastosta. Ilmeisesti toinen salaattipöytä olisi pääruokasalaatin koostamista varten. Hups. No, ei tullut lisää hintaa. Olen huijari.) Hinnat keitoissa alle seiskan, kiinteät 8-9 euroa.

Pöydistä osa liukuportaiden vieressä, osa itse salissa. Vähän epäviihtyisä, mutta olemme toisaalta lentokentällä. Viihtyvyyttä lisäävät nuoret ja mukavat tyttöset tiskin takana.

Salaattiosasto (laillinen tai ei) on oikein maistuva. Falafelit ovat melko tiukkaa kamaa, mutta ainakaan itselle ei tullut einesfiilis. Tomaattisoosi vähän kasvoton. Keltainen riisi hiton onnistunut. Jälkkärikahvi todella hyvä. Teeosastoakin olisi valittavaksi asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.06.2012
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2011
Arvosana: 0

Aamiainen loistava varsinkin lämmin aamiainen ja sen voimalla jaksoi tehdä pitkälle päivään töitä. Pitsat hyviä, lounas hyvä ja palvelu tosi ystävällistä, kun pääsin oikein tutustumaan henkilökuntaan. Kaipaan jo kovasti lämmintä aamiaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.04.2011
Arvosana: 0

Ihan hyviä ruokia. Joskus tosiaan pizzapuolella on meilläkin ollut ongelmia, joskus on pitsa jäänyt jopa saamatta kokonaan. Lounasvaihtoehdot ovat aika monipuolisia, salaattikin on hyvää ja lopuksi vielä kupponen kahvia. Ei paha.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2011
Arvosana: 0

Ihan asiallinen lounas. BBQ-kanasalaatti itse koottuna on hyvä. Pizzat ovat ok. Varo kuitenkin lounasruuhkaa, varsinkin pizzapuolella voi odotusaika venähtää...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.12.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Helsinki-Vantaan lentoasema, T2, yleisöalue, palvelukerros, 01530 Vantaa - Reitti
http://www.sspfinland.fi/?cmscname=cesars_fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita