Lunch på gång

Panimoravintola Bruuveri

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (40)

Ruoka ei erikoista, mutta oluet sitäkin parempia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.03.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ilmainen vinkki: juo olut ja mene muualle syömään.

Panimoravintolana tunnettu Bruuveri tarjoaa myös ruokaa. Lähdin katsastamaan lounastarjonnan ilman ennakko-odotuksia.

Porkkana-korianteri keitto oli hyvän makuinen ja korianteri maistui sopivasti. Lämmin tuore sämpylä menee mukavasti keiton kanssa. Salaattiosasto sitä keskisarjaa.

Lämpimällä puolella kaikki meneekin sitten vahvasti metsään. Kesägratiinin maut oli haettu hukuttamalla kasvikset kermaan. Perunavuoka? oli täysin mauton. Venäläinen jauhelikastike jatkoi samalla linjalla, enkä ole vakuuttunut että muutama suolakurkun pala tekee tästä venäläisen. Hukuttaminen jatkui broilerin fileiden kanssa, sillä niitä oli vaikea erottaa tomaattimurskan alta. Mautonta.

En edelleenkään ymmärrä miten nämä lämpimän puolen ruoat sopivat keskenään.

Alku oli lupaava, mutta reissu kääntyi kuitenkin miinuksen puolelle. Kiva paikka kuitenkin juoda pari olutta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.08.2015
Betyg: 1

En ole syömään asti päässyt, mutta tulee mieleen nämä moninaiset "Bait and Switch" paikat.
Varausta tehdessä tarjottiin hyvää ja kohtuuhintaista buffettia koko seurueelle... mutta pari päivää myöhemmin; melkeinpä h-hetken alla, hintaan tulikin 50% enemmän kuin mitä oltiin tarjottu alunperin.
En epäile etteikö olisi hyvää ruokaa, mutta erittäin epä-ammattimaista; ellei jopa rikollista, menoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.03.2015
Betyg: 0

Olut pesee ruuan. Tunnustan: olen käynyt täällä useasti oluen vuoksi. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa syömässä. Muikkusatsi on aivan kelvollinen, mutta en voi välttyä ajatukselta pakastetusta raaka-aineesta. Paikallinen IPA (7.2 %) on erittäin hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.02.2015
Betyg: 0

Buffet- lounas. Alkusalaattia, ihan perussalaatti, plussaa siitä että valikoima erilaisia siemeniä saatavan kyytipojaksi.
Pääruoat kanaa ja lindströmin pihvejä riisin kera. Ei nyt huono, jos ei erityisen hyvääkään, lindströmit ovat jotenkin haperompia kuin tavallisesti.

Palvelu tiskillä kivan rempseää, siitä plussaa ja tekisi mieli laittaa ihan sen vuoksi kokemukseksi korkampi arvio, mutta ei ruoan vuoksi ihan siihen pysty. Olisipa parempi buffet, niin paikkahan olisi muuten aivan mainio, palvelu kun toimii ja ei muutenkaan epämiellyttävä paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.01.2015
Betyg: 0

Bruuverin lounaalla on tullut käytyä useaan otteeseen. Kokemus on aina ollut jokseenkin keskinkertainen ja vähän valju. Annokset ovat järjestäen kuulostaneet monipuolisemmilta ja herkullisemmilta kuin, miksi lopulta ovat paljastuneet. Varsinainen toteutus on siis jäänyt ennakko-odotuksista pahasti jälkeen.

Valinnanvaraa ruoan suhteen on kuitenkin mukavasti. Lounaalla on tarjolla yksi keitto ja kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on räätälöity kasvissyöjille. Tällä kertaa tarjolla ollut porokeitto oli haaleaa ja poroa oli tietysti liian vähän. Uunilohi oli sekin hieman mautonta eikä kokonaisuutta pelastanut edes kastike.

Miljöö on sen verran panimoravintolalle sopiva, että paikan sijainti kauppakeskuksessa unohtuu, kun sisälle maltaiseen saluunaan astuu mielikuvituksellinen Colt vyöllään. Tämä seikka ja kattava juomavalikoima varmasti selittävätkin nälkäisten lounastajien muodostaman ihmispaljouden.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.10.2014
Betyg: 1

Pulled Pork -hampurilainen oli hyvä, mutta hinnakas (16,50 €). Revitty possu oli mehukasta ja kastike maukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Bruuveri on olutpaikkana aivan kelvollinen, mutta ilta-aikaan tarjoiltu hampurilaisannos petti pahan kerran. 16,5€ hintainen Baarimikon burgeri oli annoksena suuri pettymys, vaikka odotukset eivät korkealla olleetkaan.

Annoksen hinta on aikalailla linjassaan muiden ravintoloiden hampurilaisannosten kanssa. Hampurilaisen pihvi, sekä sämpylä oli paistettu kuivaksi, eikä maussakaan ollut kehumista. Kokonaisuudessaan hampurilainen oli mauton ja annoksen kylkiäisinä olleita lohkoperunoita ja valkosipulimajoneesia voi pitää parhaana antina.

Jos tekee mieli hampurilaista, kannattaa suunnata ravintola Säveleen tai Roslundiin, joiden hampurilaistarjonta edustaa ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa. Bruuverissa ottaisin oluen kylkeen uppopaistettuja lisukkeita, joiden kanssa on vaikea mennä pieleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 24.03.2014
Betyg: 2

Lounasta on tullut täällä vain syötyä. Jos hakee hyvää ja perinteistä kotiruokaa, ei yleensä pety. Tarjolla on tavallisesti kolmea eri vaihtoehtoa. Leipä on yleensä lämmintä, mikä nostaa pisteitä. Kahvi monesti vähän kitkerää. Käyn täällä silti yhä uudestaan erittäin mielelläni.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.10.2013
Betyg: 0

OK bufee. Juomapuolella parannettavaa. Kotikalja olisi kiva lisä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.10.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Fredrikinkatu 63, 00100 Helsingfors - Route
09-685 6688
http://www.bruuveri.fi/