Köket är öppet

Thai Curry

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (43)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kelvollinen thailounasbuffetti. Kastikkeet todella maukkaita. Lounasbuffetin ruuat valitettavasti vain usein samoja päivästä toiseen. Ystävllinen henkilökunta. Lounasaikaan usein täynnä. Ruokailutila vähän ankea ja sotkuinen, kaipaisi päivitystä ja ahkerampaa siivoamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.12.2016
Betyg: -1

Lounaalla salaatti tuoretta, joskin valikoima suppea, niin kuin monissa muissakin aasialaisissa. Lämpimän ruuan vaihtoehtoja useita, kaikki maistamaan ovat olleet hyviä. Pari kertaa on tullut käytyä ja varmasti menen uudestaankin. Palvelu ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.03.2016
Betyg: 0

Yllättävän hyvät ruuat ja todela isot annokset. Lounaskin on ihan kelpo. Palvelu perushyvää, mutta aukioloajat on tosiaan ihan mitä sattuu. Ei ole läheskään aina auki vaikka kyltissä niin lukee. Kun asuu lähellä niin tämä ei suuresti haittaa.
Sisustus on perus käppänen, mutta taitaa iltaisin suurin osa asiakkaista ottaa ruoat mukaan. Kyllä näitä kerran kuussa jaksaa syödä hyvällä ruokahalulla. Ei gourmeeta, mutta maistuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Ravintola on auki miten sattuu ilman mitään erillistä ilmoitusta. Suuri pettymys kun on varta vasten menossa aukioloaikojen puitteissa eikä olekaan auki. Aukioloaikohin ei voi luottaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.03.2015
Betyg: 1

Kasvisruoat, erityisesti massaman curry, aina erinomaista. Hinta voisi olla muutaman euron halvempi, niin täällä tulisi käytyä useammin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.10.2014
Betyg: 0

Tulista thairuokaa hieman nuhjuisissa olosuhteissa. Etenkin keitto kannattaa ottaa jos täällä asioi, myös muu kattaus toimii. Pieni ruokailutila käy ahtaaksi jos paikalla yli kymmenen lounastajaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.09.2014
Betyg: 0

Poikkesimme noutamaan take awayta, ja mikäli hinnat olisi ulkona nähneet niin pois olisimme lähteneet! Ateriat 12-15€/annos! Kyllä oli vahvasti ylihinnoitteltu. Plussaa vain erittäin nopeasta palvelusta, annos oli kädessä jo vajaa 5 min jälkeen. Mausteet kohdillaan, tulista oli niinkun pitikin. Mutta kyllä tuollainen annos pitäisi alle kympillä irrota. Äänestän jaloillani ylihinnoittelua vastaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.08.2014
Betyg: 0

Lounasbuffet erinomainen. Voisi olla kyllä hieman edullisempi. Koskaan ei kuitenkaan ole tarvinnut pettyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.07.2014
Betyg: 0

Hyvä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu thai-lounas. Vihannekset tuoreita ja rapsakoita, eli ei ylikypsennettyä mössä niin kuin monessa muussa paikassa. Lounas ainakin on hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.05.2014
Betyg: 0

Naudanliha oli karmivaa mössöä - jäi syömättä. Curryliemi ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (4)


Läge

Koskelantie 56, 00610 Helsingfors - Route
0405752444

Options