Opens at 11:00

Brasserie

Betyg 1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (14)

kävin lounaalla, kassalla olin ignoroitu! !!!
järkyttävä kokemus, ei astu enää sisälle!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.12.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perushyvää lounasruokaa viihtyisässä ympäristössä. Brasserie tarjoilee lounaalla buffetista salaattia, leipää, keittoa ja yhtä pääruokaa, josta saa tilattua kasvisversion lautasannoksena. Kahvi/tee ja satunnainen jälkiruoka kuuluvat hintaan. Salaattipöytä on yleensä runsas ja monipuolinen ja keitot maukkaita. Pääruokakin maistuu. Mitään kovin eksoottista täällä ei ole tarjolla, mutta ruoat ovat hyvänmakuisia ja valikoima mukavan monipuolinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.10.2016
Betyg: 0

Kasvissyöjänä olen joka kerta onnellisesti yllättynyt keittiön tekemistä kauniista ja herkullisista annoksista. Annoksissa on ihanasti vaihtelua vaikka käyn täällä usein, eikä ruoka ole hätävarapakaste kuten monissa muissa lounaspaikoissa kasvisruoka tuppaa olemaan, vaan olen saanut esimerkiksi loistavaa risottoa ja lasagnea. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.09.2015
Betyg: 0

Brasserien lounas on usein hintaansa nähden todella hyvä. Buffet-lounaaseen sisältyy keitto (jos se on lihakeitto, kasvisversion saa pyytämällä), runsas salaattipöytä, lämmin ruoka (kasvisvaihtoehdon voi tilata lautasannoksena) ja kahvi. Salaattipöydän taso vähän vaihtelee, kuitenkin yleensä olen ollut tyytyväinen. Keskustan monet paikat häviävät Brasserien lounaalle hinta-laatusuhteessa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.06.2015
Betyg: 0

Ruoka on ihan hyvää perustasoa ja salaattipöydän valikoima erinomainen, mutta 10 euroa on hieman ronskisti laatuun nähden. Pääruoat tuppaavat olla liian suolaisia. Viihtyisä paikka muuten

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

Erinomainen buffet-lounas ja hyvä palvelu. Kassan takaa löytyi hymyä! Hinta/laatusuhde todella hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.04.2014
Betyg: 0

Lounas seisovasta pöydästä messuaikaan. Muutama salaattivaihtoehto ja lämmin keitto ja lämmin pääruoka sekä kahvi. Kohtuuhintainen paketti ja hyvän makuista, siistinä pidetty ravintolasali ja ystävällinen henkilökunta. Muutoin kahvikupin hintaa pahvimukista (2,70) voisi olla edullisempikin, varsinkin kun sitä saa hyvillä messuilla jonkun hetken odottaa, kun kyseisessä kahvilassa on vain yksi kassapiste.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 15.10.2013
Betyg: 0

Wanhan Sataman lounasravintola Brasserie tarjoaa monipuolisen buffet-lounaan. Tarjolla on alkusalaatit, keittoa, leipää ja kahta pääruokaa. Alkusalaatit olivat mainioita. Vaihtoehtoina oli kolmea eri salaattia. Kärkeen nousi pastasalaatti, joka sisälsi mm. papuja, oliivia ja fetaa. Keittona ollut parsakaali-aurajuustokeitto oli miellyttävä yllätys ja sopi hyvin vaalean leivän kanssa. Pääruokana oli kananfileetä ja herkkusieniä pekoni-punaviinikastikkeessa, eikä annos ollut yhtään hullumpi. Tasaisen varma suoritus kaiken kaikkiaan.

Messujen yhteydessä ravintola oli täynnä messuvieraita ja jonot olivat sen mukaisia. Tyhjää paikkaa sai katseella etsiä tovin. Tämä luonnollisesti häiritsi miljöön rauhallista observointia. Hintaan sisältyneestä kahvista annan lisäpisteet! Niin, ja siitä, että vesikannut olivat pöydässä ja niitä täytettiin tehokkaasti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.11.2012
Betyg: 0

Ykköslounas.
Wanhan Sataman miellyttävissä maisemissa, kauniisti ja hillitysti sisustettu lounas- ja tilausravintola. Keittiö on auki tilaan, kokkeja häärää kuin näyteikkunassa. Palvelu pelaa. Pöydät tyhjenevät vauhdilla likaisista lautasista. Tiskit täyttyvät samalla teholla. Porukkaa virtaa sisään hyvällä sykilillä. Suosiota näyttää olevan. Silti mahtuu istumaan omaan pöytään. Luotettava meininki.

Lounasbuffet sisältää keiton, lämpimän pääruuan, leivät ja salaattipöydän. Jälkeen tarjoillaan toki kahvia ja teetä. Vaihtoehtona on tilata lounaslistalta, joka on ilmeisen vakio ja neljän annoksen mittainen. Kasvisvaihtoehto pääruuan suhteen noussee keittiöstä sekin. Juomien hinnasto pelottaa, limunaati yli neljä rahaa. Jengi juo vettä.

Jo pelkkä tilanteen katsastaminen riittää sen hyväksi havaitsemiseen. Salaattipöydän eteen on nähty vaivaa. Jäähaude. Silputtua, leikeltyä, koristeltua ja yhdisteltyä. Perunasalaatti on spesiaali. Makaronisalaatissa on makua. Perusmakujen äärellä, mutta pienellä kierteellä.

Bataatti-maissi-chili-keitossa bataatin makeutta on jopa korostettu maissilla. Chilia on juuri riittävästi, se ei aiheuta kohtauksia peruskuluttajassa. Leivät tuntuvat tuoreilta, lievätkö omaa tavaraa nekin. Cajun-lohi on freesiä, kosteus on säilytetty. Tartar hiton hyvä. Lisäkeohraviritelmä on mielenkiintoinen.

Kokonaisuus viehättää. Seuraavaan käyntikertaan ja arvosanojen tarkastamiseen ei varmasti mene kovinkaan kauaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.03.2012
Betyg: 1

Brasserie on selvästi Helsingin paras lounasravintola, joka peittoa hinta-laatusuhteeltaan lähes kaikki kantakaupungin lounaspaikat. Ruoka on joka kerta lähes erinomaista, ja salaattipöytä on fantastinen. Saatavilla on joka päivä pöytään kannettava Päivän kasvisannos, joissa on erittäin paljon vaihtelevuutta päivittäin. Kokit ovat tässä ravintolassa kekseliäitä. Myös palvelu on kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.06.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsingfors - Route
+358 9 6128 6800
http://www.royalravintolat.com

Options