Ei tietoa

Tikkuri Steak House

pikaruoka, kebab
Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sinbad on purjehtinut pois ja tilalle tullu modernimman oloinen kebab-leike syöttölä. Hinnat ainakin vielä hieman alemmat kuin edeltäjällään, lounastarjous 8,80 eur sisältäen pienen limun.
Naapuripöytien leikeannokset näyttivät isoilta ja hyviltä. Itse päätin kokeilla iskenderiä. Annoksen valmistumista odotellessa ensin salaattipöydän kimppuun. Kaukaloista löytyvät ne perinteiset jäävuorisalaattisilppu, makaroonisalattia, jalapenoja, oliveja, papuja ja sensemmoista. Ei siis mitään ihmeellistä.
Iskender lennähti pöytään tovin kuluttua kuin Iskander. Lihaa oli normimäärä, mutta kastikkeissa oli säästelty. Tomaattikastiketta pieni kauhallinen ja jugurttikastiketta parin ruokalusikallisen verran. Tätä ihmetellessäni bongasin annoksen päältä punaoranssia soosia spiraalimaiseen muotoon tursotettuna.
Ajattelin sen olevan jotain ekstaa, mutta mitä vielä - sehän oli sinappia! Siis sinappia kebab annoksessa! Ajattelin sen avartavan makukokemuksia, mutta valitettavasti nyt kävin niin, että kebab lihan mausta ei pysty sanomaan nyt sitä eikä tätä, koska vahva sinappisoosi peitti kaikki muut maut alleen.
Ensi kerralla kannattanee ottaa mieluummin leike...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola Sindbadin tilalle tullut uusi ravintola. Listalta saa kaikkea kebabista leikkeisiin, mutta ei pizzoja. Todella runsas ja hyvä salaattipöytä lounaalla. Seisovaa pöytää ei muuten ole. Kebab oli hyvää ja erottuu edukseen muista PK-seudun paikoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asematie 4-10, 01300 Vantaa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita