Timotie

63 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (62)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Waahto paras terassi

Ryhmäruokailu kuulostaa pahalta, harvoin saa mitään erityisen hyvää ruokaa. Alkuruoaksi aivan pliisu salaatti, jossa ei ollut oikeastaan mitään makua. Pääruoka-annos oli todella pieni. Jotenkin tässä ei ole konsepti kohdallaan. Kun ravintolassa on rento ilmapiiri, odottaisi jotenkin hyvää perusruokaa josta tulee kylläiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 29.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Alku viihtyisä kahvila

Kahvila Alku on Savonlinnan kahvila-skenen uusi tulokas. Ainoa kahvila Savonlinnassa joka auki sellaisina aikoina jolloin ihmiset normaalisti haluavat käydä kahvilassa.

Ruokatarjonta koostuu lähinnä lounassalaatista. Sitä kuitenkin tuntuu menevän melkoisesti. Kaikki ihmiset eivät halua raskasta lounasbufeepöytää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Uniikki suomalaista

Uniikissa on erilainen lounaspöytä koska siihen kuuluu keiton ja lämpimän ruoan lisäksi myös leivonnaisia. Hinta-laatu-suhde on hyvä, mutta sisustus voisi olla viihtyisämpikin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 29.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Uniikki suomalaista

Peruslounassalaattibufeesta saa edullisesti salaattiannoksen. Ihmeellisen huono palveluasenne - reippaus ja iloisuus puuttuvat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Posse espanjalais-suomalainen

Ravintola Posse siirtyi uudelle omistajallle mutta aurinkoinen ja herkullinen meininkin jatkuu. Ruoka on antaumuksella tehtyä ja maukasta kotiruoan tyyppistä. Erityismaininnan saavat keitot, joita ei malta olla ottamatta vaikka ruokavalikoima muutenkin on lounaspöydässä runsas. Kaupungin lounaspaikoissa Posse on tasaisien varma ykkönen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.03.2017
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Posse espanjalais-suomalainen

Porsaannoisetit, rosmariiniperunat ja romanesco-vihannekset. Ruoat maukkaita kuten aina. Keitto on niin hyvää, että sitä tekee mieli aina maistaa lounaspöydästä. Ehdottomasti positiivista on, että pääruoan lisukkeena on aina vihannesvaihtoehto perunan tai riisin ohessa. Tänään lihojen kärtsääminen oli niin intensiivistä, että käry tarttui vaatteisiin ja tuli työpaikalle mukaan - ilmanvaihto ei ole ihan iskussaan. Suuhun jää jälkimaku, joka viittaa aromivahventeiden runsaaseen käyttöön. Salaattipöytä on kehittynyt huomattavasti niukempaan suuntaan. Reseptit ovat aika lailla ennallaan - pieni uudistus olisi kiva varsinkin kun Ravintola Posse ei kilpaile hinnalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: OperaGrill & Bar pihviravintola

Ruoka oikein hyvää, mutta pääruokia odotettiin hirveän kauan. Tarjoilija sekoitti tilaukset, joten osa seurueesta ei saanut sitä mitä tilasi. Sinänsä palvelua ja pahoittelut ihan korrektit, mutta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku-Intia aito intialainen

Kaivo on muuttunut Pikku-intiaksi. Kehitys on vienyt parempaan päin. Lounasruoka on maukasta, joskaan ei hirveästi tarjoa vaihtelua. Lounasbufeen hinta on nostettu yli kipurajan - se varmaan helpottaa avajaiskauden ruuhkaa. Pitää vielä päästä maista listaruokia, löytyisikö sieltä jotain kiinnostavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku-Intia aito intialainen

Nihkeähkö alku ravintolalle.
Ravintola Kaivo on hissukseen aloitellut toimintaansa Savonlinnan keskustassa. Syksyllä aikoi Kaivon lounas. Pari-kolme kertaa lounasta syöneenä voi vetää kokemuksia yhteen: wokki oli tulista mutta hyvää, jauhelihakastikkeessa hirveästi nestettä, maku ei mitenkään säväyttänyt. Katkarapu-jotakin oli katkarapuja vuoassa. Maistui etikkaiselta. Lämpimät ruoat ovat sanalla sanoen kummallisia. Salaattipöytä on ok, mutta ei kyllä hirveästi erotu kilpailijoiden tarjonnasta. Sisustus on kalseahko. SIjainti on hyvä ja jos onnistuu olemaan katsomatta itse ravintolaa, näkymät ovat kauniit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Savon Hovi kansainvälistä

Seurueessa syötiin possulankkua, lohilankkua ja kanavartaita. Annokset rakennetaan aika vähistä ainesosista. tryffeliöljyssä paistettuja kasviksia on melkein joka annoksessa (hyviä ovat). Nyt kun malttoi viikonloppuna maistella ruokaa nini kanavartaat olivat kyllä maukkaita. Lankkuannokset ovat näyttäviä, mutta seuralaiset pitivät possunlihaa aika mauttomana. Palvelu on aivan erinomaista, Viinilista on sopivan monipuolinen. Vaikka ruoka ei aivan top 10 plus -tasoa olekaan niin hieno juttu, että tällainen tasokas yksityinen lähiravintola jaksaa pinnistellä. Käymme jatkossakin mielihyvin syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit