Opens at 10:00

Pizzeria Maavi

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perusmättöä. Ei mitään erikoisempaa mutta reipas ja nopea toimitus kotiin. En ole ollut paikan päällä syömässä, tilataan aina kotiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.01.2015
Betyg: 0

Hyvää kebabbia, iskender tulisella kastikkeella nam

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2015
Betyg: 0

Tilasin pizzan kerrostalo asuntoon. Kuski ei vaivautunut tuomaan pizzaa ovelle asti,vaikkakin rapun alaovi oli auki. Heidän kotsivuiltaan ei myöskään käy ilmi onko heillä tarjolla minkä panimon tuotteita. Tämä hieman hankaloittaa netitse tilaajia ensimmäisellä kerralla. Itse pizza oli kyllä muuten hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.06.2014
Betyg: 0

Ookoo paikka, lähin pizzeria, ok pizzat ja kebabit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.05.2014
Betyg: 0

Toimii. Etenkin pizzat ovat maukkaita ja täytevaihtoehdoissa muutamia erikoisuuksia mihin ei yleensä tunnu törmäävän (mm. vuohenjuusto). Myös pitafalafel ja -kebab ovat oikein hyviä. Vuosaaren paras pizzeria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.10.2013
Betyg: 1

Surkea paikka, surkeat ruuat, yläkanttiin hinnoiteltu. Annoksiin tulee sellaista moskaa mukaan jota ei ruokalistan mukaan kuuluisi tullka. Vuosaanren ylivoimaisesti surkein pizzeria, uskomatonta että ollut näinkin kauan pystyssä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: 0

15 minuuttia odoteltuani sain ruokani viimein.
Hirvein kokeilemani kebab kermaperunoilla. Kebabit sain syötyä kovinmpaan nälkääni, mutta raa'an oloiset perunat jäivät ällöttävään liemeensä lepäilemään aina roskiksen kautta jätehuoltoon asti.

Pizzoissa ruoan laatu vaihtelevaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 1

Vuosaaren paras pizza- ja kebabravintola. Pitafalafelissa ja iskender kebabissa aina tuoreet, itsetehdyt leivät. Myös pizzat ovat keskivertoa paremmat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.08.2012
Betyg: 1

Tulinen kebab oli saatu aikaiseksi ropsuttelemalla reippaasti normi pullo Tabascoa lihan päälle, joka meni maultaan näin pilalle. Mukaan otetut pizzat olivat peruskamaa sitkeine ja paksuhkoine pohjineen. Ei eroa muista lähio pizza/kebabpaikoista edukseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.08.2012
Betyg: 0

Hyvä tuuli.
Aurinkolahden ylistetty kebapkulma ei loista ulkoa. Synkkien sinisten teippien alta esittäytyy kuitenkin varsin viihtyisä pieni ruokala. Kulmikas tila jää mieleen. Palvelu on oikein mukavaa, kahvitkin tarjotaan odottavalle. Asiakasvirta on sunnuntaipäivänä hurja, nuorisoa etenkin. Jonkinlainen hyväntuulisuus paistaa lävitse työvoiman suunnalta.

Take away -kebab nautitaan varsin pitkän ajan kuluttua, mutta makuseikat selviävät. Lihan laatu on hyvä. Leipä on itseleivotun tuntuista. Suuri osa mausta saadaan aikaan habanero-kastikkeella, joka - osin omasta valinnasta johtuen - sabotoi ruokaa aavistuksen. Uusi kokeilu tehdään paikan päällä, kun kohdalle sattuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.01.2012
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Kalkkihiekantie 1, 00980 Helsingfors - Route
09 344 3800
http://www.maavi.fi