Köket är öppet

Kaow Thip Thai

thai
Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (63)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mukava paikka, todella hiljainen mutta viihtyisä. Lista on tavalliseen tapaan todella laaja, mutta onneksi myös kasvisvaihtoehtojen osalta valikoimaa löytyy. Tilasin tofua vihreässä currykastikkeessa, annos tuli nopeasti ja oli mielestäni hyvänkokoinen. Kahden chilin ruoka oli tosiaan tulinen, joten niitä kannattaa välttää jos ei kestä chiliä. Tofua oli ihan kiitettävästi, mutta mukana oli taas munakoisoa, joka on aina thaipaikoissa ihan raakaa. Kaikki kasvikset olivat kyllä tuoreita ja itse curry hyvänmakuinen.

Kaikki muut paitsi kasvisruoat olivat mielestäni kohtuullisen kalliita laatuun nähden. Palvelu oli ihan mukavaa, perusthaikkutasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.04.2016
Betyg: 0

Kaupungin thaikuista yksi parhaimmista ja autenttisimmista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 1

Tilasin kotiin woltin kautta. Ruoka oli mautonta. Papayasalaatissani oli limenkuoripalasia jotka maistuivat karvaalle, eikä salaatissa ollut mitään kastiketta, kuivaa raastetta vain. Phad thai oli pelkkää nuudelia klimppimäisenä limakasana ja kana oli raakaa. Punainen curry katkaravuilla oli myöskin mautonta, muutama kasvis pala ja 4 ylikypsää rapua. Salaatin ja curryn piti olla tulista, mutta kaikki oli valjua eikä mikään maitunut miltään. Pienet annokset ja nälkä jäi kun ei tehnyt mieli syödä. Todellinen pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.12.2015
Betyg: 1

Symppis henkilökunta. Tosi hyvä alkukeitto ja vihreä curry. Ravintolassa on vähän liian hiljainen ja harras tunnelma makuuni. Miinusta annoksen pienuudesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 1

Ihana henkilökunta, hyvä maku.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 0

Ohikulkiessa lounaalla. Sattumalta valikoin tämän paikan päivän lounaspaikaksi.

Alkuruokana oli kasviskeittoa, joka ihan maukasta, samoin jälkiruoaksi olleet hedelmäviipaleet kivoja myös. Mutta: pääruoaksi valkkaamani Phad thai tofulla ja katkaravuilla on lukuisista syömistäni phad thai- annoksista surkein. Nuudelit olivat jotain ohutta mama- tavaraa tai siihen verrattavaa. Tofua oli pari-kolma palasta, yksi niistä hyvin kitkerän makuinen. Edelleen noin viisi pientä pakastepussin katkarapua löytyi joukosta. Kokonaisuutena annos myös hyvin mauton, pientä tulisuutta tunsin suussa, eli chiliä laitettu, mutta ei yhtään sellainen maukas kokonaisuus kun phad thai parhaimmillaan on.

Palvelu ei mitenkään aurinkoista, joskaan ei tylyäkään. Sisustus perinteistä thaikkulinjaa tässä pienehkössä paikassa, thaimaan ja suomen liput ikkunassa on ehkä hieman tyylitöntä.

Ysin lounashinta olisi jees hyvällä ruoalla. Tiedä mitä muut puolestakymmenestä vaihtoehdosta olisivat tuoneet esille, mutta ainakin phad thai oli petttymys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.04.2015
Betyg: -1

Hyvää ruokaa ja keittiö tuunaa annokset haluamallani tavalla. Annokset ovat tosiaan vähän hintavia, mutta ei järisyttävän huono hinta/laatu-suhde..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.04.2015
Betyg: 1

Hyvin maustettu jättikatkarapu vihreä curry, sopivan tulista, mutta annoksen koosta miinusta. Vihanneksista oli säästetty, jättikatkarapuja vain 4-5 kpl.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 23.01.2015
Betyg: 1

Lounaat ovat hinta-laatu-suhteella ihan kohtalaisia, täällä tulee käytyä harvakseltaan lounaalla. Listaruoka puolestaan on aika rivi-thaikkua, eli sitä samaa mtä saa mistä tahansa thaimaalaisesta. Sääli, sillä henkilökunta varmasti osaisi tehdä hyvää mämmiä, mutta ovat jostain keksineet että rivi-thaikku on se oikea tie.
Bonusta take-away-pakettien hienosita vesitiiviistä ja kannet kiinni liimatuista rasioista, tosin riisiä ei mahdu lainkaan tarpeeksi näihin hienoihin take-away-paketteihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 19.01.2015
Betyg: 1

Toimiva ja kotoisa Thaikku. Olen nyt käynyt noin pari vuotta tasaisen epätasaisesti täällä. Välillä syönyt paikalla, välillä ottanut take-awayna. Joka kerta olen ollut tyytyväinen sekä annosten makuun että kokoon. Varsinkin tom yam merenelävillä on erittäin suositeltava(tulinen). Palvelu paikassa on myös ollut aina todella mukavaa ja olen viihtynyt hyvin, vaikka itse ravintola ei ehkä kaikkein edustavin olekaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0


Läge

Uudenmaankatu 33, 00120 Helsingfors - Route
09 2784249
http://kaowthip.fi/

Options