Opens at 10:00

Luckiefun's Restaurant

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (43)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Luckiefun’sin Vilhonvuorenkadun toimipiste Kurvin elämää sykkivässä ympäristössä on remonttinsa jälkeen houkutellut sushibuffettiinsa ahnaita lounastajia kuin ämpärit halpakaupan avajaisiin konsanaan. Olen käynyt lounaalla Luckiessa – kuten sen tuttavallisesti lyhennän – joitakin kertoja, mutta kääntynyt ovella paljon useammin. Vaikka tilaa on enemmän kuin ennen remonttia, ei tiloja voi väittää ruhtinaallisiksi edes muunnellulla totuudella väritettynä.

Sushibuffet lounasaikaan kustantaa 12,90 €, mutta halvemmallakin pärjää, jos pystyy luopumaan susheista. Harva pystyy. Tarjolla sushien lisäksi on kuitenkin kiinalaisen ja thaimaalaisen keittiön herkullisia antimia. Itse olen luonut melko normatiivisen lähestymistavan: ensimmäinen lautanen täyteen susheja, toisella hakukerralla lautaselle muuta ruokaa, sen verran kuin siinä kohtaa jaksaa.

Luckien sushit ovat laatutasoltaan hyviä. Myös valikoima riittää vastaamaan mitä oudoimpiin mielihaluihin. Vai mitä sanotte kuvassa näkyvästä ”maissisushista”? Sushien lisäksi Luckien muukin ruokapuoli toimii perin laadukkaasti. Parhaiten ovat jääneet mieleen karamellisoidut possupalat. Laatutason sinänsä ymmärtää, sillä nettisivujen mukaan reilu 20-vuotias perhefirma toi ensimmäisenä kiinalaisen buffetin Helsinkiin. Wau!

Luckiefun’sin paras puoli on ehdottomasti sen ruokatuote. Se myös selittää väenpaljouden ja jonottamisen pakollisuuden. Palvelu on arkaa, mutta tehokasta. Lounasaika jatkuu muuten viiteen saakka, joten täytyy yrittää jatkossa sinnitellä työpisteellä ainakin kahteen saakka – ehkä silloin on vähemmän ryysistä!

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0

Sushibuffet oli todella positiivinen yllätys! Riisi oli maukasta ja raaka-aineet laadukkaita. Nigirit eivät tosin tahtoneet pysyä kasassa, ja niitä oli siten aavistuksen hankala puikoilla syödä. Kinkkiosastoa en kokeillut, mutta ihan perushyvältä näytti sekin ja seuralaiselle maistui.

Ravintolan sisustus on miellyttävä ja palvelu todella ystävällistä. Lämpimänä kesäpäivänä ravintolassa oli tosin hieman liian kuuma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 10.06.2017
Betyg: 1

Aivan ihana palvelu ja sushivalikoima runsas! Plussaa luomukahvista! Tulen toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 06.04.2016
Betyg: 1

Iloinen yllätys! ! Kävimme suositusten perusteella perjantaina alkuillasta, paikka oli mennessämme tyhjä mutta asiakkaita virtasi tasaiseen tahtiin. Sushi oli mielestäni perus buffet-tasoa parempaa, Riisi oli maukasta ja esim nigireissä oli reilusti kalaa. Kivan laaja valikoima sushit tuoreita, ja hintalaatusuhde todellakin kohdillaan, buffan hinta sushilla 15,50!! Poikaystävä maistoi myös buffan kinkkimättöä ja oli myös kulemma perusjees. Ehdottomasti uusi kantapaikka kun tekee mieli sushia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.03.2016
Betyg: 0

Ihan ok kiinalainen buffet, sushibuffa on hyä lisä 2,5€:lla mutta sushit eivät olleet ehkä ihan samaa tasoa kuin jos menee aitoon sushipaikkaan. Hintansa väärti kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 10.02.2016
Betyg: 0

Buffasta tofu-kastike loppu, ilmoitin tarjoilijalle joka sanoi että tulee. Tarjoilija kävi välillä sanomassa että ihan kohta, mutta 30 min odotin turhaan. Jäi tietenkin harmittamaan, kasvisruokailijoista ei paljoa välitetä. Kiitos

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2015
Betyg: 0

Hyvä lounassushibuffee, lämmin ruokakin ihan ok, hiukan ehkä pliisusti maustettu

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 03.12.2015
Betyg: 0

Lauantai-iltapäivä, buffet. Lähes tyhjä paikka, mutta pöydissä korjaamatonta astiastoa. Sushi oli keskivertoa, en ymmärrä hehkutusta. Tällaista saa jo melkein mistä vain saman konseptin ravintoloista ympäri Helsingin. Kiinalainen buffet-puoli näytti huonolta, tuntikausia seisseen näköistä peruskiinalaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2015
Betyg: 0

Sushibuffetti oli iloinen yllätys. kasvissyöjänä vaihtoehtoja oli runsaasti ja sushit maisuivat tuoreilta ja aidoilta. Pientä minusta hieman isosta koosta joidenkin kohdalla, sushin kun kuuluisi olevan yhden suunpalan kokoinen. Hintansa väärtti kylläkin! Harmi ettei saa pelkkää sushibuffettia koska lämminruokavaihtoehdot olivat niukat ja eivät houkutelleet: lihat lilluivat ties missä kastikkeessa ja tofukastike mössöä. Sushien vuoksi tulisin en muiden ruokien.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 16.11.2015
Betyg: 0

Upeaa sushia ja kasvissyöjän nuudeli yllätti. Sushit tuoreita, kauniita ja veivät kielen mennessään. Wakame-sushi pääsi loppumaan, mutta ei huolta, tarjotin täydennetty parin minuutin kuluttua. Nuudeli kasviskastikkeessa oli viedä kielen mennessään - parasta mitä olen tähän mennessä saanut. Kiireisimpään lounasaikaan pöydät täynnä, kannattaa mennä vähän aiemmin tai vähän myöhemmin. Hyvät viinit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.10.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Vilhonvuorenkatu 7-9, 00500 Helsingfors - Route
(09) 764844
http://www.luckiefun.com/

Options