Stängd

Take Sushi

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (20)

Menimme sushille elokuvaa odotellessa. Paikan muovisuus heratti ennakkoluuloja, mutta sushit olivatkin ihan herkullisia. Ei todellakaan taivasta hipovia vaan perus tasoa jota saa monesta muustakin paikasta.
Hinta/laatu suhde on parempi kuin monessa muussa paikasta. Jaoimme yhden menuun, joka sisalsi 18kpl erilaisia susheja ja sen hinta oli noin 16. Huom: settiin kuuluu tuore tonnikala!

Ainoa miinus on palvelun hitaudessa. Paikalla oli yksi tyontekija pyorittamassa koko hommaa. Meita edeltava porukka oli odottanut yli puoltuntia ennen kuin sai Miso keittoja ja teen. Sushit he ehtivat hotkasta juuri ennen kuin juoksivat leffaan.
Meidan tilaus ei ollut nopeampi. Vaikka saavuimme tuntia ennen leffaa, ehdimme juuri ja juuri ajoissa salin oville. Ja sushin popsiminen ei kauan kesta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 22.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella hyvää, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 19.02.2015
Betyg: 0

Erittäin hyvää ja tuoreen makuista sushia. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Tilat siistit ja viihtyisät. Vaikea keksiä kenelle tätä ei suosittelisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.01.2015
Betyg: 0

Ihmettelen miten paikassa on aina niin hiljaista. Ravintolan tyyli on kovin muovisen pop japani, mutta ruoka on mielestäni todella hyvää. Keskustan paikaksi oikein menevä hinta/laatu :) Myyjä on aina ystävällinen vaik ei suomea juuri puhukkaan :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 23.12.2014
Betyg: 0

Nam, niin hyvä sushit ja erittäin ystävällistä palvelua. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 12.12.2014
Betyg: 0

: Tuskin olisimme tänne tulleet ilman Group-on-tarjousta. Melko huomaamaton paikka tennispalatsin 2. kerroksessa. Erittäin yksinkertainen sisustus: puupenkkejä ja –pöytiä. Taustalla japanilaista musiikkia. Olimme ainoat asiakkaat. Huonosti suomea ymmärtävä nuori nainen otti tilauksemme vastaa. Saimme aluksi miso-keittoa ja vihreää teetä. Miso oli maukasta eikä ollut liian suolaista. Pian tuli 18 kappaleen sushi-lajitelmat kummallekin. Annokset oli kauniisti aseteltu puulautaselle. Koska emme ole erityisiä riisin ystäviä, otimme joistakin suupaloista vain kalan, ja riisiä jäi syömättä. Tästä huolimatta nälkä lähti. Kalat olivat herkullisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2014
Betyg: 0

Siisti sushipaikka, sushit kelvollisia, tarpeeksi pieniä ja sopivan lämpöisiä. Paikka usein tyhjänä, sisustus hieman kolkko. Mutta sushi hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2014
Betyg: 0

Siisti ja helppo paikka. Sushit tuoreita ja raikkaita. Pienimpään menuun kuului jo kivasti erilaisia makuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 29.08.2014
Betyg: 0

Aiemmin mua aina epäilytti kun paikka vaikutti olevan usein aika tyhjänä (hyvin mahdollista myös että olin liikkeellä aina just hiljasimpaan aikaan?), mutta uskalsin vihdoin mennä testaamaan heh. Ateriat tosi kauniita (varsinkin sashimi), eikä laadussa valittamista. Plussaa paljon siitä, että ateriavalikoima on paljon laajempi kun mitä monessa muussa sushipaikassa. Palvelu tosi ystävällistä! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.06.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Läge

Salomonkatu 15, 00100 Helsingfors - Route
0440660988
http://www.facebook.com/takesushi.fi