Opens at 12:00

Kotipizza Ruoholahti

pizza
Betyg 1.5 / 5

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella huonot annokset. Tilattiin mukaan kolme pizzaa, ja kotona kun laatikot avattiin oli järkytys iso. Täytteet oli roiskittu miten sattuu pizzoihin, mm. sipulia oli lohkoina laitettu sekaan. Ihan kuin lohkottu sipuli kypsyisi uunissa siinä ajassa. Ala-arvoista toimintaa keittiöltä, ei tuollaisia voi päästää ulos asiakkaalle. Hinta kuitenkin sen verran korkea että pitää voida odottaa kunnon laatua. En suosittele enkä aio käydä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.01.2015
Betyg: 0

Gluteenittomat pizzat olivat ala-arvoisia - miksi pitää erikoisruokavalioille sopivia vaihtoehtoja listalla mikäli jopa teollinen valmispakastepizza on parempaa? Hinnat koko ja erityisesti maku huomioonottaen törkeä. Toivottavasti ns. normaalipizzat ovat edes syömäkelpoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2014
Betyg: 0

Chiikastike loppu ja pizzat maistui hirveältä kun nuori kundi kuljetti mulle eilen Monster-pizzat kotia. Molemmat pizzat roskiin, pizzat eivät olleet tarpeeksi kauan uunissa. Yleensä pizza on ollut hyvää jopa erinomaista, mutta kun pizzoilla on kivasti hintaa ne voisi edes yrittää valmistaa hyvin?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 15.06.2013
Betyg: 0

Osittain arvostelu koskee Kotipizzaa yleisesti. Eihän noilla ole ruoan puolelta eroja.

Ruohiksen Kotipizza ei nyt ainakaan siisteimmästä päästä ole. Aina vähän rasvainen tunnelma. Puhkiluettuja rasvatahrittuja seiskoja pöydillä. Jannu ottaa tilauksen vastaan. Istun odottamaan.

Kohta eteen tulee lätty. Se on vähän pienempi ja vähän kalliimpi kuin mitä normaalisti, täytteitäkin on vähän säästelty. Pinnalla kiiltää rasvalammikko.

Kotipizzoissa on kuitenkin se tietty maku. Luulen, että monille se on lapsuudesta tuttu, kun ei vielä ollut joka toisessa korttelissa kebab-pizzeriaa. Kotipizzassa on jotain mitä toisinaan kaipaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.12.2012
Betyg: 0

Testasin uuden Kebab-taskun, ei ollut yhtä hyvä ku normi Kotzone. Kuitenkin mukavaa vaihtelua, paikka hivenen epäsiisti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.10.2011
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.05.2010
Betyg: 0

Very nice pizza with parma ham, rucola, cherry tomatoes and parmesan cheese. Lunch also included a drink. The service is OK.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.07.2009
Betyg: 0

Decent ingredients, problems with taking our order over the phone--on two occasions we ended up with small pizzas when we ordered family-size.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.11.2008
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 21.07.2008
Betyg: 0

Siis tämä on Kotipizza? ? Eroaako nämä toisistaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 22.12.2007
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Itämerenkatu 2, 00180 Helsingfors - Route
040 172 3031
http://www.kotipizza.fi