Suljettu nyt

Chico's Jumbo

amerikkalaista
Arvosana 1.8 / 5

Chico's tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan- ja luomutuotteisiin.


Arvostelut (34)

Mielestäni burgerit ovat aivan ylihinnoiteltuja. Listalla burgerit maksaa n 13 euroa, johon ei sisälly muuta kuin pelkkä burgeri. Kaikki muu tulee tilata erikseen. Jo pelkät ranskikset nostavat hinnan 16-17 euroon. Vielä jos olisi halunnut mukaan vähän jotakin vihreää, niin hinta olisikin jo 20 euroa tai yli! Myös annoksia sai odotella noin 40 minuuttia, mikä on melkoisen pitkä odotus aika, kun mukana oli vielä nälkäisiä lapsia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen ollut todella tyytyväinen joka kerta ja voin kyllä suositella ravintolaa muillekin!

Palvelu on ystävällistä ja nopeaa, pidemmästä odotusajastakin kerrottiin viime kerralla ja sitä vielä erikseen pahoiteltiin, kun ruuat saimme pöytään.

Lisäksi ruoka on todella hyvää ja mielestäni laadukasta. Gluteeniton sämpylä hampurilaisessa oli kuulemma niin hyvää, että mieheni alkoi epäilemään, onko se edes gluteenitonta. Siihen ei ole muualla vielä pystytty!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Uuden listan annokset pienentyneet ja muuttuneet mitäänsanomattomikso. Ruoka ylihinnoiteltua ja ala-arvoista että vesi laskutetaan kun tulee muitakin juomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

Minusta tämä on varsin mutkaton ruokapaikka. Nopeaa ja tasalaatuista safkaa. Hyvä palvelualttius. En koe, että tämän enempää voisi kauppakeskus-raflalta odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0

Joko kokit olivat pillereissään tai muuten vain kokemattomia, aivan käsittämätöntä touhua, kuulimme kun muistakin pöydistä tarjoilijat saivat valituksia kun annokset eivät olleet sitä mitä piti.
En tule toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

I have been in jumbo's chicos with my little daughter for first time and will be the last also.
I ordered for me chicken Caesar salad(14,90€) and for my daughter buffalo bill's steak kids small(7.90€) + water 1€. All together 23,80€.
Anyway was 2 chicken sticks in my salad (with no taste at all), some croutons with garlic taste,some cheese and sauce. Oh!! .....and lots of green salad!!! Thank god that sauce gave some taste in the salad. I'm 1000% sure that my little daughter can make it better;)
Was a simple salad and for 14,90€ I was expecting to be at least tasty.....
My daughter's steak plate included some vegetables, French fries and a spoon of spicy butter on the top of the steak.
French fries wasn't fresh and also the vegetables. She tried to taste them and immediately she spat on her plate....
For the steak I can say only that the gum which the waitress brought me at the end with the bill was softer.....
I felt sorry for bringing my kid in this...sheeto's "restaurant".
I don't recommend this to you especially if you have kids. They don't deserve that kind of food!!!!!!
Service was very friendly:))

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.01.2015
Arvosana: 0

Ketjuravintola kauppakeskuksessa, eli odotukset eivät olleet korkealla.

Ihan kunnialla Jumbon Chico's pärjäsi. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, juomat ja ruoat tulivat nopeasti. Miljöö on sijainnista johtuen kovin levoton. Ja ruoka on ketjuravintolatasoa, ei säväyttänyt. Ei mitään mieleenpainuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: 0

Paikka on saanut täällä melko vaihtelevia arvioita. Itselläkin oli paikan suhteen jonkunlaisia ennakkoluuloja, sillä paikka on vain osa isompaa ketjua ja niin edespäin. Nimestäkin tulee mieleen lähinä joku bulkki Taco House.

No niin, siinä ne märinät sitten olivatkin, sillä oma kokemus Vantaan Jumbon Chico'sissa oli ainakin erittäin positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, tuli paikalle nopeasti, kertoi vaihtoehdoista ja niin edespäin.

Parasta tietysti on se, että mestasta saa minkä tahansa purilaisen myös vegeversiona ja vieläpä niin, että väliin voi laittaa soijapihviä, kasvispihviä tai quornia.

Itse en ollut quornia aikaisemmin syönyt, joten olihan sitä testattava. Hämmennys oli suuri, sillä tämän lähemmäksi en usko, että tämän lähemmäksi lihaa ei kasvissyöjä pääse. Hampurilainen oli erittäin hyvä, annoskoko ehkä hieman yläkanttiin, mutta söinpä nyt kuitenkin kaiken, koska hyvää.

Tarjoilija unohti kyllä paahdetut bataattikuutiot ranskalaisten korvikkeena, mutta asia korjattiin ja virhettä pahoiteltiin. Moitetta en siis voi tästäkään antaa (söin kyllä ne ranskalaisetkin).

Kaiken kaikkiaan Chico's yllätti varsin positiivisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Palvelu oli hidasta lukuunottamatta kovaa hinkua myydä enemmän alkoholijuomia. Ruoka oli muita Jumbon paikkoja heikompi. Jäävedestä laskutettiin, joka on Suomessa erikoista. Osa ruoista oli liian tulisi, kun siitä sanottiin, niin tarjoilija kertoi että unohti kysyä toivotaanko miedommalla kastikkeella. Ei ole hintansa arvoinen, muualta saa parempaa perusruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: 0

Käymme aika ajoin Jumbon chico'sissa kun tarve vaatii, koska Jumbosta tai Flamingosta on turha mitään makuelämyksiä etsiä ja joskus tekee mieli ihan jotain perusmättöä. Ruoka ei tietenkään ole ikinä mitään herkullisuuden huippua mutta kyllä sillä on yleensä nälkä lähtenyt. Tätä arvostelua lähdin kirjoittamaan erikoisen asiakaspalvelun takia.

Menimme kolmen hengen porukassa syömään. Ensivaikutelma oli perus; kukaan ei kiinnittänyt meihin huomiota eikä tervehtinyt. Mentyämme pöytään tarjoilija tuli heti kysymään juomia ja ruokia. Tilasimme juomat mutta tarjoilija meinasi jäädä odottamaan pöydän viereen ruokatilausta vaikka emme olleet vielä edes istuneet kunnolla pöytään. Sanoimme miettivämme vielä hetken. Tarjoilija kysyi tässä vaiheessa kolme kertaa, olemmeko aivan varmoja, ettemme halua mitään alkuruokia (nachoja juustotikkuja jne).

Minulla ei ollut kova nälkä, joten ajattelin ottaa pelkät nachot. Muut tilasivat burgerit. Tarjoilijan ilme näytti teennäisen kauhistuneelta kun sanoin, että otan vain nachot. Hän kysyi taas pari kertaa, haluaisinko sen lisäksi vielä jotain muuta. En halunnut. Kun ruoat tuotiin pöytään, meillä oli vielä kaikilla juotavista yli puolet jäljellä mutta tarjoilija kysyi, ottaisimmeko ruoan kanssa lisää juotavaa. Hän myös kysyi, että emmekö tosiaan haluaisi maistaa heidän herkullisia juustotikkujaan. Emme halunneet. Kun olimme hädin tuskin kerenneet maistamaan ruokia, tarjoilija palasi kysymään, maistuuko ruoka. Olimme vähän ihmeissämme.

Kun ruoat oli syöty ja tarjoilija haki astiat pois hän tietenkin kysyi, otammeko jälkiruokaa. Kun sanoimme, että nyt ei jaksa, hän yritti vielä tyrkyttää meille kahvia tai teetä. Emme ottaneet. Laskun tulemisessa kesti ikuisuus ja kun tarjoilija toi laskun, hän oli hyvin tympeä ja puhui töykeään sävyyn.

Ymmärrän, että tarjoilijan työ on myös myyntityötä mutta tuollainen tyrkytys on mielestäni ahdistavaa ja hämmentävää. Ja minussa se ainakin herättää vastarintaa. Jos myyjä (tässä tapauksessa tarjoilija vaikutti enemmän myyjältä kuin tarjoilijalta) meinaa pakottaa ostamaan jotain, en todellakaan halua ostaa mitään. Kun tähän vielä lisää ruoan ei niin herkullisen laadun, tulen tuskin enää käymään Chico'sissa vaikka olisi millainen nälkä ja mätön himo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa - Reitti
010 76 63815
http://www.jumbo.fi/fi/liikkeet/ravintolat-ja-kahvilat/chicos

Vaihtoehtoisia ravintoloita