Ei tietoa

Mikontalon Ravintola

Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella hyvää ja maukasta "perinneruokaa"! Käyty täällä jo vuosia ja käydään jatkossakin :) syömään voi alkaa heti ja maksun hoitaa ruokailun jälkeen. Kassalla, kun tosiaan ei ole koko ajan joku. Soittokiello kyllä löytyy, että voi kutsua paikalle.

Really really tasty traditional Finnish home food. You can just start eating and pay after having food :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

On aika vinkeää istua särpimässä parisataa vuotta vanhassa hirsitalossa pitkien pöytien ääressä kuin jossain menneiden aikojen kievarissa ikään. Kamala tungos, lapsi huutaa, mäntykangasmaisemat seinällä, milloin loppuu maito milloin voi, perunoissa kuoret, kassaa tuskin huomaa nurkassa ja pitää vain etsiä se emäntä muiden joukosta. Muualla maailmassa on niitä historiaa elävöittäviä teemapuistoja, meillä on tämmöinen Mikontupa, missä aika on pysähtynyt jonnekin välille 1960-1990.

Ruoan mainostetaan olevan aitoa kotiruokaa. No totisesti: tulee ihan oman mummon sapuskat mieleen. Mummo nyt ei ollut mikään nonna niin kuin ei juuri kukaan muukaan ollut Kekkosen kalakukkoaikoina, mutta kyllä hän osasi broilerinkoivet uuniin laittaa ja lihasoossin keittää. Jos tunnet fazeramicat ja unicafen, et varmana säikähdä.

Noutopöydästä saa koota itselleen mieleisen satsin. Salaattiin laitetaan hernemaissia, potaatin kanssa sitä soosia, leivänliepuskaa toki oheen ja kotikaljaa. Jälkkäriksi on kiisselit ja puolukkapuurot.

Suosittelen elämysmatkailijoille.


     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Perinnekylä, 34800 Virrat - Reitti