Keittiö auki

Ravintola Rio Grande

Meksikolainen
Arvosana 3.5 / 5

Rio Grande Meksikolaisia makuja Suomessa
Ravintola Rio Grande on Myyrmäen aseman lähellä sijaitseva viihtyisä ja tunnelmallinen meksikolainen ruokaravintola. A’la Carte listaltamme löytyy aitoja meksikoilaisia makuja ja herkullisia Rio Granden klassikoita. Rio Grandeen voi poiketa ruokailun lisäksi myös lasilliselle. Seurustelun ja hyvän viinilasillisen lomassa voi maistella esimerkiksi tapaksia tai rapeita wingsejä.

Rio Grandessa tarjoillaan nyt myös lounasta klo 10:30-14:00. Lounaslistan löydät ajankohtaista välilehdeltä.

Rio Grande on mukava ravintola myös lapsiperheille. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka, jossa on mm. erilaisia pelejä sisältävä puuhakioski ja viihtyisä leikkikeittiö. Kaikkiin lastenannoksiin sisältyy ruokajuoma ja jälkkäri.

Rio Grandessa on mahdollisuus järjestää myös ikimuistoisia tilaisuuksia syntymäpäivistä pikkujouluihin.

Tervetuloa hyvän ruoan-maailmaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (26)

Tosi maukas burgeri (siesta burger)! Ruoka tuli nopeesti ja tarjoilija oli mukava. Myös jälkkäri oli tosi jees (suklaa fondant).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olipahan kokemus, nyt muistan minkä takia en ole kyseisessä paikassa käynyt pitkään aikaan. Palvelu töykeää ja hidasta. Ruokia saimme odottaa n. 35 min. Olisi ollut ihan ystävällistä, jos tämä elämäänsä kyllästynyt tarjoilija olisi tullut edes pahoittelemaan odottamista. Tokaisi vain, että kokki on ihan liemessä kun kaikki me asiakkaat saavuimme samaa aikaan paikan päälle :).... Lasku kyllä tuotiin nopeasti, oli viimeinen kerta kun tähän "ravintolaan" menen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: -1

Ruoka on hyvää ja palvelu ystävällistä. Lapsille on mukava leikkinurkka.
Kasvissyöjille muutama maukas vaihtoehto, eli ei tarvitse turvautua pelkkään salaattiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 1

Käymme perheen kanssa pari kertaa kuukaudessa syömässä ja aina on ruoka ja palvelu kohdillaan. Lapsille todella kiva leikkinurkka ja kiva jädeyllätys jälkkäriksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 1

Palvelu yleensä hidasta, mutta jos tuttu asiakas niin kaikki on suht´ mukavaa ja toimivaa.
Perinteistä joulupöytää ei ole varmaan ollut koskaan tässä ravintolassa siitä iso miinus.
Jos vaikka viettäisi pikkujouluja tässä ravintolassa, niin jouluruuat on kyllä jossain muualla.
Katsokaa muidenkin arvosteluja ja ottakaa opiksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Yhdyn täysin edelliseen. Ruoka oli maukasta, mutta emme myöskään saaneet hyvää palvelua, vaikka olimme ainoat asiakkaat. Tuntui enemmänkin, että olisimme olleet vaivaksi. Samainen vaaleahapsinen nainen huokaisi syvään helpotuksesta kun tilasimme laskun. Harmi.. Hyvällä palvelulla meidät olisi saanut toistekin syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: 0

Käytiin kaverin kanssa maanantai iltana syömässä kun kerran Myyrmäessä päin liikuttiin. Netistä listaa katsoessamme ruuat vaikuttivat hyviltä, niinkuin ne olivatkin! Ruuassa ei siis moitittavaa. Sen sijaan "palvelu" josta ravintolassa saimme oli surkeaa, jos tätä edes palveluksi voi sanoa.. Ennemminkin kohtelua! Tullessamme ravintolaan saimme katseita ja siinä vaiheessa kun itse tervehdimme henkilökuntaa saimme tervehdyksen takaisin. Tämän jälkeen saimme pöytään vaalean vanhemman tarjoilijan joltai ei ilmeikkään värähtänyt koko käytimme aikana! Ei herunut kiitosta, hymyä eikä mitään muutakaan ainoastaan naamalta paistava työhön ja elämään kyllästynyt ilme! Töissä oli myös toinen tarjoilija, ilmeisesti harjoitteli työhönsä, hienosti oli opetettu tämä sama tympeä asenne myös hänelle! Ruuassa ei siis moitittavaa mutta "palvelun" takia en ikinä aio palata kyseiseen ravintolaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 29.09.2014
Arvosana: 0

aina hyvät ja maukkaat annokset. Tarjoilu joskus hidasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää ja hyvistä raaka-aineista valmistettua . .henkilökuntakin mukavantuntuista. Ensi käynti taisi olla lähemmäs 20v sitten ja paikka on näköj. pysynyt koko lailla samanlaisena.
Itse espoolaisena sanoisin, että vantaalla ruokailukokemukset ovat yleisesti ottaen mukavampia koska asiakaspalveluakin saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

Katselin huonoja arvosteluja. Ne vastaavat sitä mitä muistelen vuosia sitten itsellänikin olleen. Nyt vuoden sisällä 4 kertaa käyneenä voin sanoa että selkeästi Myyrmäen paras (lähellä jopa Vantaan parasta) paikka. Ruoka tehdään paikan päällä laadukkaan oloisista raaka-aineista (esim liha Tammiselta, jäätelö Pappagallo). Ei hienostelua ja palvelu ehkä voisi olla innostuneempaakin. Kokki ansaitsee pisteet ja ruoka parempaa kuin yhdessäkään ketjuraflassa, vaikka jollakin kerralla vihannekset tuli selvästi jostain isosta astiasta jo kauan hautuneena eikä "al dente".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.11.2013
Arvosana: 4

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Jönsaksentie 6 B, 01600 Vantaa - Reitti
020 7191976
http://www.riogrande.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita