Opens at 10:30

Curry Palace

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (60)

Ystävällinen ja nopea palvelu.

Päätin testata tämän ravintolan koska edellisistä arvosteluista oli jo pari vuotta. Ensi alkuun huomioni kiinnitti nopea ja ystävällinen palvelu, joka oli myös luontevaa ja tapahtui hyvällä suomenkielellä.

Alkuun tilaamani tomaattikeitto (Tamata Rassan) oli voimakkaasti maustettu, ehkä liiankin koska itse tomaatin maku jäi taka-alalle. Keskivahva Chicken Tikka Masala oli hyvää perustasoa ja lunasti mausteisuudessa lupauksensa. Jäin kaipaamaan Raitakastiketta, minkä tarjoilija toikin samantien pyynnöstäni. Siitä ei myöskään veloitettu erikseen. Naanleipä oli erinomaista. Hintataso melko korkea mutta palvelu erinomaista. Tilat tyylikkäät ja viihtyisät.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 28.11.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perheen kanssa käyty täällä viime aikoina useampaan otteeseen. Yksinkertaisesti meidän mielestä (myös pienten lasten) pääkaupunkiseudun parhaita intialaisia. Tulisemmatkaan annokset eivät nojaa vain tulisuuteen vaan hienosti rakennettuun kokonaisuuteen - makumatkaan vivahteineen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 12.05.2016
Betyg: 0

Viikonlopun lounasbuffa perustasoa, valikoima sopivan laaja. Tähän hintaan saisi olla muutama maukaskin ruoka, mutta aika perustasoa oli.

Asiakaspalvelu erittäin niukkaa, ja vähän viileää. Kolmessa pöydässä asiakkaita.

Tarjolla buffassa salaattia/raastetta, sushia, kevätrullia, friteerattuja, 4-5 kastiketta riisille.

Sushit kinkkitasoa, lohi hieman kuivaa, inaritaskuja jne. Keskinkertaista.

Kevätrullat kuivia eineksiä, jopa keskimääräistä kuivempia.

Friteeratut freesin oloisia.

Kastikkeissa tuntui olevan sama pohja pääosin, ei erityismainintoja. Naudanliha saatu tyypilliseen tapaan kumimaiseksi, joka aina epäilyttää. Kasvisvaihtoehdot/tofut vähissä. Ihan maukkaita ja syötäviä, muttei mitenkään mieleenpainuvia.

Tuskin tulee mentyä uudelleen. Alueella hieman parempia tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 24.03.2015
Betyg: 0

Kävin täällä muutaman kerran lounaalla, mutta asiakaspalvelu oli niin epäkohteliasta ja välinpitämätöntä, että se pilasi vähitellen myös hyvästä ruoasta saatavan nautinnon. En siis käy enää ja kehotan niitäkin olemaan käymättä, joille asiakaspalvelulla on vielä väliä. Tällaista paikkaa ei kannata tukea. Sääli sinänsä, koska paikan ruoka oli hyvää ja sitä söisi mielellään useamminkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.03.2014
Betyg: 0

Todella hyvää intialaista ruokaa. Palvelu on nuivaa ja jopa epäkohteliasta, mutta se ei pilaa hyvää ruuan makua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.02.2014
Betyg: 0

Aivan kauhea kokemus ja ruoka! Olemme tottuneet syomaan intialaista ruokaa mutta curry palacen ruokaa oli todella ala-arvoista ja ei maistunut ollenkaan kunnon intialaiselta ruoalta. Ja naan leivista sai tapella niin etta sai jokainen palasen lounas aikaan. Asiakaspalvelussa olisi myos parantamisen varaa ja lapsilta ei pitaisi veloittaa aikuisen lounas hintaa, varsinkin kun oli kyseessa 2 ja 4 v. Lapset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2014
Betyg: 0

Järkyttävin ravintolakokemus koskaan. Poistuimme ennen kuin pääsimme edes syömään. Meitä kohdeltiin erittäin halventavasti, kun pyysimme saada istua toiseen pöytään kuin siihen, joka meille osoitettiin. Ravintola oli lähes tyhjä, emmekä halunneet istua suoraan oven vieressä. Kohtelu oli pilkallista ja epäasiallista, ja kun pohdimme lopulta ääneen, pitäisikö meidän lähteä, omistaja tokaisi että kyllä, voitte vaikka poistua, ihan sama hänelle. Huh mitä kohtelua, ei alkeellisintakaan tajua asiakaspalvelusta! Emme mene kyseiseen paikkaan enää ilmaiseksikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.01.2014
Betyg: 0

Lounasbuffalla puolison kanssa, kasvissyöjiä molemmat. Eipä mitään erityistä kerrottavaa. Kaksi kasvisvaihtoehtoa, jotka olivat ihan OK, mutta kuten sanottu, ei mitään spesiaalia. Saman tasoista saa siis yleensäkin tällaisista paikoista. Naanleipä hyvää, jugurttirhaita myös. Lounaspöntöt ottimineen olivat siivottoman näköisessä kunnossa, mikä alensi ruokailunautintoa huomattavasti. Toivoisin, että salin henkilöstö kiinnittäisi huomiota siisteyteen huomattavasti enemmän. Eipä tule välttämättä tänne enää mentyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.12.2013
Betyg: 0

Loistava ruoka, hyvä palvelu. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.08.2013
Betyg: -1

Hyvää mutta hieman hintavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 08.07.2013
Betyg: 0


Läge

Leppävaarankatu 10, 02600 Esbo - Route
(09) 548 3751
http://www.currypalace.fi/

Options