Okänd

Ravintolalaiva Svarte Rudolf

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (60)

Hieno miljöö, laiva ei paljoa keikkunut. Palvelu oli ystävällistä, tosin melko hidasta, mutta meillä ei ollut kiire minnekään. Ruoka oli perushyvää. Alkuruokalista oli salaattivoittoinen, tarjolla oli ennemminkin isojen annosten puolikkaita kuin varsinaisia alkuruokia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 15.08.2017
Betyg: 0

Muutaman kerran lounaspöydän kokeneena jäänyt mieleen erityisesti kohtalaisen hyvä kalavalikoima. Myös lämpimien ruokien tarjoilut olivat hyvä tasoa, vaikkakaan ei mitään huippuakaan.
Ruokapaikkana Svarte on erilainen Aurajoen virrassa ja laivan tunnelma sisällä jo ehtä hieman vanhahtava, mutta kuitenkin nostalginen. Buffet-pöydän alue lienee ruuhka-aikaan melko ahdas, vaikka itse ei olekaan pahimpaan aikaan sattunutkaan menemään. Palvelu oli mielestäni hyvää ja tulen lounastamaan jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.04.2016
Betyg: 0

Loistavasti valmistettua lohta maukkaassa sitruunakastikkeessa. Tarjoilija oli erittäin mukava ja ruoat tulivat pöytään ennätysajassa! Ehdottomasti täytyy käydä uudestaan, hintaluokkakin kun on laatuun nähden erittäin hyvä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.12.2015
Betyg: -1

Ok lounaspöytä, monipuolinen. Yksi lämminruoka vaihtui kesken ruokailun?? Ja kellokaan ei ollut lounasajan loppupuolta. Nettisivut erittäin vanhanaikaiset, lukee mm KESÄLLÄ kellonajat jolloin auki, eikö niitä kukaan päivitä??

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 0

ruoka oli todella hyvää ja monipuolusta palvelu asiallista ja ammatillista . lisäksi laivan tunnelma ja sisustus ovat hienoja on todella kiva syödä kun on hiljaista ja rauhallista saa nauttia ruuasta

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 980€ Tillagt: 29.10.2015
Betyg: -1

Olimme ensimmäistä kertaa 23. 10.2015, mutta emme viimeistä. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja pitivät meistä hyvää huolta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ryhmämme oli menossa teatteriin ja kaikille oli tilattu sama ruoka valmiiksi. Silti jouduimme odottamaan alkuruokaa 40 min! Pääruoka hummerikeitto oli järkyttävän suolaista ja hummeria oli vain nimessä. Jälkkärin jouduimme hotkimaan että ehdimme teatteriin ajoissa. En todellakaan suosittele paikkaa kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 13.06.2015
Betyg: 0

Hyvä palvelu jo varatessa pöytää. Tarjoilu pelasi ja palvelu ystävällistä. Ruoka oli ihan oikeasti maistuvaa. Oma seurueemme nautti seisovan pöydän antimista, eikä tyhjiä astioita päässyt syntymään. Ruokailijoita oli kuitenkin laivassa useampia. Lapsivieraillekin syötävää. Monet kiitokset keittiöön ja tarjoilijoille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Sisään tultaessa ensin haistaa tunkkaisuuden ja ne svarten kuuluisat silakat. Tunnelma latistuu heti, sisustus on vanhanaikainen ja likaisen oloinen. Lista on liian sekava eikä sovi minun mielestä teemaan. En pitänyt ruuasta, jotenkin mausteetonta ja ällöä. Palvelun taso riippuu tarjoilijasta. Onneksi kannella on aina mukava ja rento tunnelma. PS. nettisivut on huonot ja vanhanaikaiset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.05.2015
Betyg: 0

No ei tänne kyllä tarvita näitä henkilökunnan omia feikkikehujakaan >:( En ole käynyt tässä ravintolassa kahteen vuoteen ja syyn siihen voi päätellä aiemmista arvosteluista. Mikään ei näemmä ole tänä aikana muuttunut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Itäinen Rantakatu, 20100 Åbo - Route
02-250 4567
http://www.svarterudolf.fi/