Stängd

Natura

Betyg 4.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Diet

Recensioner (17)

Mukava ruokailu hetki ystävien kesken. Ruoka oli hyvää ja viinit erittäin hyviä. Puhtaita, raikkaita ja sopivat erinomaisesti ruokien kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Söimme 7-9 ruokalajia menun. Menun alkuruoat olivat erittäin maistuvia mutta jäivät kaipaamaan kuitenkin sitä jotain. Alkuruuista ehdottomasti maukkain oli osteri. Keltajuuri annos oli maistuva mutta siitä puuttui tekstuuri. Punajuurikeitto myös maukas mutta olisi kaivannut jotain.. Pääruoka minulla kuha, seuralaisellani possun kasler oli heinosti toteutettu ja itseäni miellytti eniten lisukkeet
jotka olivat kekseliäästi laitetti " väärin päin ", tarkoittaen että kalalle normaalisti tarjottavat lisukkeet olivatkin lihalla ja lihalle suunnatut kalalla. Jälkiruokalajitelmasta ehdoton hitti oli yllättävä selleriannos." Sangria "- meloni ei säväyttänyt, olisin kaivannut lisää kekseliäisyyttä. Tyrni-sulkaa oli hyvä mutta ihan tavallinen. Kuitenkin ehdoton hitti oli frozen-jugurtti joka oli mielettömän upea kokonaisuus ruusuvesipyreineen kaikkinensa. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 13.02.2017
Betyg: 0

Vuoden paras makukokemus! Kaikki maistelemistamme 5-11 euron pikkuannoksista olivat nerokkaita. Noin 4 kpl riittää viemään nälän (jos syö ihania leipiä lisäksi). Ihanaa vihannesten ja juuresten käyttöä. Hinta-laatusuhde yllätti kerrankin positiivisesti. Pieni miinus ilmeisesti kiireestä johtuneesta ruokien saapumisen ja palvelun hitaudesta. Mutta eipä täällä haitannut istua 3 tuntia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 16.10.2016
Betyg: 1

Mainio illallinen, loistavia eikä liian isoja annoksia. Perkkiön possu erinomainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 10.10.2016
Betyg: 0

Fantastinen kokemus. Lauantai-iltana ravintola oli ääriään myöten täynnä ja hälinä oli sen mukainen. Taustamusiikki soi ihanan hiljaisesti ja peitti hälinän. Keskimmäinen maistelu menuu oli fantastinen. Ruoka oli eriomaista ja viinit sopivat. Annokset olivat vaihtelevia, tuoreita ja maukkaita. Ja niitä riitti ja riitti. Mieleenpainuvimpina maissikeitto, zuccnini-rullat, possunkylki ja jugurttiunelma. Mutta ne eivät olisi olleet yhtään mitään ilman kerta kaikkiaan hyvää palvelua. Molemmat tarjoilijat huomioivat asiakkaan täydellisesti mutta eivät tunkeilleet

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 19.09.2016
Betyg: 0

Annokset oli usein mielikuvituksellisia ja maistuvia. Pääruuista puna-antura oli maistuvin. Mutta annosten kutsuminen tapaksiksi on harhaajohtavaa, koska ovat vain yhden hengen suupaloja. Rentoutta ravintolassa oli myös vain nimellisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 03.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Keskipitkän menun ruokalajit vaihtelivat akselilla hyvä-erinomainen. Omaan makuuni erityisen loistavia annoksia olivat grillattu keltajuuri ja jogurttisorbee-jälkiruoka, mutta yksikään muukaan annos ei aiheuttanut minkäänlaista pettymystä. Viinipaketin viinit olivat hyvin valittuja ja palvelu kaikin puolin miellyttävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 02.07.2016
Betyg: 0

Söimme neljän ruokalajin maistelumenun eli annokset oli valmiiksi määritelty. Ainoa mielestäni hyvä annos oli alkuruoka graavisiikaa, piimää ja kyssäkaalia.

Väliruokaa jouduttiin odottamaan ikuisuus enkä tykännyt tylsästä ja mauttomasta kukkakaali-aprikoosikasasta. Pääruoan härkä oli mautonta ja koko annos maistui pelkästään herneille: jostain kumman syystä niitä oli sekä soseena että iso keko keitettynä. Lisäksi annoksessa oli muutama mitäänsanomaton viipale kaalia. Jälkiruoka näytti lumikasalta mutta olikin hunajajogurttia eri muodoissa. Jälkiruoka oli ok mutta siitä tuli lähinnä mieleen aamiainen.

Tarjoilijat esittelivät annokset niin nopeasti ja hiljaisella äänellä, että puolet jäi kuulematta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 30.06.2016
Betyg: 0

Loistavaa palvelua, vaikkei ikää ja kokemusta vielä taida kauheasti ollakkaan. Kaikki sujui todella mukavasti.
Ruoka oli hyvää, ei mitään tajunnan räjäyttävää kuitenkaan, mutta ehdottomasti positiivinen kokemus ja haluaisin kokeilla toistekkin. Viinit näin viinifriikin mielestä hyviä, hyvin paritettu mutta ei mitään uutta, jännää, mielenkiintoista. Hintatasoltaan kuitenkin kohtuullisia.
Ravintola tila todella arka akustisesti (kovat pinnat). Viikonloppuna illalla kauhea mekkala ja puhuminen käy vaikeaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 18.06.2016
Betyg: 0

Taivaallista! Kaikki maut sopivat yhteen.Jännitys säilyi loppuun saakka.Jälkiruoka kruunasi aterian.Erityisruokavaliokin otettiin huomioon ja annokset yhtä tasokkaita.Tulemme uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.06.2016
Betyg: 0


Läge

Iso Roobertinkatu 11, 00120 Helsingfors - Route
040 689 1111
http://www.restaurantnatura.com/