Avautuu 10:00

Subway Tammisto

patonkeja, salaatteja
Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täysin surkea ruokapaikka. Henkilökunta aloitti palvelun valmistamalla tilaamani kasvispatongin likaisilla lihaa lääpineillä käsineillä. Huomautin asiasta ja patonki vaihdettiin, mutta naama norsun v****** muuttunut henkilökunta kosti asian pihtaamalla tämän jälkeen täytteitä. Maksamisesta (kuten muustakaan palvelusta) ei meinannut tulla mitään, koska henkilökunta yritti myydä kassalla lisätuotteitaan eikä puhunut kelvollista suomea. Lopulta tarjouduin ostamaan vettä hanasta 40 sentillä, mikä aikaisemmin oli löytynyt "juomalistalta", mutta sellainen ei enää onnistunutkaan. Makuun, sisältöön ja muuhun laatuun nähden täysin ylihintaista roskaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.04.2015
Arvosana: 0

Hyvät on patongit aina. Puolikas kokojyväpatonki vegepihvillä ja valkosipulikastikkeella on mun lemppari. :) Ja palvelukin oli ystävällistä ja sujuvaa. Hinnat on nykyään tosin aika korkeat, varsinkin kokonaisissa patongeissa. :/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 18.03.2013
Arvosana: 0

Patongit ovat erittäin hyviä, kuten Subwayn ravintoloissa yleensäkin, mutta asiakaspalvelu on erittäin huonoa. Ei katsota silmiin tervehtiessä ja harvemmin muutenkaan, äänensävy on töykeä ja hymyä näiltä asiakaspalvelijoilta on turha odottaa. Ruokahalun siinä menettää katsoessaan kuinka happaman näköinen heppu täyttää kyllästyneenä patonkia, joten omalta osaltani en kyseisessä paikassa enää käy, enkä voi suositella sitä huonon palvelun vuoksi muillekaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Säätökuja 2, 01510 Vantaa - Reitti
045 315 3300
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/vantaa/vantaa-tammisto

Vaihtoehtoisia ravintoloita