Opens at 12:00

Chico's Töölö

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (51)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Ravintolaketjun tyylikkäin ja paras ravintola. Hyvät burgerit ja palvelu : )

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.06.2015
Betyg: 0

Burgerit hyviä, miinus puolena se, että tarjoilija erikseen ilmoitti, että menee puoli tuntia ja kuitenkin meni reilu tunti, että saimme ruuan. Tarjoilija kävi kysymässä, otammeko lisää juotavaa ja totesi, että ruuat odottavat jo valmiina, mutta meni kuitenkin n. 10 min ennen kun ruoka oli pöydässä.. Ja arvatenkin, se oli kylmää, todella kylmää..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Terassi täynnä mutta ruoat piti tilata tiskiltä. Seurue kertoi terassilla mitä haluaa.Yksi lähti tilaamaan ja unohti puolet matkalla.Tilaukset pitää ( tarjoilijan kommentti ) hoitaa sisältä asiakas palvelun parantamiseksi.Mikä syy tämä tällainen on ? Ihme touhua sillä Tottenhamin peli alkamassa ja väkeä riittäisi (...toisen tarjoilijan kommentti oli,että järjestely johtuu pelistä)...ts.välttäkäämme ravintolaanne stadikalla tapahtuvien tapahtumien kynnyksellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2014
Betyg: 0

Pihvi ja kasvislisukkeet olivat erittäin hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 08.03.2014
Betyg: 0

Kävin Greatest hits- viikoila syömässä chiliburgerin huokeaan hintaan. Burgeri oli todella hyvän makuinen ja riittävän kokoinen. Ranskalaisista myös pidin. Jälkkäriksi syöty suklaakakku oli juuri sopiva. Alkupaloja ei tullut kokeiltua niiden tyyriyden vuoksi. siitä pientä miinusta.

Ravintola oli myöhäis arki-illassa hyvin tyhjä ja se näkyi nopeassa palvelussa yhdellä tarjoilijalla positiivisesti. Palvelu oli aiallista ja ystävällistä.

Niille jotka coleslawsta valittavat: Se on sitä perinteisintä amerikkalaista ja jos siitä ei pidä saa sen maksutta vaihdettua pieneen tomaatti, kurkku, salaatti- salaattiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

Kävin Töölön Chico'sissa pitkästä aikaa eräänä lauantai-iltapäivänä. Kun seurueemme (3 hlöä) pääsi sisään, huomasimme heti, että sisällä oli aivan uskomaton palaneen käry! No, jäimme kuitenkin, kun nälkä oli jo kova. Ovella olevassa taulussa käskettiin odottaa pöytiinohjausta. No, me odottelimme jonkin aikaa. Vapaita pöytiä olisi ollut vaikka kuinka, mutta emme arvanneet niihin vastoin ohjetta istua. Vihdoin joku tarjoilija jostain viittilöi, että "tänne voi istua". Pääsimme siis istumaan. Melko pian tarjoilija toi meille ruokalistat ja otti juomatilauksemme. Saimme osan juomista nopeasti, mutta osaa juomista saimme odottaa noin 10 minuuttia. Kun tarjoilija toi loppuja juomia, sanoin, että haluaisimme tilata ruoat. Tarjoilija vaikutti ärsyyntyvän siitä, että halusimme tilata ruoat, ilmeisesti hänellä olisi ollut kiire jonnekin muualle. No, saimme ruoat tilattua. Odottelimme ruokia JÄÄKYLMÄSSÄ ravintolassa noin 40 minuuttia. Vihdoin ruoat tulivat ja saimme myös yhden ylimääräisen ruoka-annoksen, jota emme olleet tilanneet. No, tarjoilija palautti ruoan keittiöön. Saamamme ruoat olivat aivan kylmiä. No, ei mikään ihme, ravintolassa oli sisällä todella kylmä. Olimme aivan jäässä. Ruoka oli muuten hyvää. Ja hintakaan ei paha ollut. Kaikenkaikkiaan ravintolakokemus oli sellainen, että päätimme, että emme enää aio asioida kyseisessä ravintolassa. Toiminta oli niin sekavaa, yksi tarjoilija oli töykeän ja ärsyyntyneen oloinen ja ravintolan lämpötila oli aivan liian matala. Myös palaneen käry häiritsi. Aiemmasta käynnistä Töölön Chico'sissa minulla oli varmaan noin 6-7 vuotta aikaa. Silloin 6-7 vuotta sitten toiminta oli myös aikamoista säätämistä. Tuolloin meinasimme joutua maksamaan edellistenkin asiakkaiden ruoat. Laskumme loppusumman piti olla noin 40EUR, mutta summa olikin noin 100EUR. Laskulle oli jostain syystä tullut myös edellisten asiakkaiden ruoat ja juomat. No, se saatiin onneksi korjattua, kun huomautimme asiasta tarjoilijalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 23.01.2014
Betyg: 0

Onpa vaihtelevia kokemuksia. Itse olen käynyt ravintolassa muutamia kertoja, eikä erityisempiä pettymyksiä ole koskaan tullut. Aina olen poistunut tyytyväisenä. Tämäntyyppisiä ravintoloita on tullut kokeiltua myös maailmalla, joten vertailukohtia kyllä on. Perusketjuravintoloiden sarjassa Chico's erottuu jopa edukseen. Palvelukin on aina ollut asiallista ja yleensä nopeaa.

Viime käynnillä kokeilemamme premium-burgerit tulivat nopeasti ja yllättivät positiivisesti. Myös ranskalaiset olivat hyvin tehtyjä ja niitä oli riittävästi. Coleslaw on tosin tarpeettoman raskas ja vaisun makuinen, hieman raikkaampi versio sopisi annoksiin paremmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.01.2014
Betyg: 0

Vielä joitakin vuosia sitten Chicos oli hinta-laatusuhteeltaan ihan ok paikka. Nyt näyttää tahti muuttuneen: tilasimme 17 euron caesar-salaatin ja burgerin. Salaatti oli kääpiökokoa, purilaisen ranskalaiset kylmiä, purilainen itse mikrohamppariluokkaa. Ranskalaisia annoksen mukana ehkä kourallinen - siis todella vähän.

Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, vaan eivätpä nuo tarjoilijat annoskokoja ja hintoja määrääkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2013
Betyg: 0

Lounas oli pohjanoteeraus. Läjä vetistä pussimuusia, sen päällä oranssia kastiketta (varmasti valmisjauheesta) ja lohimedaljonki. Muusin alta paljastui outoja etikan makuisia vihanneksia.WTF?? Parasta mitä tästä ruuasta voi sanoa on että maha tuli täyteen eikä tullut ruokamyrkytystä. Mutta kyllä 9,5 eurolla odottaisi saavansa ihan kunnon lounaan. Palvelussa ei huomauttamista, ruuan tulo kesti hieman kauemmin kuin olisi odottanut ottaen huomioon ettei ravintola ollut järin täynnä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.11.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Mannerheimintie 68, 00260 Helsingfors - Route
(09) 493 591
http://www.chicos.fi/

Options