Opens at 10:00

Munkkiniemen pizzeria kebab

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mpk oli pitkään yksi parhaista pizzerioista. Laatu tuntuu kuitenkin tasaseen tahtiin huononevan valitettavasti. Jos sattuu tilaamaan oikean pizzan saattaa saada loistavan pizzan, suurin osa taas menee ihan pieleen. Esimerkiksi varmaankin suomalaisten suosituin pizza kinkku ananas aurajuusto ei vaan toimi ollenkaan. Nykyään panostetaan nopeaan palveluun, alle puoli tuntia tilauksesta pizza on perillä, mutta laatu onkin sitten jopa keskivertoa huonompaa. Harmi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.04.2015
Betyg: 0

Jossain mielenhäiriössä tilasimme täältä taas. Emme ilmeisesti kerrasta oppineet.
1) pizza oli taas sitä samaa pullapohjaista kuraa kuin ennenkin
2) toimituksessa kesti yli tunti
3) perille päästyään pizzakuski soitti ylös ja yritti että olisimme tulleet hakemaan pizzan alaovelta kun hän ei osannut tavata ovikoodia tilausliuskasta.
Emme suostuneet vaan sanelimme hänelle ovikoodin puhelimessa.
Yläovelle päästyään hän alkoi huutamaan ja ripittämään meitä naama punaisena.
Oikeasti.
En ole koskaan törmännyt tuollaiseen ilkeyteen paikassa jonka pitäisi ilmeisesti tehdä bisnestä... asiakaspalvelu jne...?

Noh, eipä tarvitse tästä paikasta taaskaan enää tilata. Opimme läksymme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.11.2013 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Asteikot menivät miinukselle ilman fyysistä kokemusta, pelkästään online tyypeillä. Tilattu 4 x ruoka klo 18.32, klo 19.45 tiedusteltu, missä viipyy. Vastaus tuli raukean veltosti: "Oliko online, katsotaan ... on jäänyt huomaamatta, laitan heti tulemaan, anteeksi paljon ... " Pitäkää, sanoin. Netti ilmoitti koko ajan tilauspäivityksiä, saitilla piti olla reaaliaikainen päivitys. Ei toiminut. Aiemmin tilattu puhelimella, toimi. Tähän jäi, harmi, oli melko hyvää tavaraa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.09.2013
Betyg: 1

Paikan päällä syötynä pitsat ovat ehdottomasti parhaita koko Helsingin länsipuoliskolla, laatu on tasaista ja pohja on aina rapea. Asiakaspalvelu ja tilat samaa perustasoa kuin vastaavissa pizzerioissa; ei juuri kehuttavaa.

Kotiinkuljetuksessa on kuitenkin parannettavaa. Kuljetus kestää yleensä n. 40min, ja kuljetettuna taikinan rapeus muuttuu lähinnä vitsiksi verrattuna siihen mitä se on paikanpäällä. Hintaa kahdelle pitsalle ja 1,5l limulle nostettiin ilmeisesti sitten viime tilauksen, ja on nyt melko suolainen (18eur) lässähtäneestä pitsasta. Asiakaspalvelu puhelimen välityksellä jää reippaasti jälkeen siitä mitä saa paikan päällä käydessä. Puhelimeen vastaa aina kyllästyneeltä kuulostava, tyly, työntekijä, eikä tätä toisessa arvostelussa esiintynyttä small talkkia ole kyllä ikinä kohdalleni sattunut. Mm. muutokset pitsoihin kuitenkin onnistuvat ihan hienosti, mutta olisi ihan kiva kuulla joku varmistus siitä, että tilauksen muutokset on ymmärretty. Yleensä tilaaminen päättyy sanalla "ok" ja puhelu katkaistaan.

Lounaspitseriana oikein mainio, mut ei oikein muuten. Hinta korkea laatuun suhteutettuna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 26.08.2013
Betyg: 2

Vuosien testailun jälkeen Munkkiniemen Pizzeria-kebab on vakiintunut omaksi vakipaikaksi, josta darrapizzat tulee tilattua kotiin. Laatu on tasaisen hyvää, pizzat ovat valtaisan kokoisia ja täytettä on runsaasti. Erityismaininta pizzan taikinasta sekä pohjasta, joka on todella maukasta ja erottaa paikan selvästi ketjupizzerioista. Valikoimaa ja täytevaihtoehtoja pizzoihin on todella paljon ja varsin villejäkin täytekombinaatioita löytyy (esim. smetanapizza).

Lounastarjous on myös varsin reilu: mikä tahansa pizza listalta (myös fantasia) sekä 0,33l limu kustantaa 6,90€, mikä tekee hintalaatusuhteesta verrattoman.

Ruokapaikkana tila on varsin samankaltainen kuin muutkin vastaavat pizzakebab-syöttölät. Palvelu on kuitenkin ystävällistä ja varsinkin tuttu asiakas tuntee aina olonsa tervetulleeksi ja myös kotiintoimituksissa pieni small talk hymyn kera piristää päivää.

Kebabeja en ole koskaan kokeillut, mutta tietäen lihan olevan pakastetavaraa en myöskään aio kokeilla. Keskustasta löytyy tasokkaita kebab-ravintoloita, joissa liha leikataan tuoreeltaan vartaasta ja kiikutetaan lämpimänä pöytään ilman mikrolämmitystä.

Mättöpizzapaikaksi ehdottomasti Helsingin kermaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.03.2013
Betyg: 0

Tilataan töihin, isompikin satsi tulee nopeasti, koskaan ei ole tuottanut pettymystä, palvelu mukavaa, ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 13.03.2013
Betyg: -1

Käsittämättömiä kommentteja täällä! Täältä saa ehdottomasti Helsingin parasta pizzaa! Olen vaativa asiakas mutta Munkkiniemen pizzoihin en ole koskaan pettynyt. Pohja on aina ollut rapea ja täytteitä runsaasti. Kotiinkuljetuskin tuli 20 minuutissa. Käyn taatusti jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.06.2012
Betyg: -3

Tähän paikkaan kannattaa tulla kauempaakin. Olemme käyneet usein ja saaneet aina ystävällistä palvelua. Pizzat ovat erinomaisia, pohja rapea ja paljon täytteitä. Ei voisi enempää toivoa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.12.2011
Betyg: 0

Tämä pizzeria on hyvällä paikalla mutta siihen hyvät puolet valitettavasti loppuvatkin.

Asiakaspalvelusta ko. paikassa ei tiedetä mitään ja pizzakin oli lähes raakaa ja taikinaista.
Jos ruoan laadusta valittaa saa ensin olankohautuksia ja jos valittaa uudestaan niin tivataan " mikä sinu ongelma on ".

Kokemukseei nähden sanoisin että ylihintainen paikka.
En ole menossa uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.02.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Huopalahdentie 7, 00330 Helsingfors - Route
http://www.munkkiniemenpizzeria.com

Options