Opens at 11:00

Töölön Sävel

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (50)

Auraburgeri naudanlihapihvillä. Pihvi oli ylikypsä (oli tilattu mediumina), sämpylä valmiskamaa ja muutenkin aika tunkkainen ja yllättävän mauton kokonaisuus. Ranut hyvät ja rapsakat. Melkoisen kehno suoritus burgerin osalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 26.01.2020 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Erittäin hintansa arvoinen! ruoka oli loistavaa, Erittäin huomioiva / avulias henkilökunta ja tunnelma oli rento ja mukava. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 05.02.2019
Betyg: 0

Erinomainen brunssi taasen, mukava ja rento miljöö, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 23€ Tillagt: 03.02.2019
Betyg: 0

Erittäin ystävällinen ja hymyilevä asiakaspalvelu sekä erittäin hyvä ruoka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.02.2019
Betyg: 0

We had a terrific lunch with our friends. After just being treated rudely by staff at the nearby cafe Tin Tin Tango we were glad to be treated really well. One of the men working their was so helpful, my friend had a bad dairy allergy and he really helped get her something good off the lunch menu that she could enjoy. The salad buffet that is included is amazing, they even have different things like quiche and roasted italian style vegetables, the fish was really tasty and followed by cheesecake and coffee. We came away really full for only 10 euros each. The mans attitude was great and he asked us how things were and made us feel very welcome, he even told us when they were taking the salad buffet away so we could get more if we wanted. We left happy and im bringing my parents here when they visit at christmas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.11.2018
Betyg: 0

todella hyvä tunnelma ja ruoka oli hyvää

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aiemmat kokemukset ovat olleet ihan hyviä, mutta tällä kertaa pienen lapsen kanssa jäi mielikuva, ettei paikassa haluta käyvän perheitä. Ruoka valmistui nopeasti ja oli odotusten mukaista, mutta palvelussa oli puutteita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 17.09.2017
Betyg: 0

Käytiin sunnuntaibrunssilla ja ai että mitä herkkuja! Aivan täydellisiä makuelämyksiä! Erityisesti ihastuin munakoisoihin ja paprikatahnaan. Henkilökunta kertoi ystävällisesti mitkä ruuat ovat gluteenittomia ja tarjoutuivat jopa tekemään gluteenittomia jauhelihapihvejä jos olisin halunnut. Jälkkäripöydässä oli vain yksi mutta herkullinen gluteeniton suklaakakku ja jos olisin halunnut olisin vielä saanut esim. muffinsin tai jäätelöä. Eli mieletön palvelu! Taustalla soi mukava ja rauhallinen musiikki. Tänne tullaan uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.02.2017
Betyg: -1

Sunnuntai brunssilla oli huikeat hyvät maut. Palvelu erinomaista ja tunnelma rento. Annan täydet pisteet. Koko porukka lapsista vaariin oli hyvin tyytyväisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.10.2016
Betyg: -1

Ehdoton to-go -lounaspaikka sekä Töölössä että Kalliossa. Ruoka on aina hyvää ja tuoretta, ja lounasbuffetissa rahoilleen saa suorastaan hämmentävän monipuolisesti vastinetta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.06.2016
Betyg: -1


Läge

Runeberginkatu 40, 00260 Helsingfors - Route
044 755 5959
http://www.toolonsavel.fi/

Options