Opens at 11:00

Kado Sushi Bar

Betyg 2.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (61)

Misokeitto niin suolaista, että se jäi syömättä. Sinänsä on miellyttävää, että ravintola tarjoaa misokeiton sushiannoksen kera, mutta käytännössä iloa ei ole, kun keitto on niin järkyttävän suolaista, että sitä ei voi syödä. Mitähän kokki oli ajatellut? Luultavasti ei mitään.

Lohi-nigireissä oli valtavan paksut rasvaraidut, mikä viittaa mielestäni siihen, että lohi oli kasvatettu huonolla hiilihydraattipitoisella rehulla. Luonnonlohen rasvaraidut ovat paljon kapeampia. Hieman häiritsi myös se, että riisi oli vielä hieman lämmintä.

Positiivisena seikkana voi sanoa, että annos tuli nopeasti. Nigirit olivat myös kauniisti leikattuja.

Ravintolassa on epämukavat, ahtaat istuimet.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Turun kauppahallin nettisivuilla mainostetaan: Tule halliin syömän klo 16 jälkeen after work! Olimme mieheni kanssa menossa Kado sushiin iltapäivällä klo 16 ja ravintolatilan pöydät olivat tyhjiä. Emme saaneet pöytää emmekä sushia. Olemme keski-ikäinen asiallinen pariskunta emmekä olleet humalassa. Pöytävarauksia tilaan ei ole. Selitys oli, että puhelin-takeaway-varaukset menevät edelle. Palvelu oli epäystävällistä ja ylimielistä, ei joustoa eikä palveluhenkeä. Mitä hallin Kauppiasyhdistys mahtaa olla mieltä siitä, että heidän mainoksensa netissä eivät pidä paikkaansa. Käsityötä, mutta pää ja sydän jäätä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.12.2017
Betyg: 0

Sushi on hyvää, parantunut viime vuosina. Kuten aiemmatkin kommentaattorit ovat maininneet, palvelu on usein todella huonoa. Palveluasenteesta kertoo sekin, että paikka palvelee mieluummin take-away asiakkaita kuin paikalle tulevia; vaikka paikka väittääkin olevansa auki, käytännössä sinne ei voi mennä syömään töiden jälkeen (perjantaisin klo 15:30 jälkeen ja muina arkipäivinä klo 17 aikaan).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.03.2017
Betyg: 0

Turun parasta sushia, mutta koko henkilökunta, kokit ja tarjoiliat olivat todella tylyjä ja ylimielisiä. AIVAN LUOKATONTA asiakaspalvelua! Välttäkää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 225€ Tillagt: 03.03.2016
Betyg: -3

Samaa mieltä kuin edelliset. Sushi on Turun tarjonnan joukossa hyvää (ja saa tonnikalaa, vaikka se onkin vähän elähtänyttä Japanissa saatavaan verrattuna), joskin myös kalliimpaa kuin muualla. Riisi menettelee, mutta on vähän liian kosteaa ja nigirit hieman muotopuolia.

Palvelu on kuitenkin töykeää. Tarjoilija läimäyttää annokset pöytään eikä hymyillä kuin vahingossa. Kokitkin pulisevat niitä näitä ja vaikuttavat jotenkin ylimielisiltä. Vähän enemmän palveluasennetta olisi paikallaan, vaikka ilmeisesti ilmankin pärjää kun paikka vuodesta toiseen porskuttaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.11.2015
Betyg: 0

Palvelu lähes poikkeuksetta töykeää ja usein ulkona istuessa saa kuunnella jonkun kokin ja kaverin keskustelua tiskin yli. Lisäksi olen pettynyt siihen, että usein ravintolaan ei enää pääse syömään klo 17 jälkeen vaikka on vielä tunnin auki. Äkkiä töistä yrität ehtiä maukkaalle sushilounaalle ja vastauksena on että elää ei pääse syömään.

Harmi et sushi on kaupungin parasta ja sen vuoksi tulee käytyä. Mutta joku ratkaisu varmaan pitäisi saada tuohon aukioloaikaan, etteivät asiakkaat turhaan tulisi paikan päälle toteamaan että ravintola on jo suljettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Annoin Kadolle uuden mahdollisuuden, mutta petyin JÄLLEEN KERRAN henkilökunnan yliolkaiseen asenteeseen! Annoksen hakemisen jälkeen kiukutti, että edes menin sinne. Ruoka on maistuvaa, mutta jäi maku ettei asiakasta arvosteta. Onko se karisma, minkä kustannuksella voidaan katsella nenänvartta pitkin? :( Kadon tasoinen hyvä sushi ansaitsisi arvoisensa tekijät---

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 13.07.2015
Betyg: 0

Komppaan edellistä, komeutta ja herkullisuutta ei voi kieltää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: -1

Todella maukasta ja mahtavan kokoiset nigirit. Paras ateria pitkiin aikoihin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.07.2015
Betyg: 1

Karismaattinen ja komea sushikokki, ystävällinen palvelu ja mikä tärkeintä loistavat sushit. Suomen parhaimmistoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.07.2015
Betyg: -1


Läge

Eerikinkatu 16, 20100 Åbo - Route
(02) 232 0210
http://www.kadosushi.fi

Options