Okänd

Malmin kebab

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Samaa mieltä aikaisempien kanssa siitä, että paikan kebabit eivät päätä huimaa, mutta täällä kannattaa ehdottomasti tilata pitsaa.

Pitsat ovat erinomaisia, paljon parempia kuin monissa vastaavissa paikoissa. Suosittelen erityisesti Frutti di Marea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.03.2014
Betyg: 0

Vähän epäilytti mennä kun iso paikka täysin tyhjillään. Tilasin rullakebabin kahdelta rouvalta jotka olivat töissä. Kotona syötyäni sen en voinut todeta muuta kuin että se oli yksi kertaisesti pahaa. Kastike ei maistunut hyvältä ja siitä tuli mieleen ne kaupan einespitaleipien valmiskastikkeet. En yksinkertaisesti pystynyt syömään loppuun. Lihaa oli aivan liian vähän.. jne. Vatsa hieman kuralla.
Toivottavasti tekevät kastikkeelle ym. suorittamiselle pientä heräämistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.01.2014
Betyg: 0

Ystävällinen meininki ja ihan asiallista tavallista pizzaa+kebabia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 18.09.2013
Betyg: 0

Laadultaan ihan ok.

Maukkaampaa/tulisempaa kastiketta kebab-annoksiin saa pyytäessä. Annokset suht pieniä, pitsat normaalin kokoisia. Hinnat nousseet, ei enää hyvä hinta/laatu-suhteeltaan.

Lounasaikaan annokseen kuuluu 0,3 l:n juoma mutta se annetaan hyvin vaihtelevasti. Muista aina pyytää juoma koska ärsyttää, että mainostetaan juomalla mutta sitten sitä ei saakaan. Joskus jopa se on annettu selvästi närkästyneesti kun sitä on annoksen saadessa pyytänyt, kun ei ole maksaessa saanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.07.2013
Betyg: 0

Kebab riisillä, mukaan otettuna. Kastike oli varmasti mauttomin, mitä on vastaan tullut. Maistui lusikalliselta tomaattipyreetä. Liha puolestaan oli varsin ohutta pitkää melko mautonta nauhaa, ja sen alta paljastui runsaahkosti hyvin puuromaista riisiä.

Salaatista ei sen enempää, ihan keskivertoa tavaraa kelvollisella kastikkeella. Jos toiveena on vain saada mahaan täytettä, niin siinä tapauksessa kyseinen annos saattaa toimia. Makuelämystä ei ole luvassa, mutta eipä tuota pahaksikaan voi haukkua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 30.06.2013
Betyg: 0

Läge

Malminkatu 7, 20100 Åbo - Route
02-2303180