Hangon Makaronitehdas OY
På vår restaurang Hangon Makaronitehdas Oy (Hangö Makaronfabriken Ab) gör vi dagligen ekologiskt färskpasta av durumvete och ekologiska ägg. Våra såser får koka ihop långsamt så att smaken och aromen av färska örter och olivolja kommer till sin rätt. Vi kan garantera färska örter eftersom de kommer från vår egna ekologiska odling. Vi tillverkar också delikata korvar i vårt kök.
En trappa ner hittar du mysiga Vinoteca och loungeterassen. Du kan välja ett glas bubbel från vår rika och högkvalitativa champagnemeny, eller utforska vårt urval av handplockade viner. Du kan även beställa mat en trappa ner.
Kunderfarenhet
Recensioner (20)
Voihan NoHo.
Ei hyvää kannata muuttaa, vaikka sen halvalla tekee:( Ennen söin useamman pomodoro pastan kesässä. Nyt valitsen tehdä sen kotona!
Purkkaa jauhava tarjoilija ei tehnyt myöskään vaikutusta.
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Kävimme juomassa kuumana helleiltana limut terassille. Emme ilmeisesti olleet haluttuja asiakkaita, sillä palvelu oli erittäin töykeää. Meitä palvellut englantia puhuva mies puhui meille tympeästi ja unohti lopulta palvelun kokonaan.
Makaroonia Hangossa. Pasta Carbonara oli maukas Hangon regatta sunnuntain piristys. Toinen annos oli aasialaisilla mauilla ja kookoksella höystettyä kanapastaa. Se yllätti maukkaudellaan myös. Vaikka ravintolalla oli useampi pitkä kiireinen päivä takana, tarjoilu sujui hyvin ja pääsimme jatkamaan matkaa tyytyväisinä ja vatsat täynnä.
Hieno ravintolaelämys! Pilpil pasta loistava. Vaikka iso annos niin ainahan voi jättää osan syömättä.Oli kyllä niin hyvää että teki mieli nuolla lautanenkin puhtaaksi.Todella nopea ja ystävällinen palveu.Hangon parhaita ravintoloita!
Pilpil pasta oli ihan maukasta, mutta pastan määrä oli niin ylimitoitettu, että siitä tuli ähky jo pöytään tuodessa. 1\3 pastasta tuli syötyä.
Söimme lounaan kesäisenä arkipäivänä terassilla, toista kertaa tätä virhettä ei tehdä.
Tilaamassani pestopastassa pasta oli tosi hyvää mutta siihen se jäikin. Pestossa ei basilikaa, tai listassa mainittua persiljaa, ollut kuin muutama muru, pääraaka-aineena oli suolainen maapähkinärouhe ja hieman eltaantuneen makuinen öljy. Kysyessäni tarjoilijalta asiasta, kommentti oli: "meidän pesto on tämmöistä". Pyytämäni lisäparmesaani maksoi 2€! Annoksesta jäi syömättä yli puolet. Vedestä ja alkuleivästä tuli myös lasku, aikamoista kiskontaa. Muun seurueen tilaama sienipasta oli ok, lisäparmesaani maksoi taas sen 2€. Bolognesessa ollut hyvän kuuloinen "valkoviinissä haudutettu naudanliha" oli jauhelihaa, puolet jäi taas syömättä.
Pöydässämme hääräili kaksi tarjoilijaa, joista kumpikaan ei tiennyt mitä toinen oli tehnyt.
Paikka on kiva ja pasta hyvää, harmi, että palvelu ja soossit pilasivat kokemuksen.
Parin vuoden tauon jälkeen taas Makaroonitehtaalle einehtimään.
Rantakadun ravintolat pullistelivat 20 ja risat, hyvin ruskettunutta ja trendikästä nuoriosa, tätä ihmetellessä selvisi syykin. Hangon regatta.
Olisiko ollut virhe tulla juuri tänä viikonloppuna Hankoon?
Ehkäpä oli, koska tunnetusti kun asiakkaita on paljon, ravintoloiden taso sekä palvelussa että ruoassa notkahtavat.
No Makaroonitehtaan tarjoilijat olivat kyllä tosi ystävällisiä ja ruokakin tuli nopeasti pöytään.
Mutta se mikä jälleen kerran ihmetytti, oli annosten keskinäinen erikokoisuus. Lapseni sai aimo kasan pastaa Pomodoro kastikkeensa kera, mutta aikuinen iso mies noin 80% siitä määrästä mitä lapsella oli lautasellaan. Sen lisäksi Bolognesen luvattu haudutettu naudanliha ja pork belly maistui ja näytti ihan tavalliselta jauhelihalta. Ei ruoka pahaa ollut, mutta sitä voisi kyllä 17 eur annoksessa olla 50% enemmän.
Siinä mielessä mikään ei ollut muuttunut kahden vuoden aikana, vaan annokset ovat edelleen, ainakin aikuiselle miehelle turhan pieniä ja hintasuhde jää liian korkeaksi.
Valitettavasti.
Palvelu oli todella sujuvaa ja ystävällistä. Sisustus erittäin onnistunut, ikkunat merelle loivat kivan tunnelman. Talon leipä, makkarapasta, yhdessä hyvä makuyhdistelmä, jälkiruoka Ihanaa. Täydellinen ilta, tullaan uudestaan.
Juhannusruokailua isolla ja pienellä porukalla neljänä iltana peräkkäin. Annokset ovat isoja ja laadukkaita, tyylillä tehtyjä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Pasta valmistetaan itse, myös erityisruokavaliot on huomioitu. Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma ja miljöö. Viinivalikoima sekä alku- ja jälkiruokalista suppeahko, mutta riittävä. Ravintola luottaa pastatuotteensa kantavuuteen. Paras pastapaikka Suomessa, toivottavasti tämäkin konsepti laajentaa mahdollisimman pian. Ehdottomasti paras ruokapaikka Hangossa.
Gemenskap
Bilder
Läge
+358445234522
http://www.hangonmakaronitehdas.fi
info@hangonmakaronitehdas.fi