Opens at 08:00

Hakaniemen Hallikahvila, 2. krs

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Palvelu ylimielistä, eivät edes tiedä mitä se on. Santsikahvikupun takia pitäisi jonotta, sillä hetkellä n10 henkeä. Pyysin vapaana olevaa kaatamaan sen puiolikuppia jo maksettua santsia johon vain todettiin että täällä jonotetaan . . Rouva oli siinä kahvin vieressä aivan toimettomana. Ei tänne !

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 23.03.2015
Betyg: 0

Tämähän on siis kahvila, eikö niin? Kuvittelin saavani täällä hyvää ruokaakin, mutta... No, olin tehnyt virheellisen päätelmän. Oma moka. Halli sinänsä on tietenkin mielenkiintoinen ympäristö, mutta tämä kakkoskerroksen kahvila on tilana jotenkin... Pettymys. Ruoka? Sinänsä hyvää lohta sisältävä salaatti muovirasiassa, joka on seisonut kylmäkaapissa jo jonkin aikaa. Palvelu sekavaa ja niukkaa. Ehkäpä ihan vain kahville sitten seuraavalla kerralla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.08.2013
Betyg: -5

Kävin Hallin kahvilassa aamiaisella isohkon seurueen kanssa. Itse valitsin listalta kahvin, katkarapuleivän ja veden. Leipä oli maukasta, täytteet runsaita ja tuoreita, kahvi hyvää perussuodatinversiota. Itse kahvila ei ole kovin ihmeellinen, mutta hallin tunnelma tuo kokemukselle lisäarvoa. Hinta oli hiukan yläkanttiin, tosin se riippuu paljolti siitä, mitä on valmis maksamaan hallimiljööstä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 9€ Tillagt: 21.03.2013
Betyg: 0

Perinteinen hallikahvila. Tarja Halosen nimikkopöytä on vaihtunut Sauli Niinistön pöydäksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 10.11.2012
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Palvelu nihkeää ja ylimielistä. Suppea ja ylihinnoiteltu tuotevalikoima.Huonot istuimet. Pöydät edellisen asiakkaan jäljiltä pyyhkimättä. Asiakas, joka ostaa vain kahvin on selvästi ei-toivottu asiakas (mutta olisiko syytä tarkistaa tuotevalikoimaa ja sen hinnoittelua?)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.01.2012
Betyg: -1

Omintakeinen ympäristö, jossa ajatonta tunnelmaa. Kahvila on rauhallinen ja viihtyisä, ja vanhanaikaiset huonekalut ja puupaneelit luovat mukavan ja vanhanaikaisen tunnelman. Miinuksena se, että kahvit eivät ole erikoisen hyviä. Tänään join täällä tavallista kahvia, joka oli laihaa. Pari viikkoa sitten join cappuccinoa, joka sekään ei ole ollut kovin hyvää. Laatuun panostamalla kahvila voisi varmasti saada asiakkaita lisää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.07.2011
Betyg: 2

Kahvilahelmi Hakaniemen hallin tunnelmallisessa yläkerrassa. Täältä löydät mm. tuoreet täytetyt sämpylät, karjalanpiirakoita munavoilla, Eromangan kuuluisat lihikset, ihanat lohitäytteiset ruisleivät sekä hyvää kahvia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 14.06.2010
Betyg: -1

Mielestäni paikka on todella viihtyisä ja siellä on sitä vanhan-ajan tunnelmaa! Yläkerran lihikset ovat aivan mahtavia, kuten myös upeat lohileivät... NAM !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.06.2010
Betyg: 0

Pullalle ja vedelle tuli hintaa vähän liikaa mielestäni. En tajua miksi kaikki pitävät miljöötä "upeana"; liian ahdas, sinnetänne levittäytynyt kahvio ei kyllä vastaa omaa näkemystäni viihtyisästä. Pulla oli hyvää ja tuoretta, palvelu nihkeän totista. Wc:n sijaintia kysyttäessä sain kouraan jonkun lapun, joka piti sitten antaa alakerrassa sijaitsevan ruokapaikan työntekijälle...häääh?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 08.05.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hakaniemen kauppahalli, 00530 Helsingfors - Route
(09) 715 657
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/hallikahvilat.htm

Options