Stängd

Ravintola Factory Pitäjänmäki

Betyg 2.4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (19)

Kyllä sitä syö, mutta ei se hyvä ole. Pizzan pohja on kuin kumin ja veden sekoitusta, ruoat killuu rasvassa, ainekset tulee saksasta ja kokonaisuus ei vaan toimi. Jälkiruoatkin pääosin eineksistä koottu. Joskus jotain hyvää, mutta pirun harvoin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: 0

Pitäjänmäen Factoryn ruoan taso on laskenut vuoden 2015 aikana kuin lehmän häntä. Jokakäyntinen ilahtuminen on vaihtunut jokakäyntiseen pettymykseen. Onkohan raaka-aineita halpuutettu?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.12.2015
Betyg: 0

+ Jälkiruoka lähes aina täydellistä.
+ Lounaaseen kuuluu kivennäisvesi.
- Pöydissä oleva vesi lämmintä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.07.2015
Betyg: -1

Miljöö paikassa kiva. Tosin vähän vaikuttaa että laatu olisi mennyt alaspäin viimeisen puolen vuoden aikana... Ruoka on usein aika mautonta ja pihvit/kana kuivaa ja kuten aikaisemmat kommentoijat jo sanoneet - usein haaleaa. Saldepöytä oli myös aikaisemmin runsaampi.

Mutta ihan jees lounaspaikka jos ei nyt ihan hirveitä odota. Ruokailu perustuu siis enemmän nälän taltuttamiseen kuin makuelämyksiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.04.2015
Betyg: 0

Hyvä lounas! Paljon vaihtoehtoja!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.07.2014
Betyg: 0

Ennenvanhaan tässä oli Nokian toimisto ja Amican ruokala. Tilalle on tullut näyttävä lounaspaikka, jonka monipuolisen ruokalistan houkuttamana kävelin sisään.
Kassalle pieni jono ja buffaan isompi. Keräsin lautaselle melkein kaikkea toiveikkaana.
Hyvää oli italianpihvi ja muusi. Sämpylät kuivia ja kana maistui eiliselle. Valikoima pelasti, ruoan laatu ei ollut superia.
9 eur hinta oli kohtuullinen ja jopa edullinen, kahvi sisältyi hintaan. Iso halli oli saatu miellyttäväksi ja "homma toimi". Hyvä paikka nopealle lounaalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.03.2014
Betyg: 0

Kylmätiski.
Mukavasti sisäpihalle sijoitettu Pitskun Factory tarjoaa samaa settiä kuin ne muutkin. Määrällä pärjää, varsinkin kun yleensä laatukin on ihan kohdallaan.

Rento palvelu. Kepeä astua sisään, vaikka firmamenolta tuntuukin. Lounaan loppupuoli, hiljaista on. Safkaa riittää.

Salaattipöytä on hyvää luokkaa. Pari lihaisaa. Omatekoisen on oloista. Kanariisi on kova. Samoin kahden juuston salaatti. Alkukeitto tomppavuohi, vaikuttaa enemmän kasvisvuohelta. Average. Hyvät leivät.

Lämpimät eivät ole lämpimiä. Pakastekalaa haaleana. Keitettyjä perunoita haaleina. Ranskalaisia haaleina ja nahistuneina. Pizzaa kylmänä. (Ja pahana.) Ainoastaan grillattu lehtipihvi (huh) on lämmin, myöskin murea ja maukas. Punaviinisoosi toimii.

Kaffet ok. Kahta hyvää jälkkäriä. Ähky tulee vaikkei niin kummoinen setti nyt ollutkaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.01.2014
Betyg: 0

Arvosana on oikeesti 1. 5 mutta sitä ei voi valita joten siksi 2. Noi tähdet tulevat siitä, että kaikki lounaaseen kuuluvat elementit löytyvät: salaatti,leipä,lämminruoka ja jopa jälkiruoka.
Ruoka ei maistu miltään ja on usein myös kylmää. En odota että jatkossakaan maustaisivat ruokaansa mutta voisivat tarjota ruuan pienemmistä vadeista jotta ruoka ei pääsisi jäähtymään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.10.2013
Betyg: 0

Ruoka on perushyvää, kokit ehkä tykkäävät leivittää kaikki lihat ja kalat turhankin innokkaasti. Pizza on välillä todella kuivaa ja välillä todella hyvää, jotenkin sitä ei kuitenkaan huomaa ulkonäöstä. Salaattipöydälle iso plussa monipuolisuudesta. Salaattilounas johon saa valita omat täytteet on myös erittäin hyvä vaihtoehto buffetille, jos haluaa jotain kevyempää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Valimotie 13, 00380 Helsingfors - Route
010 3205523
http://www.ravintolafactory.com