Opens at 10:30

Pizzeria Shine

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Menimme paikalle syömään kahdestaan yhtä pizzaa, koska odotimme että vastassa tosiaan on pizzeria jonka pizzat eivät ui rasvassa sekä todella ystävällinen henkilökunta.

Väärin. Pizzan täytteet valuivat pizzapohjan päältä rasvan mukana, eikä siitä oikein mikään muu kuin rasva maistunut. Kokki ei hymyillyt, vastaanotti tilauksen ja antoi vaihtorahat melko kehnon huolimattomasti.

Pizzan pöytään tuominen oli melko nopeaa, samaa aikaa kuin ennen meitä tilanneiden pizza. Pizza ei tosin ollut leikattuna osiin kuten pyysin, mutten siitä nälkäisenä ollut huomauttamaan.

Tilat olivat, no, tilavat. Siistin oloiset päällepäin, melko tyhjältä ja autiolta paikka vaikutti kuitenkin lauantai-illaksi.

Kokemukseni perusteella suosin kuitenkin ensi kerralla jotakin toista ravintolaa ensisijaisesti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.06.2014
Betyg: 0

Lisäksi, että pizzat ovat riitävän isoja ja herkullisia, niin myös palvelu on todella ystävällistä, vaikka en mikään vakiokasvo ravintolassa olekkaan. Mahdollisuudet lisätäytteisiin ilman erillistä korvausta, tai ilmainen kahvi tilausta odotellessa, ovat enemminkin sääntö kuin poikkeus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.01.2014
Betyg: 0

Toivottavasti nämä nykyiset pitsantekijät pysyisivät pidempään kuin vuoden tässä. Viimeinkin löytyi pitseria missä lätyt eivät valuta rasvaa ja ovat oikeasti hyvillä ja tuoreilla raaka-aineilla tehty. Kannattaa myös tilata pizzaonlinen kautta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 15.02.2013
Betyg: 0

Hyvät pizzat, päällimmäisenä jäi mieleen täytteiden suuri määrä (kotiinkuljetuksessa osa valuu joskus jopa reunan yli)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.05.2012
Betyg: 0

Ravintolat vaihtuvat ostarissa useammin kuin naapurin auto. Syytä ne on joka tapauksessa testata niin selviää muuttuuko muunkin kuin nimi.

Pitsat otettiin koko porukalle syötäväksi paikan päällä, mutta pari sankaria ei päässyt syömään asti. Onneksi omistajat olivat tilanteen tasalla ja antoivat mukaan. Pitsa oli ihan hyvää. Raaka-aineissa ei valittamista eikä niiden määrässäkään. Mutta tarjosiko ihmeellistä, eipä juuri. Tietysti ostari itsessään on nähtävyys ja yläkerta on aina melkoinen pätsi ruokailla lämpimänä päivänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.07.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Sokinsuontie 4, 02760 Esbo - Route
098632170
http://www.pizzeriashine.com