Avautuu 09:00

Kulmakonditoria

suolaista ja makeaa
Arvosana 2.9 / 5

Kulmakonditoria tarjoaa laajan valikoiman itse valmistettuja, yksilöllisiä ja maukkaita tuotteita. Listalta löytyvät monipuoliset, perinteiset konditoriaherkut sekä täytetyt leivät ja muut suolaiset nälän siirtäjät. Lisäksi keittiöstä tilattavat maukkaat ja monipuoliset salaatit, lämpimät leivät, burgerit, pastat, wokit yms. Yli 70 vaihtoehtoa! Lisäksi tietysti kahvit, teet ja erikoiskahvit.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Myyrmannin yhdestä lukuisista kulmista löytyi Kulmakonditoria, kavereiden kesken Kulmis, joka myöhemmin nettisivuratsauksen jälkeen paljastui isommaksikin perheyritysketjuksi.

Kahvi ja suklaabrownie (yhteensä 5,75 €) kävivät hyvin iltapalasta. Valikoima niin suolaisen kuin makean suhteen oli vähintäänkin riittävä. Suodatinkahviakin oli tarjolla kahta laatua. Ei ihme, että paikka oli suhteellisen täynnä tavallisena torstai-iltana. Brownie oli kohtuullisen onnistunut viritys. Makeutta ja tuhtiuttakin siitä löytyi, sillä jälkikäteen iski pienimuotoinen morkkis makean iltapalan suhteen. Kaveri teki viisaammin ottamalla kanaleivän, jota kehui.

Tällaiset kauppakeskuskahvilat ovat mielestäni vähän luonteettomia, oikeastaan jo lähtökohdiltaan. Toki niillekin on paikkansa, jos haluaa harkitun tauon shoppailuilta.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 0

Kävin syömässä pikkusuolaisen lounasajan jälkeen. Miljöö, jos sellaisesta nyt voi edes puhua, on aivan karsea mutta olipahan ainakin tilaa istua. Palvelu oli jotain nuivan ja totisen välimaastosta, salia ei siivottu kertaakaan käyntini aikana vaikka esim. linjaston tukkeena oli puolitäysi tarjotin koko sen ajan. Juttua riitti työntekijöillä keskenään...syömäni tuote oli perushyvä, mutta sisälsi ikävän yllärin. En jaksanut alkaa valittamaan, joten noukin sen tyynesti pois ja söin loppuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Hälisevä ja ruma paikka keskellä kauppakeskusta. Asiakaspalvelu on järkyttävää ja leivän ostaessaan niin myyjä ei edes vaivautunut kelmua päältä poistamaan antaessaan sen. Kahvi on hyvää ja hinta ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.01.2013
Arvosana: 0

Huippupaikka kammottavassa kauppakeskuksessa. Rehdit salaatit ja kiva palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2012
Arvosana: 0

Huonoja puolia oli tasan yksi; Kauppakeskuksen hälinä.

Käydessäni syömässä, ovat tuotteet leivoksista suolaisiin aina olleet priimaa ja tuoretta. Runebergin tortut ovat uskomattoman meheviä, ja laskiaispulla niin täyteläisen herkullinen että pelkäsin saavani nk. kakkostyypin diabeteksen. Palvelussakaan ei ole moitteen sijaa. Jos siis pitää hyvistä konditoriatuotteista hyvään hintaan, suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2011
Arvosana: -1

ihanat leivät ja salaatit, palvelu hyvää ja tunnelmallinen paikka vaikka onkin kauppakeskuksen sisällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.01.2010
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2009
Arvosana: 0

Hyvät salaatit, jotka valmistetaan tilauksesta odottaessa, niihin saa leiväksi myös tuoreen hyvän gluteenittoman sämpylän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.02.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Iskoskuja 3, Kauppakeskus Myyrmanni, 2. krs, 11600 Vantaa - Reitti
020 741 6648
http://www.kulmakonditoria.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita