Köket är öppet

Macu

medelhavskt
Betyg 2.1 / 5

Recensioner (53)

Ylitti odotukset. Olin lukenut täältä varsin kriittisiä kommentteja Macusta, joten odotukset eivät olleet lähtökohtaisesti kovinkaan korkealla. Mutta Macu yllätti positiivisesti; meillä oli tarjoilijana keski-ikäinen, ulkomaalainen mieshenkilö, joka oli todella miellyttävä ja huomioi seurueemme vanhemmat ladyt kivasti. Tilasin aluksi jokirapukeittoa, pääksi tattirisottoa ja jälkkäriksi sorbettia. Keitto ja risotto olivat molemmat todella hyviä, keskivertoa parempia, sorbetti aika yhdentekevää. Hyvään kokemukseen vaikutti varmaan sekin että taisimme olla koko ravintolan ainoa seurue siellä ollessamme, en tiedä miten palvelu pelaisi jos ravintola olisi ihan täynnä. Kallishan Macu on, eli hinta-laatusuhde on paikan heikon lenkki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 09.02.2017
Betyg: 0

Palvelu tosi hidasta vaikka ravintola melkein tyhjä arki-iltana klo 17. 00
Tarjoilija/tarjoilu kömpelöä, lieko vasta-alkaja tarjoilijan hommissa, kun lasin täyttöjä piti erikseen kysellä. Alkuun kun lasit tuotiin pöytään ja myös vesilasit täytettiin pöydässä, pöydälle jäi iso vesilätäkkö jota tarjoilija ei edes vaivautunut kuivaamaan, ei ilmeisesti edes huomannut lätäkköä oli kiire pois. Ruoka ylihinnoiteltu makuun ja annoksen kokoon nähden. Kana ylikypsää ja kuivaa.
Ylihidas palvelu, en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 29.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihan kelpo bursa, talon nimikkohamppari nimittäin. Ruokalistalla löytyy annokset myös itänaapuriksi, mutta muuten ei kamalasti tarjoa tietoa niiden sisällöstä, henkilökunta toki auttaa kun kysyy.

Palvelu oli, sillon kun sitä sai, pääosin oikein jees, mitänyt yksi typerä puujalkavitsi tarjoilijan toimesta aiheutti lähinnä myötähäpeän tunteen. Toisinaan kesti aika kauan vain saada tarjoilijan huomiota ja laskua maksetuksi..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 14.08.2015
Betyg: 1

Häränpihvi sitkeää ja pahanmakuista. Ei kastiketta. Liha maistui pakkasesta sulatetulta. Järkyttävän ylihinnoiteltu. Hidas palvelu. Never again.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Oltiin isolla porukalla syömässä. Eipä ollut ruoan laadussa tai herkullisuudessa kehumista. Ei ikinä enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.05.2015
Betyg: -1

Alkujuomat tuli pöytään myöhässä, toisella väärä pääruoka, jota sitten odoteltiin, kyllä kahden hengen ruuat pitää tulla samaan aikaan.Lohi ja pihvikään eivät kyllä vastanneet hinta/laatusuhdetta. Vaikka hintaa hyvitettiin, kokonaisvaikutelma jäi pliisuksi, emme suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: 0

Vietimme täällä ystävänpäivää,jolloin ravintolat täysiä. Mutta täällä eivät kyllä osaa ruuhka-ajan varauksia hoitaa! Jonotimme ensin puoli tuntia etukäteen VARATTUA pöytää. Pöytään ohjatessa tarjoilia sanoin et ruokaa joutuu jonottaa TUNNIN ja et halutaanko vielä jäädä!? -Eikö tarjoilijan tehtävä ole pitää nimenomaan asiakkaista ns kiinni/huolehtia mm viihtymisestä. Etukäteen tilatut slumppalasilliset eivät koskaan tulleet pöytään(niiden PITI tulla heti alkujuomaks). Tosin tilattiin odotteluun sit koko pullo! :D Ruoka ihan ok, mut ei ihan vastannu odotuksia mitä listalta luettaessa luuli saavansa. Paikkana siisti. Arvosana kokonaisuudesta asteikolla 4-10 on 5! En voi suositella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: 0

Macussa brunssilla. Emme eksyneet paikalle sattuman johdattelemana, vaan kriisiytyneen tavaratalon tarjoaman edun voimin.

Ruoassa ei laadun puolesta ole paljoa nillittämistä, varsinkin kun tuoreelta pääsimme hyökkäämään laarien kimppuun. Tilauksesta tehty munakas, manchego, salami, kana aiolilla, focaccia ja pannarit vaahterasiirapilla toimivat kuten pitääkin, mutta eivät jättäneet merkittävää muistijälkeä. Valikoima ei ollut runsas, vaan sanoisinko ravintolaystävällisesti "hyvin hallittavissa".

Tarjoilu oli kummallisen tempoilevaa, hätäistä ja vähän outoakin. Brunssi ei tarjonnut elämyksiä, mutta ajoi asiansa. Kun diilin vaikutuksen lompakkoon huomioisi, olisi hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 25€ Tillagt: 12.01.2015
Betyg: 0

Olimme tänään brunssilla macussa. Meillä oli stokka tarjouksella kaksi brunssia yhden hinnalla eli 12,5e per brunssi. Sekin oli liikaa siitä. Välimerellinen brunssi sisälsi focacciaa minicroissantteja,oliiveja, akt, artisokkaa, kikhernesalaattia, couscoussalaattia (näissä ei ollut edes suolaa saati muita makuja :D ) vihersalaattia, manchegoa, grillattua kanaa ilman makuja , graavilohta (en edes maistanut koska oli huonon näköistä) kuorimattomia pakaste rapuja. Jne.. Sörsselit esim. Munakoisokaviaari? Maistui pahalta,pelkkä lime puski läpi! Niin sanottu jälkiruokapöytä oli löhes tyhjä (vaikka olimme kattauksen ekat jälkkärin syöjät) juustotarjotin oli täynnä juuston paloja jolloin oli todella hankala sieltä saada leikatuksi. Hyvin epäsiistin näköistä! Pannukakku oli raakaa :D ja juggemyslin myslit olivat varmaan edellisenä päivänä laitettu olivat sen verran vettyneet. Asiakaspalvelu oli erittäin kummallista mielestämme .. Virolaistarjoilijasta ei oikein saanut selvää ja hän ei oikein tiennyt mitään ja kiemurteli ihmeellisesti. Lisäksi tarjoilijat jauhoivat paskaa pöytämme vieressä ??!! Erikoista. Ei enää uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.12.2014
Betyg: 0

Otin iltapalaksi club sandwichin. ... Surkein mitä olen koskaan syönyt, kokeilla ei ei mitään yritystä asiaan suhteen. Kotivoikkarit olisivat hakanneet Macun kyhäelmän 10 - 0.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mannerheimintie 50, 00260 Helsingfors - Route
+358 9 2521 2004
http://www.royalravintolat.com