Closed now

cafe rouge

husmanskost, libanesiskt
Betyg 4 / 5

Avslappnad, mysig, varm


Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2017
Betyg: 0

Iho ihoa vasten.

Istumapaikat vähissä. Ahtaus on toki laadun tae. Vauhdikas omistajajengi ohjailee paikoille lennokkaasti esitellen saman tien innokkaasti ja kohteliaasti päivän liitutaulun sisällön. Lounaslistalta nostetaan suosituksia molemmille ruokailijalle toiveiden mukaan. Arvostan.

Megahyvä salaattipöytä. Kaikki tuntuu rehdiltä ja rakkaudella valmistetulta. Tuoretta ja maittavaa. Pelkällä salaattipöytälounaalla pärjäisi ensiluokkaisesti. Fetakin taisi olla ihan oikeata tavaraa. Leipä omatekoista ja herkullista.

Kaverin pääruoka on moussaka. Kuulemma on hyvää kun mikä. Minä otan kasvishässäkän, linssivetoisen, kovin mausteisen annoksen. Ehkä terävin ajatus jää vähän epäselväksi, mutta loistavan kahvin kanssa tämä on silti uuden kokeilun ja suosittelun paikka.

Hinnasto on kohdallaan, kasista kymppiin. Samaa voi sanoa viihtyvyydestä, hetkeäkään ei tule tunne, että oltaisiin häätöuhan alla. Aikaa saa kulua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.06.2016
Betyg: 0

Todella hyvä sitruunakana, mehevä ja hyvin maustettu lounasannos. Seuralaiseni espresso ei kuulemma ollut italialaistyyppistä ollenkaan, mutta hän tykkäsi. Paikan lämmin tunnelma on poikkeuksellisen kiva. Oikein virkistävää! Menen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.11.2015
Betyg: 0

Ensimmäinen kosketus paikkaan. Odotuksena libanonilaisia ruokia.

Lounaslistalta paljastuukin kermaista lohikeittoa ja peruspastaa. Ihmetystä.

Listalta löytyy kuitenkin falafelia, jonka tilaan. Odotellessa otan parin euron lisähintaan lounassalaattipöydän, joka on ihan ok, ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen.

Falafel-annokseni saapuu leipärullaan käärittynä. Rullan sisällä on falafel-pyöryköitä, salaattia, niukasti tahini-kastiketta ja mielestäni oudon epäyhteensopivasti suolakurkkuja ja jalapenoja, joiden etikka ja suola peittävät kaiken alleen. Kokonaisvaikutelma annoksesta on kuiva ja suolainen.

Palvelu oli järjettömän sydämellistä ja ystävällistä, siltä osin voittaa lukuisat paikat.

Ruoka jätti paljon toivomisen varaa, turhaa Suomi-annosten työntämistä listalle, varmasti libanonilaiselle ruoalle riittäisi syöjiä lounasaikaan (ja muutenkin).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.12.2014
Betyg: 1

Uusi tuttavuus lounasaikaan.
Pienehkö ravintola, jossa onneksi vain salaatti buffet-pöytänä, ei ihan parhaasta päästä. Pääruoaksi kanavaihtoehto couscusin tapaisen kanssa, maukasta, kana paistettu uunissa kivan pehmeäksi. Jälkiruokakahvi myös aromikasta.

Ravintolan palvelu persoonallista ja todella ystävällistä ja jotenkin kodikkaan tuntuista, siitä erityiskiitos! :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.08.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.08.2014
Betyg: 0

Tätä sympaattista pientä ravintolakahvilaa ei moni tiedä. Johtuneeko sitten varjoisasta kadusta, joka on aina tietöiden riivaama... Tästä hyvänä esimerkkinä on ystäväni, joka ei ollut paikassa aiemmin käynyt, vaikka työskentelee muutaman kymmenen metrin päässä.

Lounaslista tupsahtaa aamusta raflan FB-sivuille. Päädyimme molemmat kana shawarmaan, vaikka myös tonnikalalasagnen puolesta kovasti puhuttiin. Annos oli sopivan kokoinen ja maukas, ei kuitenkaan mitenkään erityisen hohdokas. Ruoka oli maustettu, käsittääkseni libanonilaisittain. Jälkiviisaana olisi voinut harkita sitä lasagnea, mutta ei tämäkään huono annos ollut.

Alkusalaattipöytä ajoi pätevästi asiansa. Erityiskiitoksen meiltä saavat kuitenkin alkupalapöydän leipä, mainio kahvi sekä luonnollisesti lämmin ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.07.2014
Betyg: 0

Aitoa vieraanvaraisuutta ja asiakkaan huomiointia. Miedonmakuinen kasvis-falafel yllätti voimakkaampaan ja itämaisempaan makuun tottuneen, mutta hyvällä tavalla. Erityisesti lapset pitivät tällaisesta miedosta falafelista. Pienen ravintolan tunnelma oli kuin Välimerellä, iloisuus, lämpö ja mutkattomuus tarttui niin, että tuntemattomien kanssa alkoi jutella ihan luonnostaan. Aivan ihana paikka, täysin jäljittelemätön!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 21.05.2014
Betyg: 1

Tämä ensimmäinen arvostelija on selvästi omistaja MAGGIE frendit,joten hänen arvostelu on hieman epäuskottavaa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.04.2014
Betyg: -8
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsingfors - Route
0405058887
http://www.facebook.com/Caf%C3%A9-Rouge-1401562913395372/

Options