Okänd

Il Treno

Betyg 3 / 5

Recensioner (14)

Yritin sunnuntaina iltapäivällä hakea muutama pizzan yms ruuan mukaan vaan tämä ei onnistunut, vain paikalla syöjille.
Kun tulin paikalle, baarin puoli on 1/2 täynnä ihmisiä vaan ravintolan puoli taasen oli tyhjä ja baarimikko ei tiennyt, saako ruoka-annoksia mukaan, jota tietoa hän lähti kysymään keittiöstä ja vastaus oli, ei saa mukaan edes pizzoja.

A la carte lista näytti tarjonnaltaan mielenkiintoiselta vaan maku jäin testaamatta tällä kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.12.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä lounas oli. Menen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.10.2017
Betyg: 0

Ravintolan seinässä ulkona isot plakaatit siitä, kuinka keittiö auki ad 20:30. Sisään mennessä baarimikko vaivautui nyökkäämään tervehdyksen, mutta kertoessamme että tulisimme syömään, ei enää vaivautunut nostamaan katsetta silmälasinpyyhintäoperaatiostaan vaan totesi nuivasti että keittiö on mennyt kiinni klo 18. Ei pahoitellut saati hyvästellyt. Jäi nälkä ja fiilis töykeästä palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2015
Betyg: 1

Käyn useasti syömässä sillä ruoka on kohtuuhintaista 8-15€ ja laadultaan hyvää. Perinteinen Lohikeitto n. 8€ on yksi suosikeista ja on hyvin tehty ja maukas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Hyvät ruoat ja palvelu. Mukava ja siisti lähiöpaikka, jossa silti fiksu asiakaskunta ja mutkaton palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.01.2014
Betyg: -1

Ohi ajaessa pälkähti päähän ajatus noutopizzasta. Muutama vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä käynnistä, jolloin lounas oli asiallinen. Nyt mukaan lähti tarjousnoutis kuudella eurolla, mutta ei kyllä hymyilytä yhtään vaikka halpaa olikin.

Pizzapohja oli pullaa, rapeudesta ei tietoakaan. Tomaattikastiketta hallitsi pippurisuus ja "tummuus" raikkauden sijaan. Täytteiden määrä oli niukan ja puutteellisen välissä. Valitan, en olisi halunnut kirjoittaa tätä mutta en näe mitään järkeä vetää hintoja alas jos laatu seuraa mukana. Il Trenolla on ollut hyvä maine ruokapaikkana - omassa kategoriassaan toki - mutta nyt en tiedä mitä sanoa. Toivottavasti muut safkat ovat pitäneet pintansa, pizzan vuoksi ei kannata raahautua paikalle.

Pullaa, josta jää tympeä maku suuhun ja kaiken huipuksi nälkä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 25.11.2013
Betyg: 0

Ei voinut syödä kun kukaan ei tullut palvelemaan vaikka odotimme 20 minuuttia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.10.2013
Betyg: 0

Ruokailutapahtuma ajoittui varhaiseen iltaan. Ruokailevia asiakkaita puolisen kymmentä.Liekkö keittiössä ollut pasmat sekaisin kyseisenä ajankohtana.Saatuamme pizzat,reunat olivat leveälti todella kuivat kun pizzajuusto oli heitetty kasaksi keskelle.Täytteet oli viskelty mytyiksi epäsiistillä tavalla.Suurin yllätys tuli kuitenkin maussa.Ei oikein tunnistanut mitä söi,kun pippuria oli pizzassa niin,että peitti kaiken muun maun alleen.Harmittava amatöörimäisyyttä pitkän linjan ruokapaikalta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 31.01.2013
Betyg: -1

Hyvien pizzojen paikka oman mainonnan mukaan. Jotta mainonnan lupaukset täyttyisivät,olisi kyllä pienen tarkistuksen paikka.Taso omien käyntikertojen perusteella kovin vaikea määrittää kun pizzoja "vaivaa" epätasainen laatu.Joskus pohjasta puuttuu tyystin suola.Pizzapohjahan on leipää ja leipää ilman suolaa ei pelasta mikään.Ei korjaa tilannetta vaikka kuinka olisi suolasia leikkeleitä täytteinä.Pizzakastiketta on vaivannut useasti liika happamuus .Pääraaka-aine,tomaatti kun on luontaisesti hapan,niin kastike saisi olla hiukan makeutettu(sokerilla).Juustoa aina pizzan päällä reilusti,mistä suuri kiitos.Valitettavasti juustonystävä ei tästä paljon hyödy kun valittu juusto on melko mauton.Esim.Emmentalia käyttämällä saataisi mahtava maku-ja aromi aikaiseksi.Siis lyhykäisyydessään:tuntuu keittiössä olevan kova yritys päällä,mutta makuun ja tasalaatuisuuden saavuttamiseksi olisi tehtävä kovasti töitä joka päivä.Valitettavasti kun epäonnistumiset kasvattavat välin seuraavaan käyntikertaan ties kuinka pitkäksi!Pienenä lisänä vielä ihmetyttää kun valkosipulista veloitetaan erikseen,voisi kuulua veloituksetta,hyvän mielen palveluna!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 26.11.2012
Betyg: 0

Pizzat ovat aina olleet ja ovat edelleenkin erittäin maittavia ja hyviä - pohja on sopivan rapea eikä rasvainen. Täytteet vaikuttavat tuoreilta ja laadukkailta. Helmi Itä-Helsingin pizzaa tarjoavien ravintoloiden joukossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.08.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Pallaksentie 4, 00970 Helsingfors - Route