Opens at 10:30

Dragon and Phoenix

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (27)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Huonoin käymistäni Helsingin kiinalaisista ravintoloista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: -4

Olen käynyt n. 10-15 kertaa lounaalla, eikä missään ravintolassa ns. hyvän ja huonon päivän ero ole ollut niin suuri kuin täällä. Joinain päivinä lounas on erittäinkin hyvää, mutta muutamaan otteeseen on menty riman alta ja komeasti. Tarjottu sellaista ruokaa, jota ei pitäisi kehdata tarjota. Varokaa ainakin kenraali Tsaoin kanaa, useimmiten melko hirveää, moottoriöljyltä näyttävää (ja maistuvaa) kastiketta kuivilla kanapaloilla.

Häränliha vaikuttaa hyvin vahvasti soodamureutetulta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.03.2014
Betyg: 1

Lounaspuolta en ole testannut, vaan syönyt viikonloppuna listalta erinomaistia ruokalajeja. Tämä ei ole niitä valjuja peruskinkkilöitä, missä kaikki maistuu samalta, suomalaiseen makuun tasoitelluin aromein, vaan spessua meininkiä.

Mikä lienee epätasapainossa olevien arvostelujen tausta? Onko keittiön tuotos riippuvainen kokista? Mene ja tiedä - musta tuli kyllä kantis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.02.2014
Betyg: 0

Lounaalla paljon ihmisiä, muutoin ollut aika tyhjä. Ei silti haittaa tunnelmaa, päinvastoin jos on emännän kanssa syömässä. Sisustus on freessi ja normaalista Kiinalaissisustuksesta poikkeava. Lisäksi koen todella suurena plussana että ilma on raitis ravintolassa eikä vaatteet haise käynnin jälkeen järkyttävälle Kiinalaisrasvakärylle, kuten useissa muissa aasialaisissa ravintoloissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2014
Betyg: 0

Huonoa ruokaa ja palvelua! Jos on jossain muualla kuin Suomessa syönyt kiinalaista ruokaa, niin tietää miltä oikea kiinalainen ruoka maistuu. Tätä ei pysty pitämään kiinalaisena ruokana lainkaan. Pari kertaa kävin. Tilasin molemmilla kerroilla äyriäispataa. Todella huonoa! Niin maku kuin määrä. Piti etsimällä etsiä äyriäisiä. Kun toisella keralla kerroin asiasta, ravintoloitsija rupesi oikein väittelemään kanssani. Ensin väitti, että se on kasvispata  Sanoin, että listalla lukee äyriäispata ja tämä on vain minun palautteeni. En suosittele paikkaa, enkä itse käy enää tässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2013
Betyg: 0

Takeway annokset todella isoja ja ruuan laatu hyvä. Alueen parhaita kiinalaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.11.2013
Betyg: 0

Lähes autio, hyvä sisustus, keskinkertainen ruoka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 0

Lounas oli ihan hyvänmakusta kiinalaista. Palvelu vaan kesti todella pitkään, taitaa keittiö ottaa vastaan ruuhka aikana.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 880€ Tillagt: 13.02.2013
Betyg: 0

Ravintola on juuri kääntänyt kiinankielisen erillislistansa myös suomeksi ja englanniksi, ja ruuat ovat uskomattoman hyviä!

Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Erillislistan annokset ovat hintaluokkaa 15-40 euroa, ja valmistusaika on hieman pidempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 13.11.2012
Betyg: -1

Olen joskus saanut täällä ihan kelvollista ruokaa mutta tällä kertaa lounaalla ollut friteerattu possu oli kyllä epäonnistunut pahasti. Kimpaleet tirisivät rasvaa ja maistuivatkin lähinnä käryävälle paistoöljylle. Hapanimeläkastike oli myös kumman laimean oloista.

Noin muuten ravintola on minusta kivasti sisustettu ja palvelu on nopeaa ja sujuvaa. Lounaan hinta on myös kelvollinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.05.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Pohjoinen Makasiinikatu 1, 00130 Helsingfors - Route
(09) 655 507
http://www.dragonphoenix.fi/