Stängd

Savor Vallila

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Diet

Recensioner (19)

Lounaspaikkojen luottomesta ja vakiopaikka. Lämpimiä ruokia löytyy todella monta erilaista, osa ihan peruskauraa, ja osa kiinalaistyylistä, johon Savor tuntuu siirtyneen enemmän viime aikoina. Lisäksi tarjolla on varsin maistuvaa pizzaa - päivittäin vaihtuvat kaksi eri makua - joskin jotkut mauista ovat hieman eksoottisia.

Lounaan hintaan kuuluu myös salaattibuffet, jonka taso on valitettavasti hieman laskenut viimeisen puolentoista vuoden aikana. Tätä ehkä kompensoi jälkiruokapöydästä löytyvä pehmiskone!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.10.2017
Betyg: 0

Halusin testata yhden alueen suosituimmista lounaspaikoista. Avara ja siisti linjastolounaspaikka. Kassalla erittäin ystävällistä henkilökuntaa. Vaihtoehtoja oli runsaasti ja bonusta päivän pizzasta. Hehkutetun pehmiskoneen annin jätin väliin, mutta kokeilen varmasti seuraavalla kerralla!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Suosikkilounaspaikkani tällä alueella. Valikoima on erittäin kattava. Peruslinjaston lisäksi tarjolla on keittoa, pizzaa, aasialaista, lämmintä kasvisruokaa ja erillinen varsin pätevä salaattipöytä. Perusjälkkärin lisäksi löytyy pehimskone, siitä plussaa.

Paikka on avara, valoisa ja suht siisti mikä tekee kokemuksesta paremman kuin monessa lounasmestassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Erittäin hyvää tofua! Joka kerta ollut myös vegaanista ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 07.09.2017
Betyg: 1

Erinomainen ja varma lounasvalinta, joka päivä myös kolme lämmintä kasvisruokaa. Pöytä löytyy isomallekin porukalle. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.09.2017
Betyg: 0

Yksi alueen parhaita lounasmestoja. Monipuolinen valikoima salaatteja, lämpimiä ruokia, pizzaa, keittoa, kasvisruokaa ja aterian huipentumana pehmis suoraan pehmiskoneesta annosteltuna (makuina vaihtelee vanilja, suklaa ja lakritsi).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.08.2017 View previous reviews (8)
Betyg: 0

Valtava määrä valittavaa mistä löytyy jotain kaikille. Plussana kaiken päälle hyvät pizzat ja pehmiskone. Tosin jälkkärit muuten aika keskivertoa. Vakio lounasmesta

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0

Kattava valikoima.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.06.2016
Betyg: 0

Alueen paras lounasravintola.
Valikoima on laaja ja henkilökunta ystävällistä aina aulasta tiskipisteelle asti. Kassalla työskentelevä nuori tyttö on itseasiassa paikan ravintoloitsija! Hänestä huokuu välillä väsymystä ja kiirettä, mutta on aivan upea persoona kun kerkeää kiireiden keskeltä rupattelemaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tällä hetkellä yksi Vallilan suosituimmista ravintoloista. Yllätyin kun nyt hoitovapaan jälkeen palasin töihin niin ravintolassa Klo.11.15-12.00 aina ruuhkaa, jonoa jopa aulaan asti! Ruoka kylläkin edelleen hyvää ja monipuolista. Salaattibuffet-pöytäkin kuuluu nykyään myös lounasbuffettiin mikä iso plussa. Ainoa harmi kun Salaattibuffettiin ei kuulu pizza-pöytä. Vaikea uskoa vaan, että näinkin menestyvän ravintolan ravintoloitsijana toimii kassalla oleva tyttö.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.08.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsingfors - Route
(09 3540 1781
http://www.savor.fi/