Brunssi käynnissä

Ravintola pikkuVELI

Arvosana 4.6 / 5

Hyvä ruoka on aivan parasta
Ruoka. Se se sitten on hyvvää. Ja jos se on hyvin tehtyä, se on oikeen erityisen hyvvää. Eikö vaan? Me tehdään ruoka hyvin, ja aivan parhaista raaka-aineista. Ja kun se laitetaan upeasti esille, ei kai sitä voi vastustaa.


Ruokajuomat Pohjanmaan parhaalta viinilistalta
Eikä se siihen hyvään ruokaan lopu. Meillä on yhtään kehumati Pohjanmaan paras viinilista. Juomissakin pikkuVELI suosii pienpanimoita ja tuottajia. Kaikki viinit valitaan harkiten ja huolellisella ammattitaidolla. Viinitoimittajamme tuntee kaikki viinin toimitajat samoin kun pikkuVELI tuntee raaka-ainetoimittajat.


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Second round.
Tällä kertaa tuli testattua pippuripihviä ja jälkkäriksi Jogurttipannacotaa raparperikeitolla. molemmat ruoat erinomaiset ja maistuvat. Niistä täydet pisteet.
Tarjoilu tällä kertaa vähän ontuvaa ja "väsynyttä" mutta kuitenkin asiat toimi tarpeeksi hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Viihtyisät tilat, hyvä palvelu, mutta ala-arvoinen pihvi. Pihvin raaka-aine kotoisin Australiasta, mainostettiin ylisanoilla, sisälsi järkyttävän määrän rasvaa ja jänteitä. Enpä ole ennen syönyt tällaista filettä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: -1

Etelän nainen sai gourmet-elämyksen. Kateenkorvaa,portobelloa,kaalia ja sipulivoikastike. Creme burle, ei mikään perus,vaan runsaasti eri marjoja, kukkia ja huippuna mustaviinimarjaluomus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

REALLY tasty food and every dish was also eye candy for my eyes! Personnel was quite young and because of that or despite of that highly competent - especially the chefs! Thank You. :)

ERITTÄIN maukasta ruokaa ja jokainen annos oli myös silmänruokaa silmilleni! Henkilökunta oli melko nuorta ja sen takia tai siitä huolimatta erittäin ammattitaitoista - varsinkin kokit! Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 21.09.2015
Arvosana: 0

Loistavaa!
Kyllä oli hieno teatteriviikon lopetus illallinen jälleen. Myös vieraamme nautti todella kovasti. Täällä on vaan aina niin ilo käydä!
Tämä paikka vaan niin rokkaa. Jatkakaa vaan samaan malliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 28.03.2015
Arvosana: 0

Tätä on odotettu!
Loistavaa ruokaa ja palvelua. Vihdoin Ylivieskassakin on kunnon ravintola! Missä saa muutakin kuin rasvakeittimen ja mikron kautta valmistettua ruokaa! Meidän perhe tykää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Erinomaiseksi erottuu kalajokilaaksossa pizzerioiden ja kebapkioskien seasta. Isommassa kuvassa normaali hyvä ruokaravintola. Valitettavasti uskallus loppui ja maalaistivat menua raskaammaksi hyvän alun jälkeen, silti kalajokilaakson ainoa RAVINTOLA kiinalaisen kanssa !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2014
Arvosana: 0

Loistava ruoka ja todella ammattitaitoinen palvelu. Ruokalistat yllätyksellisiä ja viinilista todella laaja, tällaiseen harvoin törmää sekä viinisuositukset toimivat. Kyllä oli loistava ravintola kokemus. Tässä hotellissa ravintolalle kaikki pisteet. Hienoa työtä! Suosittelemme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Lintutie 1, 84100 Ylivieska - Reitti
010 323 3562
http://www.pikkuveli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita