Ei tietoa

Resort&Kitchen Campania

italialaista
Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka kestää 1 h 45 min, ei palvelua, 5 jäbää kyökissä, 6-7 salissa. Sali alle puolillaan. Ei voi sanoa ravintolaksi. Älkää menkö!! 5 hengen perhe ja lapset huutaa, vaimo hermona. Kiitos, teemme ruoat itse vähemmällä vitutuksella. Nimim. 4 x vuodessa ja aina Scandic- paskaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Aina sama juttu. Ruoka perusmättöä ja onnetonta palvelua.olemme usein antaneet ravintolalle mahdollisuuden...tilanne pysyy samana ja se on ikävää. Vierailemme niin usein Vierumäellä että olisi loistojuttu saada syödä hyvin välillä ulkona koska aina ei viitsi mökeillä rustata ruokaa.
Viimeksi kerroimme tarjoilijalle, että cesar salaatin kastike oli aivan vetinen ja mietimme että olisiko sitä jatkettu vedellä. Ystävällinen tarjoilija kertoi kokin sanoneen että näin ei ole mutta vetisyys saattaa johtua salaateissa joihin on jäänyt vettä.
Niin, ongelmaan ei siis puututtu vaan meille kerrottiin kokin mielipide joka ei ikävä kyllä poistanut ongelmaa vaan salaatti oli aivan vetisen mauton ja jäi syömättä.
Kun annat palautteen huonosta ruoasta vaikka kuinka ystävällisesti, ei tätä haluta ottaa palautteensa ja tehdä asialle jotain seuraavaa kertaa ajatellen, vaan samat ongelmat on näkyvissä joka kerta.
Päätimme että emme enään käytä Resort Kitchen ravintolaa, näin säästymme mielipahalta ja nälältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 15.10.2014
Arvosana: 0

Kävimme illallisella Resort Kitchen –ravintolassa. Ruoka oli sinänsä maittavaa, mutta illan pilasi surkea palvelu. Tarjoilija ohjasi meidät pieneen, oven vieressä vetoiseen olevaan pöytään. Ravintolassa oli asiakkaita noin kymmenessä pöydässä. Parempiakin pöytiä olis ollut runsaasti vapaana.

Tilasimme tältä tarjoilijalta pääruuat ja mieheni lisäsi sormella ruokalistasta osoittaen ”ja jälkiruuaksi otan tämän jäätelöannoksen.” Ystävällinen naistarjoilija toi pääruuat nopeasti. Syötyämme istuimme tyhjien lautasten vieressä 15 minuuttia. Samaan aikaan tarjoilijat tyhjensivät viereistä pöytää ja kattoivat sitä uudelleen. Yritimme kiinnittää heidän huomiotaan, mutta he väistelivät katsettamme. Tyhjien pöytien siivoaminen tuntui olevan heille tärkeämpää kuin maksavien asiakkaiden palveleminen!

Lopulta toinen miestarjoilija tuli luoksemme todeten, että te olette näemmä lopetelleet ja keräsi tyhjät lautaset pois. Kerroimme hänelle, että odotamme jälkiruokaa, jonka olemme tilanneet. Hän poistui lautasten kanssa ja totesi, että jälkiruoka on varmaan kohta tulossa. Odottelimme tyhjässä pöydässä, kukaan tarjoilijoista ei tullut tiedustelemaan, tarvitsemmeko jotain tai otammeko laskun. Puolen tunnin lisäodottelun jälkeen kutsuimme tarjoilijan ja pyysimme laskun, koska emme saaneet jälkiruokaa. Tarjoilija pahoitteli asiaa ja totesi ”Olisitte sanoneet!” Totesimme, että kerroimme asiasta hänelle ja mitään ei tapahtunut. Hetken selvitettyään asiaa hän tuli kertomaan meille, että tarjoilijamme oli sanonut, ettemme ole tilanneet mitään jälkiruokaa. Hän lupasi tarjota hyvitykseksi jälkiruuan. Kun kerroimme että otamme sen jäätelöannoksen, jota emme saaneet, hän toi molemmille kupissa yhden jäätelöpallon ilman kastiketta ja lisäkkeitä! Hänkin totesi ihmettelevänsä tilannetta, koska ravintolassa ei ollut mitään ruuhkaa. Jos tarjoilijat näkevät tyhjässä pöydässä lähes tunnin odottavia asiakkaita, olisi hyvä tulla edes tiedustelemaan, puuttuuko heiltä jotakin tai ottavatko asiakkaat laskun.

Täytyy vielä lisätä, että olemme ihan hyvin pukeutuva, asiallinen keski-ikäinen pariskunta ja tutustumassa Vierumäkeen siksi, että etsimme paikkaa, josta ostaa loma-asunto. Vierumäeltä emme sitä ainakaan osta!


     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Ravintolan interiööri on ankeaa pohjoismaista pelkistettyä sisustustyyliä. Valaistus himmeän hailakka joten tulee jotenkin uupunut olo ravintolassa istuessa.

Ruoka oli hyvää, seuruetta palveltiin oikein hyvin. A la carte-lista on suppea, mutta ne jotka tilasivat listalta olivat tyytyiväisiä annoksiinsa. Pizzat olivat ehkä enemmän normitavaraa ja ihmeteltiin, kun lastsen lihapullapizzan päälle oli ruikittu majoneesia, jota siihen ei ruokalistan perusteella kuulunut. Majoneesin takia pizza jäi ainakin yhdeltä juniorilta syömättä.

Ruoka on hyvää ja palvelu oli ryhmällemme reipasta, ystävällistä mutta ei kuttenkaan liian tuttavallista. Buffet-ruokia esiteltiin halukkaasti ja muutenkin todella hyvin otettiin kontaktia asiakkaisiin. Mukava ruokailukokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.02.2013
Arvosana: 0

Uuden hotelli Scandic Vierumäen ravintolahotelli yllätti positiivisesti.

Ravintola on, hieman hämäävästi, päivällä nimellä Campania ja ilta-aikaan nimellä Grill, jolloin ruokalista on eri kuin päivällä. Lista on hieman suppea, mutta erityyppisiä ja -hintaisia annoksia löytyy kaikille kuitenkin sopivasti.

Ilta-aikaan paikalla voi olla isoja kokousryhmiä ja huonolla tuurilla annosta joutuu odottamaan hyvin pitkään. Me kuitenkin saavuimme sopivasti paikalle ennen kuin koko ravintola täyttyi useasta kymmenien ihmisien ryhmästä, ja annokset meille saapuivat lähes salamannopeasti tilauksesta.

Pääruoat (lohta ja pihviä) olivat erittäin maittavasti valmistettuja, ja sopivan kokoisia. Jälkiruokaa (nam!) sai tavallisuudesta poiketen käydä valitsemassa suoraan "hyllystä" jolloin sen sai pöytään lähes heti.

Asiakasmäärästä huolimatta palvelu oli ripeää ja erittäin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 16.08.2011
Arvosana: 0

Ruoka mautonta mättöä. Palvelu ystävällistä mutta kiireistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.03.2011
Arvosana: -2

Yllättävän hyvä ravintola Scandic Vierumäen yhteydessä. Pastat, pitsat ja salaatit ovat kaikki maistuneet. Varsinkin pasta-annokset ovat reilun kokoisia. Palvelu yleensä todella hyvää, muutamia yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 31.01.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita